Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Aha man irgi keista . Uk duoda plana ant lapo viskas ispausdinata kada po kiek ir kokiom dozem leistis. 

Ir del hiperstimuliacijos, uk iskart atsaukia idejimo jai yra hiperstimuliacija tu nori ar nenori . 

Atsakyti

Deje nea... 

Atsakyti

Aha man irgi keista . Uk duoda plana ant lapo viskas ispausdinata kada po kiek ir kokiom dozem leistis. 

Ir del hiperstimuliacijos, uk iskart atsaukia idejimo jai yra hiperstimuliacija tu nori ar nenori . 

Tai kad dažnai hiperstimuliacija išlenda tik vėliau. Iki perkėlimo jos nematyt. Belieka tik spėliot. Pvz pas mane policistinės kiaušidės, tai naturalu,kad folių daug. Šį kart buvo apie 30. Gydytoja supanikavo ir norėjo viską nutraukt,nes manė,jog hiper išvengt nepavyks. Bet tai buvo antras ivf ir per pirmąjį išvengiau,tad įkalbėjau gydytoją pabandyt. Žinojau ką daryt,kad sumažint riziką ir kuo puikiausiai išėjo jos išvengti. Abu ivf sėkmingi :)

Atsakyti

Kur darėt IVF? Ir kokia Jūsų problema? :unsure:

Atsakyti

Kur darėt IVF? Ir kokia Jūsų problema? :unsure:
Jei manęs klausiat, tai VK pas V. Neaiškios kilmės..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19891010: 29 sausio 2018 - 07:30

Sveikos :4u: 

Prisiduodu - nepavyko pradėt vaistų, kadangi vėl cista nesunykus :oh: 

Išrašė kontraceptikų...ale turėtų ją sunaikint. Nuo rugsėjo mėn. bandom pradėt, nu niekaip...tai tas, tai anas, tai operacija...bože bože :oh: 

Dėl vaistų ir hiperstimuliacijos, klausinėju tik todėl, kad mėgstu iš anksto bent kažką žinot, tada ir pas gyd nuėjus galva geriau dirba :mirksiukas: 

Ar gėret kas kontraceptikus būtent tuo tikslu, kad nudusint cistą? Pavyko?

Atsakyti

Sveikos :4u:

Prisiduodu - nepavyko pradėt vaistų, kadangi vėl cista nesunykus :oh:

Išrašė kontraceptikų...ale turėtų ją sunaikint. Nuo rugsėjo mėn. bandom pradėt, nu niekaip...tai tas, tai anas, tai operacija...bože bože :oh:

Dėl vaistų ir hiperstimuliacijos, klausinėju tik todėl, kad mėgstu iš anksto bent kažką žinot, tada ir pas gyd nuėjus galva geriau dirba :mirksiukas:

Ar gėret kas kontraceptikus būtent tuo tikslu, kad nudusint cistą? Pavyko?

Aš geriau 3 ciklus ir tada iškart ivf. 

Atsakyti

Na, aš geriu nuo 2 c.d. ir gersiu iki 19 c.d.

25 c.d. vėl pas gydytoją.

Kaip suprantu, pageriu vaistukų, neinu, jei viskas ok (cista sunykus), tai atėjus mm jau ir startas...

Atsakyti

kokius tyrimus darėtės prieš IVF? 3 IVF ir nesėkmingas, nežinau nei ko imtis.... Praeinamumą operacijos metu tikrino, viskas gerai, kraujo krešumas - gerai, D vitaminas - gerai, skydliaukė-gerai, ką dar reikėtų išsitirti?

Problemos pas vyrą, tačiau jau manau, kad ir aš turiu kažkokių bėdų, nes tiek nesėkmių negali būti  :frusty: 

Galvoju kokius dar tyrimus galėčiau pasidaryti?

Atsakyti

Na ateinu pasidziaugti . Kaip ir maniau kad antras kartas bus sekmnigas kaip ir pirmas . Testuojuos nuo 4d po idejimo(5dembriono)  snd 7d po. Testas jau gan su ryskia antra juostele 😍 

Bedos tik pas mane, neturiu kiausintakiu . 

Atsakyti

kokius tyrimus darėtės prieš IVF? 3 IVF ir nesėkmingas, nežinau nei ko imtis.... Praeinamumą operacijos metu tikrino, viskas gerai, kraujo krešumas - gerai, D vitaminas - gerai, skydliaukė-gerai, ką dar reikėtų išsitirti?

Problemos pas vyrą, tačiau jau manau, kad ir aš turiu kažkokių bėdų, nes tiek nesėkmių negali būti  :frusty:

Galvoju kokius dar tyrimus galėčiau pasidaryti?

Užjaučiu  :4u:  o kaip jūsų ivf ėjosi? Kiek išpunktavo, apsivaisino,kokia kokybė?

Atsakyti

Na ateinu pasidziaugti . Kaip ir maniau kad antras kartas bus sekmnigas kaip ir pirmas . Testuojuos nuo 4d po idejimo(5dembriono)  snd 7d po. Testas jau gan su ryskia antra juostele 😍 

Bedos tik pas mane, neturiu kiausintakiu . 

Sveikiname!!!! Kur daretes ivf?

Atsakyti