Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

kokius tyrimus darėtės prieš IVF? 3 IVF ir nesėkmingas, nežinau nei ko imtis.... Praeinamumą operacijos metu tikrino, viskas gerai, kraujo krešumas - gerai, D vitaminas - gerai, skydliaukė-gerai, ką dar reikėtų išsitirti?

Problemos pas vyrą, tačiau jau manau, kad ir aš turiu kažkokių bėdų, nes tiek nesėkmių negali būti  :frusty:

Galvoju kokius dar tyrimus galėčiau pasidaryti?

Na, aš asmeniškai: visi hormonai, kurie priklauso, skydliauke, Vit D savarankiskai pasidariau, truko, tai jau 4 men geriu. Pas mane kiausintakiu nepraeinamumas, su MB viskas ok. Dar endokrinologe dare 17 - oksiprogesterono tyrima (nelabai suprantu kam). Pas mane saskaitoj 1 IVF ir 1 bandymas su snaigutem - abu be rezultatu, jokio kibimo nebuvo. 

Kantrybes ir sekmes :4u:

Na ateinu pasidziaugti . Kaip ir maniau kad antras kartas bus sekmnigas kaip ir pirmas . Testuojuos nuo 4d po idejimo(5dembriono)  snd 7d po. Testas jau gan su ryskia antra juostele 😍 

Bedos tik pas mane, neturiu kiausintakiu . 

Sveikinimai :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruth24: 30 sausio 2018 - 09:29

Kaip smagu skaityt sėkmingas naujienas:) O Jums Aguonyte stiprybės ir daug, daug kantrybės. Atsigaukit ir nenuleiskit rankų.

Atsakyti

Sveikos, merginos,

labai reikia jūsų pagalbos. Gal žinot konkrečiai, kaip galima parsisiųsti leidžiamo progesterono? Mano situacija tokia. Per savaitę progesteronas labai krito - nuo 86 nmol iki 56 nmol. Leliuko sirdute plaka ir viskas atitinka kaip ir turi atitikti 7 savaites. Gydytoja siulo ieskotis leidziamo Rusijoj, nes panasu, kad Duphaston (3 k per diena) ir Crinone (1 k i maksti) nepadeda... Neturiu Rusijoj giminiu, prasau padekit, gal zinot, kas Lietuvoj galetu perparduoti ? Kaip tie vaistai konkreciai vadinasi ?

Atsakyti
QUOTE(Rutadar @ 2018 01 30, 15:38)
<p>Sveikos, merginos,</p><p>labai reikia jūsų pagalbos. Gal žinot konkrečiai, kaip galima parsisiųsti leidžiamo progesterono? Mano situacija tokia. Per savaitę progesteronas labai krito - nuo 86 nmol iki 56 nmol. Leliuko sirdute plaka ir viskas atitinka kaip ir turi atitikti 7 savaites. Gydytoja siulo ieskotis leidziamo Rusijoj, nes panasu, kad Duphaston (3 k per diena) ir Crinone (1 k i maksti) nepadeda... Neturiu Rusijoj giminiu, prasau padekit, gal zinot, kas Lietuvoj galetu perparduoti ? Kaip tie vaistai konkreciai vadinasi ?</p>

Utrogestan nebandote dar? Kartais jis geriau savinasi nei crinonas
Atsakyti
QUOTE(BaraLinda @ 2018 01 29, 21:33)
<p>Na ateinu pasidziaugti . Kaip ir maniau kad antras kartas bus sekmnigas kaip ir pirmas . Testuojuos nuo 4d po idejimo(5dembriono)  snd 7d po. Testas jau gan su ryskia antra juostele 😍 </p><p></p><p>Bedos tik pas mane, neturiu kiausintakiu . </p>

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, merginos,

labai reikia jūsų pagalbos. Gal žinot konkrečiai, kaip galima parsisiųsti leidžiamo progesterono? Mano situacija tokia. Per savaitę progesteronas labai krito - nuo 86 nmol iki 56 nmol. Leliuko sirdute plaka ir viskas atitinka kaip ir turi atitikti 7 savaites. Gydytoja siulo ieskotis leidziamo Rusijoj, nes panasu, kad Duphaston (3 k per diena) ir Crinone (1 k i maksti) nepadeda... Neturiu Rusijoj giminiu, prasau padekit, gal zinot, kas Lietuvoj galetu perparduoti ? Kaip tie vaistai konkreciai vadinasi ?

Tegu išrašo gepretix 200 3 kartus dienoj gert ir pakils. 56 tikrai nėra tragiškai. Tik kam tas duphaston 3k/d tai nelabai suprantu.. jis nekelia prg,o tik palaiko kiek jo natur gaminas. O leidžiamo venkit,turi jis minusų. Juolab rusiškas,net prisimint nenoriu.

Atsakyti

na, jis tik dabar pradejo kristi, skyre dupha nuo pat pradziu taip. o Gepretix nera atitikmuo crinonui? nes man vaistinej dar siule utrogestan'a, bet gydytoja sako, kad cia analogiskas chrinonei. o del salutiniu poveikiu tikriausiai turit minty guzus? Kazkaip pasiryzus as jiems... 

Atsakyti
QUOTE(Rutadar @ 2018 01 30, 16:52)
<p>na, jis tik dabar pradejo kristi, skyre dupha nuo pat pradziu taip. o Gepretix nera atitikmuo crinonui? nes man vaistinej dar siule utrogestan'a, bet gydytoja sako, kad cia analogiskas chrinonei. o del salutiniu poveikiu tikriausiai turit minty guzus? Kazkaip pasiryzus as jiems... </p>

Man Crinonas netiko, o ultragastonas puikiai smile.gif
Atsakyti

Užjaučiu  :4u:  o kaip jūsų ivf ėjosi? Kiek išpunktavo, apsivaisino,kokia kokybė?

Išpunktavo 15, apvaisino 3, kokybė - 8A, 8B ir 4C, du įsodino, trečias neišgyveno. Prieš tai išpunktavo 20, apvaisino 3, kokybė buvo 8A, 8B ir 8B, pradžioj įsodino du, bet neprigijo, paskui įsodino vieną, bet irgi neprigijo. Tikrai esu nevilty, nebežinau ką dar reikėtų išsitirti, kas ne taip, kodėl nekimba  :frusty:​ 

Atsakyti

Išpunktavo 15, apvaisino 3, kokybė - 8A, 8B ir 4C, du įsodino, trečias neišgyveno. Prieš tai išpunktavo 20, apvaisino 3, kokybė buvo 8A, 8B ir 8B, pradžioj įsodino du, bet neprigijo, paskui įsodino vieną, bet irgi neprigijo. Tikrai esu nevilty, nebežinau ką dar reikėtų išsitirti, kas ne taip, kodėl nekimba  :frusty:​ 

Keisti kliniką manau. Reik stipresnės laboratorijos. Sakėt vyro turto problemos? 

Atsakyti

na, jis tik dabar pradejo kristi, skyre dupha nuo pat pradziu taip. o Gepretix nera atitikmuo crinonui? nes man vaistinej dar siule utrogestan'a, bet gydytoja sako, kad cia analogiskas chrinonei. o del salutiniu poveikiu tikriausiai turit minty guzus? Kazkaip pasiryzus as jiems... 
Man kaip ir dideliai daugumai Crinono neįsisavino. Utrogestan žymiai geriau buvo. Utrogestan 200 ×3k/d atitinka 1 dozę Crinono. Bet daugkam utrogestan tinka žymiai labiau. Gepretix panašiai kaip utrogestan,juos galima dėtis į makštį arba gerti.  Netik guzai,bet ir jie. Patikėkit,nuo kiekvienos dienos leidimosi būna guzas ant guzo,skauda labai. O rusiškas išvis tragedija.. turkiškas dar palyginus geras. Vengčiau betkuriuo atveju maximum. Yra ir kitų būdų pakelt prg.

Vat esant kraujavimui,taip. Tada jau geriau leidžiamas. Bet iki kraujavimo nebūtina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19891010: 31 sausio 2018 - 11:19

Siandien buvau pas savo daktare. Ryt poryt tureciau sulaukt mmm tai sake 2 ciklo diena pradet leistis Gonal. Po 25 penkias dienas. Paskui sake ateit. 🤔 Idomu kas toliau laukia? Tai bus 6 CD. Ar skirs toliau kokius vaistus ar kaip? 🤔

Atsakyti