Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

kiek maždaug laiko trunka punkcija? ar tą dieną einate į darbą ir trumpam išsiprašote ar čia jau reik imti laisvą dieną? blush2.gif

Tikrai reikia imti laisva diena. Uztruksite apie 3 val. Ir ta diena bus gulimas rezimas, kad neprasidetu kraujavimas. Savijauta buvo nekokia po punkcijos juk narkoze

Atsakyti
QUOTE(Merlita @ 2018 02 28, 10:03)
<p>Sveikos, reikia info. Jums po ivf kai isodinimas buvo, budavo vakarais padidejusi temperatura? Man po isodinimo 37.2 -37.3. Nezinau ka daryti, planuoju kreiptis pas gyd</p>

Nieko tokio, jei gerai jaučiatės. Aš tai sirgau per įsodinimą ir po jo, sloga, kosulys, temperatūra šiek tiek, akys ašarojo. Liepė išgerti paracetamolio, jis nekenkia. Tai gulėjau ir prakaitavau, gydžiausi ligą. Ale įsodinta blastutė užkibo smile.gif

QUOTE(Ryana @ 2018 02 28, 22:08)
kiek maždaug laiko trunka punkcija? ar tą dieną einate į darbą ir trumpam išsiprašote ar čia jau reik imti laisvą dieną?  blush2.gif

Darė ryte, gal tik 15-20 min migdo ir po poros valandų išleido. Nieko blogo nejaučiau, nebuvo hiperstimuliacijos, šalutinio poveikio, tai ir savijauta gera. Buvau pasiėmus laisvą dieną, bet galėjau viską veikti. Po laparoskopijos sudėtingiau, o punkcija nieko sunkaus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 01 kovo 2018 - 01:44

Sveikos, 

Na, šiandien naktį leidausi ovitrelį. Kol kas tik labiau pilvas pučiasi, didelių baisumų nėra. Rytoj punkcija.

Imsiu laisvą dieną, tikrai ne darbinė nuotaika ir savijauta bus (kiek pamenu iš praeito karto).

Gydytojas sakė, kad nuo rytojaus pradės lašint vaistus, kad sumažinti hiperstimuliaciją (pagal užaugintą turtą tikrai bus).

Kadangi, visa energija dabar suėjus į pilvą, net nepamenu, kokius vaistus lašins :blink:  :lol:  :oh: Gal yra kam lašinę ir galit, mane, vargšę begalvę, apšviest? :lol:​ 

Atsakyti

Pildau ko toliau nebereikia, kadangi gydytoja nutraukė, tai lieka likučiai.. 

Crinonas (turkiškas), turiu 1dėž+9vnt... galioja iki 2018/10.. per daug užsipirkau, tai galiu parduoti, nes tokio kiekio jau nebereikės..

profertil (papildai vyrams) - liko 103 tabletės - pirkta lenkijoje.. atiduočiau už 45€ Galioja iki 2019/01

Dovanų pridėsiu - prie crinono ar profertilio pasirinktinai :

Dexamethason tabletes 0,5mg (13vnt)

Difolino -2 pilni lapeliai

Bromokriptinas - nepradėtas buteliukas 

.... ir iš anksčiau likęs nakvišų aliejaus kapsulės - 4 pilni lapeliai  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vėja-: 01 kovo 2018 - 18:08

Pildau ko toliau nebereikia, kadangi gydytoja nutraukė, tai lieka likučiai.. 

Crinonas (turkiškas), turiu 1dėž+9vnt... galioja iki 2018/10.. per daug užsipirkau, tai galiu parduoti, nes tokio kiekio jau nebereikės..

profertil (papildai vyrams) - liko 103 tabletės - pirkta lenkijoje.. atiduočiau už 45€ Galioja iki 2019/01

Dovanų pridėsiu - prie crinono ar profertilio pasirinktinai :

Dexamethason tabletes 0,5mg (13vnt)

Difolino -2 pilni lapeliai

Bromokriptinas - nepradėtas buteliukas 

.... ir iš anksčiau likęs nakvišų aliejaus kapsulės - 4 pilni lapeliai  :4u:

Profertilio ir difolino nebeturiu..

Atsakyti
merginos, vyrui- lengvo laipsnio astenospermija.

Gydytoja prirase issitirt estradioli, FSH, LH, SHBG, prolaktina.

Ar esat su tuo susidurusios? ar kurios vyrui skyre tokius tyrimus? kazkaip pirma syki matau..
Atsakyti

Merginos turiu iš tr lapkritį parsivežtų ir nebereikalingų vaistų gal kam ko reikia? Visi galioja viskas ok. Rašykit į až.

Crinone gelis

Estrofem

Folbiol

Prednil 16

Rulid 300

Glifor (metforminas)

Atsakyti

merginos, vyrui- lengvo laipsnio astenospermija.

Gydytoja prirase issitirt estradioli, FSH, LH, SHBG, prolaktina.

Ar esat su tuo susidurusios? ar kurios vyrui skyre tokius tyrimus? kazkaip pirma syki matau..

Sveika, cia hormonu tyrimai. Viskas ok, visiems vyrams siuos tyrimus skyria 😉 galite nusiraminti 😀

Atsakyti

Sveikos moterys turiu crinone nauja pakuote ,parduodu už 45€,rasykit a.z

Atsakyti
sveikos prisijungsiu ir as pirmas IVF ,siandie isodino 2 embrionus viena baktocista desiu ketvirtadieni ir du saldymui lieka ,nevaisingumas neaiskios kilmes, kad tik pasisektu .
Atsakyti

Sveikos, labai laikau kumščius, kad viskas Jums būtų gerai ir pavyktų, aš pati laukiu pirmadienio ir eisiu darytis kraujo tyrimą, bus aišku užkibo antras IVF ar ne... Labai neramu.

Atsakyti

Sveikos, labai laikau kumščius, kad viskas Jums būtų gerai ir pavyktų, aš pati laukiu pirmadienio ir eisiu darytis kraujo tyrimą, bus aišku užkibo antras IVF ar ne... Labai neramu.

2 ivf darete su snaigutem? 

Atsakyti