Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Gerų rezultatų :4u: 

Mano čia irgi 2 IVF, pirmą dariausi 2013.

Kur dareisi?

Atsakyti

Ir Tau tik teigiamo testuko  :nestuke .

Prieš beveik 10 m. LT dariaus, dabar su atgijusiom viltim LV bandau...

Atsakyti

Visoms laukiančioms kuo didžiausios sėkmės:)

Mano poilsis praėjo visai gerai, neilankiau baseinuose, sakiau po ligos nenoriu atkrist. Kažkaip ramiai ir per daug niekas neklausinėjo ir primygtinai nesiųlė eit:)

Pasidariau šiandien ryte kraujo tyrimą, HTC (visada painioju šių raidžių eiliškumą:) parodė 98. Praeitą kartą nesiekė 10, bet dar taip nedrąsu džiaugtis. Trečiadienį keliauju pas gydytoją apžiūrai.

Atsakyti

o kelinta DPĮ?

Atsakyti

Mano poilsis praėjo visai gerai, neilankiau baseinuose, sakiau po ligos nenoriu atkrist. Kažkaip ramiai ir per daug niekas neklausinėjo ir primygtinai nesiųlė eit:)

Pasidariau šiandien ryte kraujo tyrimą, HTC (visada painioju šių raidžių eiliškumą :) parodė 98. Praeitą kartą nesiekė 10, bet dar taip nedrąsu džiaugtis. Trečiadienį keliauju pas gydytoją apžiūrai.

Sveikinu!!!!

Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2018 03 12, 15:31)
<p>Visoms laukiančioms kuo didžiausios sėkmės:)
</p><p></p><p>Mano poilsis praėjo visai gerai, neilankiau baseinuose, sakiau po ligos nenoriu atkrist. Kažkaip ramiai ir per daug niekas neklausinėjo ir primygtinai nesiųlė eit:)
</p><p></p><p>Pasidariau šiandien ryte kraujo tyrimą, HTC (visada painioju šių raidžių eiliškumąsmile.gif parodė 98. Praeitą kartą nesiekė 10, bet dar taip nedrąsu džiaugtis. Trečiadienį keliauju pas gydytoją apžiūrai.
</p>

o HCG iskart padaro? as viena kart darriau tai tik po 2 dienu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2018 03 12, 16:31)
<p>Visoms laukiančioms kuo didžiausios sėkmės:)
</p><p></p><p>Mano poilsis praėjo visai gerai, neilankiau baseinuose, sakiau po ligos nenoriu atkrist. Kažkaip ramiai ir per daug niekas neklausinėjo ir primygtinai nesiųlė eit:)
</p><p></p><p>Pasidariau šiandien ryte kraujo tyrimą, HTC (visada painioju šių raidžių eiliškumąsmile.gif parodė 98. Praeitą kartą nesiekė 10, bet dar taip nedrąsu džiaugtis. Trečiadienį keliauju pas gydytoją apžiūrai.
</p>

sveikinu 4u.gif
pakartokite po 2 dienų ir pažiūrėkite, ar dvigubėja. Taip pat būtinai išsitirkit progesteroną, kad nebūtų trūkumo smile.gif
Atsakyti

progesteroną tikrino prieš IVF buvo geras tyrimas, reikėtų pakartot ir dabar? HCG man darė 10 dienų po įsodinimo. Kol kas merginos nedėkoju, labai dar nedrąsu viskas..

Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2018 03 12, 17:14)
<p>progesteroną tikrino prieš IVF buvo geras tyrimas, reikėtų pakartot ir dabar? HCG man darė 10 dienų po įsodinimo. Kol kas merginos nedėkoju, labai dar nedrąsu viskas..
</p>

reikėtų, nes nuo to, ar jo gana, gali priklausyti ir tolimesnis žirniuko augimas. Jei darė prieš IVF, tai dar nereiškia, kad organizmas lengvai passavina vaistus ir ar jų užtenka. Tad pakartojusi tyrimą matysite tai ir, arba bus ramiau, arba gydytojas padidins dozę ir tada bus irgi ramiau smile.gif
pas ką darėte?
Atsakyti

Pasidariau šiandien ryte kraujo tyrimą, HTC (visada painioju šių raidžių eiliškumą :) parodė 98. Praeitą kartą nesiekė 10, bet dar taip nedrąsu džiaugtis. Trečiadienį keliauju pas gydytoją apžiūrai.

Sveikinimai :4u: 

Progesteronas svarbu, bet jeigu ivf darė tai gydytoja ir taip turėjo skirti, nesvarbu kad prieš buvo geri atsakymai.. bent man tai skyrė iki pat 12sav., ir net nekartojo tyrimo po teigiamų rezultatų..

Atsakyti
kazkaip skaitineju kad labai jau dauk nepavykusiu pirmu IVF man pirmas ,bet nesitiki siandie skauda pilva kaip mmm.metu sad.gif 03 16 reik daryt HCG bus 10 d.po isodinimo pirmu embrioniuku ir 8 po blakstutes
Atsakyti

Lynkute,  laukit ramiai. nerimas tikrai nepadeda (lengva kitą ramint, man vakar pačiai širdis iš krūtinės vos neiššoko kai skambinau tyrimų rezultatą sužinot..) aš galvoju organizmas mano buvo jau pavargęs, kai darė pirmą IVF, nes buvo daryti 4  IUI ir iškart dariau IVF. Negalvokit, kad Jums nepavyks, nebūtinai turi būt nesėkmingas:)

Paliulaite aš lankausi vk Vilniuje.

Atsakyti