Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos, merginos! Patarkit pas koki nevaisingumo speca kreiptis del per auksto FSH? Ka skyre?

Atsakyti

Sveikos, merginos! Patarkit pas koki nevaisingumo speca kreiptis del per auksto FSH? Ka skyre?

Eikit pas B. Zilaitiene 

Atsakyti

Mes pas ja buvom kazkada kaip pas androloge. Aciu pasidomesiu  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 16 sausio 2018 - 10:50

o aš rytoj važiuoju į įsodinimą, jetus kaip bijau  :unsure:  Keista, kad visus IVF išpunktuoja po trisdešimt folikulų, bet apvaisina tik tris  :huh2:​ 

Kaip jum sekesi isodinimas?kur jus darotes?daro icsi ar pisci?

Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2018 01 13, 19:05)
Nedaug liko laukti... iki ketvirtadienio..
ax.gif

tik atrodo nedaug. O iš tikro visa amžinybė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguonyė @ 2018 01 14, 20:21)
<p>o aš rytoj važiuoju į įsodinimą, jetus kaip bijau  unsure.gif  Keista, kad visus IVF išpunktuoja po trisdešimt folikulų, bet apvaisina tik tris  huh.gif​ </p>

kaip sekėsi? Ar pasiteisino baimė? smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:  Turiu 3vnt crinone, 3vnt fraxiparine, 10 duphaston tableciu. Galiojimai visu geri. Keisciau i sokolada sunui.  Vilnius

Nebeturiu

Atsakyti

Na labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Pirmadienį įsodino, tad iki testo dar reikia palaukti, bet šitos dienos jau taip lėtai slenka...  :unsure: 

Darėme icis tiesa pasakius, tai pirmą kartą girdžiu apie piscis, kas tai yra?

Merginos, kada daryti testą?Kada Jums parodydavo? Tikrai neišlauksiu dar pusantros savaitės  :4u:​ 

Atsakyti

Gal kas nors turite atliekamo duphotano? Šiandieną paskaičiavau, kad tūks man keturiom dienom, o be recepto jau nebeparduoda  :huh2:​ 

Atsakyti

parduodu crinone

Atsakyti

Parašiau jums.

Atsakyti

parašiau jums.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarinee: 19 sausio 2018 - 09:12

Sveikos, merginos, 😊ilgai skaitau sita tema, bet vis nedrysdavau isiterpti. Jau penkti metai nesulaukiam gandru tai pagaliau pasiryzom ir mes IVF 😑 

Skaitau ir stebiuosi kaip jus cia viska zinot 🤔 kaip kokios medikes. 😊 O ypac stebiuosi kantrybe ir stiprybe tu kurios vis nenuleidzia ranku. 🙌 Saunuoles merginos tikekim stenkimes juk norai visada pildosi reikia tik labai noreti.  😊

Atsakyti