Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Merginos,parduodu Crinone ir Utrogestan-jei kam reikia rasykit i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgycka: 19 sausio 2018 - 23:25

Gal kas nors turite atliekamo duphotano? Šiandieną paskaičiavau, kad tūks man keturiom dienom, o be recepto jau nebeparduoda  :huh2:​ 

As galeciau jums dovanot, nes radau nepilna lapeli, kurio galiojimas 201802. Rasykit i a.z. susitarsim

Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2018 01 13, 19:05)
Nedaug liko laukti... iki ketvirtadienio..
ax.gif

tai kaip tas ketvirtadienis? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asvija @ 2018 01 19, 19:34)
<p>Sveikos, merginos, 😊ilgai skaitau sita tema, bet vis nedrysdavau isiterpti. Jau penkti metai nesulaukiam gandru tai pagaliau pasiryzom ir mes IVF 😑 </p><p>Skaitau ir stebiuosi kaip jus cia viska zinot 🤔 kaip kokios medikes. 😊 O ypac stebiuosi kantrybe ir stiprybe tu kurios vis nenuleidzia ranku. 🙌 Saunuoles merginos tikekim stenkimes juk norai visada pildosi reikia tik labai noreti.  😊</p>

sėkmės 4u.gif
jau procese ar dar žvalgybose? smile.gif
Atsakyti

Jau atlikti kraujo tyrimai abiem. Sausio 31d vizitas pas daktare. Bus kelios dienos iki MMM tada paskirs vaistukus ir paaiskins kada ir kaip juos vartoti. Tai pati procedura apie vasario viduri bus kaip suprantu. 🤔

Atsakyti

Jau atlikti kraujo tyrimai abiem. Sausio 31d vizitas pas daktare. Bus kelios dienos iki MMM tada paskirs vaistukus ir paaiskins kada ir kaip juos vartoti. Tai pati procedura apie vasario viduri bus kaip suprantu. 🤔

Labas, likimo drauge 😀 ir mums vasari prasideda procedura. Pas genetikus jau buvote? Gimda braizys?

Atsakyti

Sveikos merginos :)

Jungiuosi ir as y jusu bury, istikro as jau nebetokia ir "naujoke", kazkada rasiau cia forume pries daugiau nei metus. (Isviso bandome pastoti jau virs 4 metu).  Pirma IVF (ICSI) turejome pries gerus metus, o dabar jau antras IVF smarkiai isibegejo...

Mano istorija tokia, kad pirmas IVF buvo (salyginai) sekmingas, taciau 3 men suzinojau, kad vaikelis nebesivysto ;( buvo sunku beproto, gera pusmety, kovojau su savimi ir siokia tokia depresija...labai padejo sportas, aktyvus uzsiemimai vakarais po darbo, pamazu visas skausmas pasimirso...nors kas atsitiko neimanoma pamirsti :( 

Siuo metu darome 2-a karta IVF (ICSI), esu ant ilgojo protokolo, siuo metu jau kelios dienos kaip vyksta stimuliacijos. Sausio 24 bus pirmas isankstinis skanas, kadangi esu ant dideles dozes Menopor (450IU +1 solvent) (pirma karta buvau ant 150IU+1 solvent, bet pavyko isimti tik 5 subrendusias kiausialastes is 10, apvaisino 3, 2 geros kokybes, viena isodino, kitas nebuvo tinkamas saldyti). Siuo metu tikiuosi daug didesnio "derliaus", tik 3 dienos praejo, bet jauciu jau kiausides pakankamai stipriai....idomu kaip cia seksis sy karta, bijau labai nes dedu dideles viltis sy karta....nesekmes atveju, nemanau ar dar kada darysiu IVF :( nebent po keliu metu dar paskutini karta...

Atsakyti

Labas, likimo drauge 😀 ir mums vasari prasideda procedura. Pas genetikus jau buvote? Gimda braizys?

Ne nebuvom. 🤔 Nieko apie tai nezinau 🤔

O kur jus darisites? Mes tai ruosiames Kaune VK, o paciai procedurai i Vilniu.

Atsakyti

Sveikos merginos :) Jungiuosi ir as y jusu bury, istikro as jau nebetokia ir "naujoke", kazkada rasiau cia forume pries daugiau nei metus. (Isviso bandome pastoti jau virs 4 metu).  Pirma IVF (ICSI) turejome pries gerus metus, o dabar jau antras IVF smarkiai isibegejo... Mano istorija tokia, kad pirmas IVF buvo (salyginai) sekmingas, taciau 3 men suzinojau, kad vaikelis nebesivysto ;( buvo sunku beproto, gera pusmety, kovojau su savimi ir siokia tokia depresija...labai padejo sportas, aktyvus uzsiemimai vakarais po darbo, pamazu visas skausmas pasimirso...nors kas atsitiko neimanoma pamirsti :(  Siuo metu darome 2-a karta IVF (ICSI), esu ant ilgojo protokolo, siuo metu jau kelios dienos kaip vyksta stimuliacijos. Sausio 24 bus pirmas isankstinis skanas, kadangi esu ant dideles dozes Menopor (450IU +1 solvent) (pirma karta buvau ant 150IU+1 solvent, bet pavyko isimti tik 5 subrendusias kiausialastes is 10, apvaisino 3, 2 geros kokybes, viena isodino, kitas nebuvo tinkamas saldyti). Siuo metu tikiuosi daug didesnio "derliaus", tik 3 dienos praejo, bet jauciu jau kiausides pakankamai stipriai....idomu kaip cia seksis sy karta, bijau labai nes dedu dideles viltis sy karta....nesekmes atveju, nemanau ar dar kada darysiu IVF :( nebent po keliu metu dar paskutini karta...

Stiprybes, jum 😑 labai skausminga istorija. Man apskritai skaitant netelpa galvoj kokios mes moteris galim buti stiprios, kiek mes turim isgyventi. 😞

Atsakyti

Sveikos. Turiu likusių vaistų:

1. Progestan    1dėž. + 3amp. (galioja iki 2018-08).

2. Crinone 8%    2dėž. +6piešt. (galioja iki 2018-10).

3. FertilAid for women    1dėž. + 38tabl. (galioja iki 2018-06).

4. FertilAid for men    1dėž. (galioja iki 2018-09).

5. CountBoost    1dėž. (galioja iki 2018-08).

6. MotillityBoost    1dėž. (galioja iki 2018-07).

Dovanoju Prednol 8tabl. (galioja iki 2018-02), Duphaston 8tabl. (galioja iki 2018-02), Folbiol 40tabl. (2018-02).

Jeigu domina, rašykite į a. ž.

Atsakyti
QUOTE(saulele18 @ 2018 01 21, 20:24)
<p>Sveikos merginos smile.gif</p><p></p><p>Jungiuosi ir as y jusu bury, istikro as jau nebetokia ir "naujoke", kazkada rasiau cia forume pries daugiau nei metus. (Isviso bandome pastoti jau virs 4 metu).  Pirma IVF (ICSI) turejome pries gerus metus, o dabar jau antras IVF smarkiai isibegejo...</p><p>Mano istorija tokia, kad pirmas IVF buvo (salyginai) sekmingas, taciau 3 men suzinojau, kad vaikelis nebesivysto ;( buvo sunku beproto, gera pusmety, kovojau su savimi ir siokia tokia depresija...labai padejo sportas, aktyvus uzsiemimai vakarais po darbo, pamazu visas skausmas pasimirso...nors kas atsitiko neimanoma pamirsti verysad.gif </p><p>Siuo metu darome 2-a karta IVF (ICSI), esu ant ilgojo protokolo, siuo metu jau kelios dienos kaip vyksta stimuliacijos. Sausio 24 bus pirmas isankstinis skanas, kadangi esu ant dideles dozes Menopor (450IU +1 solvent) (pirma karta buvau ant 150IU+1 solvent, bet pavyko isimti tik 5 subrendusias kiausialastes is 10, apvaisino 3, 2 geros kokybes, viena isodino, kitas nebuvo tinkamas saldyti). Siuo metu tikiuosi daug didesnio "derliaus", tik 3 dienos praejo, bet jauciu jau kiausides pakankamai stipriai....idomu kaip cia seksis sy karta, bijau labai nes dedu dideles viltis sy karta....nesekmes atveju, nemanau ar dar kada darysiu IVF verysad.gif nebent po keliu metu dar paskutini karta...</p>

4u.gif
neplanuokit to, kas bus po kelių metų. dabar gyvenkit iki pirmos apžiūros, paskui punkcijos ir t.t. stiprybės jums ir prasineškit, kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti

Mergaitės, po kelių dienų darote testą? Man buvo atliktas trečias IVF, šiandien yra 7 DPĮ, pasidariau testą ir jis neigiamas  :cry2:  aišku, vilties dar yra, bandysiu dar po kelių dienų, bet taip baisu.. Šiandien jau nerandu sau vietos  :frusty:  :cry2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2018 01 22, 19:34)
<p>Mergaitės, po kelių dienų darote testą? Man buvo atliktas trečias IVF, šiandien yra 7 DPĮ, pasidariau testą ir jis neigiamas  cry.gif  aišku, vilties dar yra, bandysiu dar po kelių dienų, bet taip baisu.. Šiandien jau nerandu sau vietos  frusty.gif  cry.gif​ </p>

Kantrybės!!.. 7dpį dar tikrai anksti... man nuo 8dpį tik vaiduokliukas pradėjo lyst... o kitom tik 9dpį pradeda rodytis.. nuo hcg priklauso...
Atsakyti