Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(lyn27 @ 2018 03 13, 08:43)
<p>Lynkute,  laukit ramiai. nerimas tikrai nepadeda (lengva kitą ramint, man vakar pačiai širdis iš krūtinės vos neiššoko kai skambinau tyrimų rezultatą sužinot..) aš galvoju organizmas mano buvo jau pavargęs, kai darė pirmą IVF, nes buvo daryti 4  IUI ir iškart dariau IVF. Negalvokit, kad Jums nepavyks, nebūtinai turi būt nesėkmingas:)
</p><p></p><p>Paliulaite aš lankausi vk Vilniuje.
</p>

jo gerai tu sakai kaip bus taip as irgi vk vilniuje dariau pas D.Visockiene nebloga daktaryte o paruosima hormonine vazinejau i Kauno vk,ten tik IUI daro o IVF vilnius. as viena dariau IUI nesekmingas tada po metu iskart IVF .
Atsakyti
na dariausi siandie HCG tyrima po isodinimo 9 diena rezultatas 1 ,nieko gero ,kazi ar galiu si menesi vel daryti IVF mergaites?
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2018 03 15, 19:35)
na dariausi siandie HCG tyrima  po isodinimo 9 diena rezultatas 1 ,nieko gero ,kazi ar galiu si menesi vel daryti IVF mergaites?

console.gif
mano žiniomis, antras IVF lyg po trijų mėnesių daromas unsure.gif
Atsakyti

console.gif
mano žiniomis, antras IVF lyg po trijų mėnesių daromas unsure.gif

O tai šaldytus gal anksčiau galima dėtis ?  :unsure:​ 

Atsakyti
aciu. dabar tik saldytus desiu saldytus 2 turiu VK vilniuje. blogai tas kad maniskis gydytojas dirba tik pirmadieniais ,ketvirtadieniais Kaune aisku jis ateina kada reikia bet vakar vakare prasidejo mmm. o siandie penktadienis tai kaip stimuluotis reik unsure.gif gal yra kurios lankosi pas H.Stankeviciu?
Atsakyti

Pasidariau ankstyvą NT, neigiamas :cry2: Šian ir HCG dariau,laukiu ats. 12 DPĮ :(​ 

Atsakyti

hcg 1 :(​ 

Atsakyti

Liūdna.. žinau šitą jausmą...

O kur jūs darėtės ivf?... nenorit pakeisti klinikos?...

Manau labai daug reiškia ir emocinė būklė procedūros metu.. man po pirmo karto reikėjo daugiau nei metų atsigaut.. ir tik susitvarkiusi psichologinę būseną, kartojom vėl... beto labai pasitikėjau gydytoja... o ir pati procedūra skyrėsi kaip diena ir naktis nuo pirmojo karto... viskuom... tiek mano požiūriu, tiek gydytojos rūpinimusi.. tiek ir pačios procedūros eiga buvo visai kitokią..

Atsakyti

lynkute, ruth24 laikykitės  :4u:

Sudėkit visas viltis į snaigutes...aš irgi taip darysiu, jei šį kartą nepavyks...

Įdomu, kaip lyn27 po apžiūros sekasi  :B

Atsakyti

lynkute, ruth24 - kuo didžiausios stiprybės ir nenuleiskit rankų. Po IVF reikiam min 3 mėnesių pertraukos, kad pailsint organizmą. Bent jau man dėl dienų lankantis vk Vilniuje bėdų tikrai nekilo - priima ir savaitgaliais (nors nedarbo laikas), ir kitas gydytojas, jei mano gydytoja negali (atostogauja ir pan).

Man apžiūra ateinantį trečiadienį. Buvau dasipirkt vaistukų ir paklausiau dėl pakartotinio hcg tyrimo, tai sesutė pasakė, kad su tokiu aukštu rodikliu kartot nereikia (kartojama tik kai rodiklis mažas būna), tik progesteroną pasižiūrėt. Bet pasiklausiu trečiadienį dar pas gydytoją ar tikrai nereikia kartot hcg tyrimo.

Atsakyti

lyn27,

linkiu, kad ir toliau viskas gražiai augtų  :nestuke​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 16 kovo 2018 - 15:18

O tai šaldytus gal anksčiau galima dėtis ?  :unsure:​ 

Su snaigutem bandysim po 2 men po nesekmingo ivf

Atsakyti