Aha man irgi keista . Uk duoda plana ant lapo viskas ispausdinata kada po kiek ir kokiom dozem leistis.
Ir del hiperstimuliacijos, uk iskart atsaukia idejimo jai yra hiperstimuliacija tu nori ar nenori .
Aha man irgi keista . Uk duoda plana ant lapo viskas ispausdinata kada po kiek ir kokiom dozem leistis.
Ir del hiperstimuliacijos, uk iskart atsaukia idejimo jai yra hiperstimuliacija tu nori ar nenori .
Tai kad dažnai hiperstimuliacija išlenda tik vėliau. Iki perkėlimo jos nematyt. Belieka tik spėliot. Pvz pas mane policistinės kiaušidės, tai naturalu,kad folių daug. Šį kart buvo apie 30. Gydytoja supanikavo ir norėjo viską nutraukt,nes manė,jog hiper išvengt nepavyks. Bet tai buvo antras ivf ir per pirmąjį išvengiau,tad įkalbėjau gydytoją pabandyt. Žinojau ką daryt,kad sumažint riziką ir kuo puikiausiai išėjo jos išvengti. Abu ivf sėkmingi
Sveikos
Prisiduodu - nepavyko pradėt vaistų, kadangi vėl cista nesunykus
Išrašė kontraceptikų...ale turėtų ją sunaikint. Nuo rugsėjo mėn. bandom pradėt, nu niekaip...tai tas, tai anas, tai operacija...bože bože
Dėl vaistų ir hiperstimuliacijos, klausinėju tik todėl, kad mėgstu iš anksto bent kažką žinot, tada ir pas gyd nuėjus galva geriau dirba
Ar gėret kas kontraceptikus būtent tuo tikslu, kad nudusint cistą? Pavyko?
Sveikos
Prisiduodu - nepavyko pradėt vaistų, kadangi vėl cista nesunykus
Išrašė kontraceptikų...ale turėtų ją sunaikint. Nuo rugsėjo mėn. bandom pradėt, nu niekaip...tai tas, tai anas, tai operacija...bože bože
Dėl vaistų ir hiperstimuliacijos, klausinėju tik todėl, kad mėgstu iš anksto bent kažką žinot, tada ir pas gyd nuėjus galva geriau dirba
Ar gėret kas kontraceptikus būtent tuo tikslu, kad nudusint cistą? Pavyko?
Aš geriau 3 ciklus ir tada iškart ivf.
kokius tyrimus darėtės prieš IVF? 3 IVF ir nesėkmingas, nežinau nei ko imtis.... Praeinamumą operacijos metu tikrino, viskas gerai, kraujo krešumas - gerai, D vitaminas - gerai, skydliaukė-gerai, ką dar reikėtų išsitirti?
Problemos pas vyrą, tačiau jau manau, kad ir aš turiu kažkokių bėdų, nes tiek nesėkmių negali būti
Galvoju kokius dar tyrimus galėčiau pasidaryti?
kokius tyrimus darėtės prieš IVF? 3 IVF ir nesėkmingas, nežinau nei ko imtis.... Praeinamumą operacijos metu tikrino, viskas gerai, kraujo krešumas - gerai, D vitaminas - gerai, skydliaukė-gerai, ką dar reikėtų išsitirti?
Problemos pas vyrą, tačiau jau manau, kad ir aš turiu kažkokių bėdų, nes tiek nesėkmių negali būti
Galvoju kokius dar tyrimus galėčiau pasidaryti?
Užjaučiu o kaip jūsų ivf ėjosi? Kiek išpunktavo, apsivaisino,kokia kokybė?