Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Keisti kliniką manau. Reik stipresnės laboratorijos. Sakėt vyro turto problemos? 

Taip, problema pas vyrą, rocedūrą atliekame su donoro sperma. Apie klinikos keitimą aš taip pat svarstau, gal teko ką nors girdėti apie Čekijos klinikas?

Atsakyti
QUOTE(Asvija @ 2018 01 31, 18:03)
<p>Siandien buvau pas savo daktare. Ryt poryt tureciau sulaukt mmm tai sake 2 ciklo diena pradet leistis Gonal. Po 25 penkias dienas. Paskui sake ateit. 🤔 Idomu kas toliau laukia? Tai bus 6 CD. Ar skirs toliau kokius vaistus ar kaip? 🤔</p>

po 25? Ar nieko nepainiojate?
O kai nueisit, pažiūrės, ar viskas gerai ir greičiausiai toliau stimuliuos Gonal. Kartais keičia dozę, kartais prideda kokių nors vaistų. Man prieš pirmą apžiūrą įdomiausia buvo, ar kas nors užaugo smile.gif
Atsakyti
Labutis mergaites visoms dizdziausios sekmes,turiu parduoti crinono ,prednezolono ,rasyiti az.
Atsakyti
Merginos,gal kas turit pardavimui Luttagen? 4u.gif
Atsakyti

po 25? Ar nieko nepainiojate?
O kai nueisit, pažiūrės, ar viskas gerai ir greičiausiai toliau stimuliuos Gonal. Kartais keičia dozę, kartais prideda kokių nors vaistų. Man prieš pirmą apžiūrą įdomiausia buvo, ar kas nors užaugo smile.gif

O dievuleliau! 🤤 gerai kad pakomentavot buvau isitikinus, kad po 25 sake. Dabar ziuriu i lapeli kur ji rase ir negaliu suprast kas prikeverzota. Gal tada 225. 🤔 ar taip gali but? Teks skambint gyditojei dar. 😑

Atsakyti
QUOTE(Asvija @ 2018 02 01, 22:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paliulaite" data-cid="71983985" data-time="1517464680"><div><p>po 25? Ar nieko nepainiojate?
O kai nueisit, pažiūrės, ar viskas gerai ir greičiausiai toliau stimuliuos Gonal. Kartais keičia dozę, kartais prideda kokių nors vaistų. Man prieš pirmą apžiūrą įdomiausia buvo, ar kas nors užaugo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O dievuleliau! 🤤 gerai kad pakomentavot buvau isitikinus, kad po 25 sake. Dabar ziuriu i lapeli kur ji rase ir negaliu suprast kas prikeverzota. Gal tada 225. 🤔 ar taip gali but? Teks skambint gyditojei dar. 😑</p>

225 gali būti. 25 labai maža dozė. Bet jau tooooookia maža, kad nesu girdėjusi, kad kas tokia stimuliuotų. Turbūt 125 esu mažiausią girdėjusi. Tad tikrai pasitikslinkite 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mergaites, ka daryti nezinau gyd.sake kai bus 2-3 ciklo diena startuosim. Ryt pradedu sirgti. bijau, kad tik siandien nepradeciau. Santaros juk savaitgali nedirba, bet gyd.dave savo mob.tel.nr. patarkit, skambinti gyd savaitgali? Ar ka daryti?

Atsakyti

Tam ir duodamas telefonas, kad kilus betkokiam klausimui, galėtum pasiskambint..

Jeigu užstresuosi, tai dal nei ryt, nei poryt mmm nepareit, mažiau streso!! Man prieš ruošiantis -mmm net 45d reikėjo laukt, kai max būdavo ciklas iki 30d...

Atsakyti

Sveikos mergaites, ka daryti nezinau gyd.sake kai bus 2-3 ciklo diena startuosim. Ryt pradedu sirgti. bijau, kad tik siandien nepradeciau. Santaros juk savaitgali nedirba, bet gyd.dave savo mob.tel.nr. patarkit, skambinti gyd savaitgali? Ar ka daryti?

Matau startuosim panasiu metu 😃 As irgi laukiu mmm. Turetu but ryt, poryt... As jau turiu vaistus pradziai. Daktare sake pasiskambinti kai tik susirksiu nesvarbu kokia savaites diena bus. Tai skambinsiu is karto, kai tik sulauksiu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asvija: 02 vasario 2018 - 14:36

Matau startuosim panasiu metu 😃 As irgi laukiu mmm. Turetu but ryt, poryt... As jau turiu vaistus pradziai. Daktare sake pasiskambinti kai tik susirksiu nesvarbu kokia savaites diena bus. Tai skambinsiu is karto, kai tik sulauksiu. 

Startuosim kartu 😀 as net vaistu neturiu, kai susirgsiu reikia per 2-3 d atvykti pas gyd. Pagal viska turetu ryt mm. Pirmas jums ivf? Braizyma gimdos dare?

Atsakyti

Startuosim kartu 😀 as net vaistu neturiu, kai susirgsiu reikia per 2-3 d atvykti pas gyd. Pagal viska turetu ryt mm. Pirmas jums ivf? 

Taip pirmas. 😊 o jums? Nebraize gimdos, nieko apie tai nezinau 🤔  Man  liepe nuo 2 C. D. Pradet leistis Gonal. Pas koki gyditoja darysites?

Atsakyti

Taip pirmas. 😊 o jums? Nebraize gimdos, nieko apie tai nezinau 🤔  Man  liepe nuo 2 C. D. Pradet leistis Gonal. Pas koki gyditoja darysites?

Pirmas ir mums. 21 c.d. braizyma dare pagal statistika didina pastojima pabraizymas. Santariskese pas Griciu, o Jus?trumpas protokolas?

Atsakyti