Gerų rezultatų
Mano čia irgi 2 IVF, pirmą dariausi 2013.
Kur dareisi?
Visoms laukiančioms kuo didžiausios sėkmės:)
Mano poilsis praėjo visai gerai, neilankiau baseinuose, sakiau po ligos nenoriu atkrist. Kažkaip ramiai ir per daug niekas neklausinėjo ir primygtinai nesiųlė eit:)
Pasidariau šiandien ryte kraujo tyrimą, HTC (visada painioju šių raidžių eiliškumą parodė 98. Praeitą kartą nesiekė 10, bet dar taip nedrąsu džiaugtis. Trečiadienį keliauju pas gydytoją apžiūrai.
Mano poilsis praėjo visai gerai, neilankiau baseinuose, sakiau po ligos nenoriu atkrist. Kažkaip ramiai ir per daug niekas neklausinėjo ir primygtinai nesiųlė eit:)
Pasidariau šiandien ryte kraujo tyrimą, HTC (visada painioju šių raidžių eiliškumą parodė 98. Praeitą kartą nesiekė 10, bet dar taip nedrąsu džiaugtis. Trečiadienį keliauju pas gydytoją apžiūrai.
Sveikinu!!!!
Sveikinimai
Progesteronas svarbu, bet jeigu ivf darė tai gydytoja ir taip turėjo skirti, nesvarbu kad prieš buvo geri atsakymai.. bent man tai skyrė iki pat 12sav., ir net nekartojo tyrimo po teigiamų rezultatų..
Lynkute, laukit ramiai. nerimas tikrai nepadeda (lengva kitą ramint, man vakar pačiai širdis iš krūtinės vos neiššoko kai skambinau tyrimų rezultatą sužinot..) aš galvoju organizmas mano buvo jau pavargęs, kai darė pirmą IVF, nes buvo daryti 4 IUI ir iškart dariau IVF. Negalvokit, kad Jums nepavyks, nebūtinai turi būt nesėkmingas:)
Paliulaite aš lankausi vk Vilniuje.