Taip
</p>
linkiu o kiek antras IVF jeigu saldytas kainavo? man ryt sodis blastocista kad tik butu gerai ,sunku islaukti stengiuosi negalvot kaip bus taip ,po embrionu isodinimu pilve toks tempimas jauciasi atrodo sunku kazka dirbt
as ir su akinukais buvau ir su kosmetika ir papuosalu nieko nenusemusi buvau
</div><div>
</div><div>Dabar toks durnas klausimas - savaitgalį laukia mamos gimtadienis, važiuosime į pajūrį, ten užsakytas viešbutis su baseinais ir panašiomis pramogomis...Kažkaip gydytoja nieko neminėjo, kad po IVF negalima eiti į baseiną. Šiaip aš labai tokių dalykų, kaip pirtys ir baseinai nesu stipri mėgėja, bet aiškintis kodėl neinu ir pan nesinori (nesakiau apie IVF kol nebus aišku kas kaip)..Tai ar galima eiti į baseiną? Gal kuri susidūrėt su panašia situacija?
</div>
Man gydytojai buvo rekomendavę iki 13 sav į baseiną neiti. Šiaip nėštumo metu negalima kol nesusidaręs kamštis. Dėl infekcijos rizikos. Tai jūs, kol nežinote ivf rezultatų, kaip ir nėštukių grupei priskiriama reiškia neiti. O pirčių ir džiakuzių nėštukėms išvis negalima. Nors aš į pirtis 5 min vaikščiojau nėštumo pabaigoje
Lynkute, aš Jums atsakiau asmeniškai:)Dabar toks durnas klausimas - savaitgalį laukia mamos gimtadienis, važiuosime į pajūrį, ten užsakytas viešbutis su baseinais ir panašiomis pramogomis...Kažkaip gydytoja nieko neminėjo, kad po IVF negalima eiti į baseiną. Šiaip aš labai tokių dalykų, kaip pirtys ir baseinai nesu stipri mėgėja, bet aiškintis kodėl neinu ir pan nesinori (nesakiau apie IVF kol nebus aišku kas kaip)..Tai ar galima eiti į baseiną? Gal kuri susidūrėt su panašia situacija?
Bent jau užsienio portaluose rašoma per IVF nesimaudyti vandens telkiniuose jokiuose, net ir baseinuose, dėl infekcijos rizikos. Į pirtis ir karštas vonias, jau savaime aišku, kad negalima. Pasakykit, kad sloguojat, o siaip manau, kad moterims nebutina aiskintis kodel ji neina i baseina, juk gal pvz "tos dienos". Nemeluosit sakydama, tiesiog "negaliu".
Ačiū merginos:) pirčių aš ir šiaip nemėgėja, net ir galėdama jose nelabai lankausi, tai pirtys neproblema. Kažkaip reikės mandagiai atsilaikyt pieš krūvą klausimų ir raginimų, o vis dėl to gal einam, bent trumpam:)
</div><div>
</div><div>Dabar toks durnas klausimas - savaitgalį laukia mamos gimtadienis, važiuosime į pajūrį, ten užsakytas viešbutis su baseinais ir panašiomis pramogomis...Kažkaip gydytoja nieko neminėjo, kad po IVF negalima eiti į baseiną. Šiaip aš labai tokių dalykų, kaip pirtys ir baseinai nesu stipri mėgėja, bet aiškintis kodėl neinu ir pan nesinori (nesakiau apie IVF kol nebus aišku kas kaip)..Tai ar galima eiti į baseiną? Gal kuri susidūrėt su panašia situacija?
</div>
Galima tik pirciu venk ir karsto vandens
Ačiū merginos:) pirčių aš ir šiaip nemėgėja, net ir galėdama jose nelabai lankausi, tai pirtys neproblema. Kažkaip reikės mandagiai atsilaikyt pieš krūvą klausimų ir raginimų, o vis dėl to gal einam, bent trumpam:)</p>
Sakyk "negaliu šį kartą" Galvos, kad moteriškos dienos mmm O šiaip daug dėl ko galima neit: ir oda peršti, ir sloga, ir galvą skauda...
Sveikos
Prisiduodu: 8 DPĮ (vienas 2 parų ir viena blastutė), užšaldyta 10 vnt. (keturi 3 parų ir 6 blastutės).
Jaučiuos gerai, pilvas labiau nesipučia (KHS rizika didelė buvo), aišku nuo estrofemo ir utrogestano jaučiuos "visa nėščia", stengiuos neprotėti ir ramiai laukti tyrimo 03.16.
Ale vakar atsirado ant lūpos herpesas (aš jį jau daug metų turiu, paprastai pasirodo nusilpus organizmui), biški supanikavau dėl pavojaus mano žirniukams. Gal kas patirties šiuo klausimu turit?
Sveikos Prisiduodu: 8 DPĮ (vienas 2 parų ir viena blastutė), užšaldyta 10 vnt. (keturi 3 parų ir 6 blastutės). Jaučiuos gerai, pilvas labiau nesipučia (KHS rizika didelė buvo), aišku nuo estrofemo ir utrogestano jaučiuos "visa nėščia", stengiuos neprotėti ir ramiai laukti tyrimo 03.16.
Sveikinu dėl tokio įspūdingo turto !
Man atrodo, visai gerai, kad imunitetas šiek tiek nusilpęs.
Man įsodino šiandien 2 embrionus 3 dienų iš 7 išpunktuotų. Ir dar 2 užšaldėm. Gydytojas patenkintas rezultatu. Belieka tikėtis , kad jokie imuniniai dalykai kojos nepakiš ir viskas praeis sklandžiai.
Tai mano 2 IVF po ilgos pertraukos