Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lunatika @ 2016 10 01, 14:52)
Tikrai..aš kai paskaitau va tokias istorijas,tai galvoju,kad esat tokios stiprios asmenybės!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mums vakar paskambino su gerom naujienom, is 3 apvaisintu visi 3 vystosi gerai, du sake tiesiog idealus, geros kokybes ir labai gerai vystosi, trecias irgi geras bet vystosi kiek leciau nei kiti du. Rytoj darys biopsija, nusprendem biopsinti visus 3 (jie klausia kiek is ju nori biopsinti). Ir treciadieni butu ikelimas rolleyes.gif

Lunatika kaip tu? jau maziau laukimo lieka ax.gif
Atsakyti
[quote=Žemyna1,2016 10 01, 16:05]
Ačiū visoms už palaikymą! Taip, žinau, kad džiaugtis per anksti, nes praradimų išgyvenusi esu ne vieną. Bet tai kaip gali ne pasidžiaugti su likimo sesėm smile.gif Antradienį kartosiu kraujo tyrimą.
Papildyta:
[quote=Glamour,2016 10 01, 13:02]
Žemyna 1 , atsargūs sveikinimai. Vėlyva implantacija tau. 10 dpo jau būtų nors keletas vienetų, jei savalaikė implantacija ir nėštumas geras.

Dešimtą dieną hcg buvo 8,27. Neskubėjau džiaugtis, labiau tik nuliūdau, nes žinojau, kad tai gali būti Ovitrel'io likutis organizme. Man tie skaičiukai nepasirodė įspūdingi.
[/quote]
Labukas,smagu girdėti tavo puikias naujienas!😍 tik noriu paklausti,o kam jas biopsinti? Paaiškink nes negirdėjau apie šitą dalyką 😶😶
O aš.... ***** as istijruju taip nerimauju...toks nerimas apėmęs,kad siaubas ! Nejaučiu jokių simptomų! Pilvo nebeskauda,krūtų irgi nebe tokios jautrios kaip buvo prieš kelias dienas😣😣😣 ir nepate plojo man jokių krauju( nu tipo kai implantacija būna 😣😣😣 nzn net ką ir galvot
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 03, 13:25)
Labukas,smagu girdėti tavo puikias naujienas!😍 tik noriu paklausti,o kam jas biopsinti? Paaiškink nes negirdėjau apie šitą dalyką 😶😶
O aš.... ***** as istijruju taip nerimauju...toks nerimas apėmęs,kad siaubas ! Nejaučiu jokių simptomų! Pilvo nebeskauda,krūtų irgi nebe tokios jautrios kaip buvo prieš kelias dienas😣😣😣 ir nepate plojo man jokių krauju( nu tipo kai  implantacija būna 😣😣😣 nzn net ką ir galvot

Padaro genetini tyrima. Jei yra kokiu nors nukrypimu, tas embrionas zymiai mazesne tikimybe kad kabinsis, nes yra organizmo apsaugine reakcija atmesti "defektuotus". Tokiu budu uzsitikrina, kad ikelia tuos, kurie sveiki ir padidina sekmes procenta. Gali net lyti zinoti, bet Ispanijoje pagal istatyma negali rinktis ax.gif

Nepradek is anksto nervintis, simptomai labai skirtingi buna, kitoms nebuna 4u.gif Kada tyrimai?
Atsakyti
. Gali net lyti zinoti, bet Ispanijoje pagal istatyma negali rinktis ax.gif

Nepradek is anksto nervintis, simptomai labai skirtingi buna, kitoms nebuna 4u.gif Kada tyrimai?
[/quote]
O geras ,nežinojau apie tokį dalyką 🙄🙄 man penktadienį tyrimai...jau ir pačių tyrimų nelaukiu,nes bijau neigiamo atsakymo... nors ir kalbėjom su vyru,kad jeigu ir ne pastosiu,tai nepergyvenkit,nes mums ir dviese gerai,dar darbas toks ir t.t bet da ar žinok,nu viskas beveik apsivertė...aisku,yra daug porų kurios neturi vaikų ir puikiai gyvena kartu,be jokių rūpesčių. Iš mums artimų rato irgi yra.. bet po kol nesusidūriau..
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 03, 14:23)
. nors ir kalbėjom su vyru,kad jeigu ir ne pastosiu,tai nepergyvenkit,nes mums ir dviese gerai,dar darbas toks ir t.t  bet da ar žinok,nu viskas beveik apsivertė...aisku,yra daug porų kurios neturi vaikų ir puikiai gyvena kartu,be jokių rūpesčių.  Iš mums artimų rato irgi yra.. bet po kol nesusidūriau..

O tai jei nepavyktu daugiau nebandytumet? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 03, 15:46)
O tai jei nepavyktu daugiau nebandytumet?  unsure.gif

Taip bandytume dar kartą ar du. Nepasiduoti mes taip lengvai. Tiesiog apsvarstęs visus galimus variantus😊 kad neuzdepresuoti 🙂
Atsakyti
Sveikos;) gal yra tokiu kurios daresi punkcija Lietuvoj? Kaip viskas vyksta? Ar skauda? Kiek laiko uztrunka? Nes jau baigiu isproteti nuo visokiausiu minciu blink.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif As cia biski ne i tema,bet genetiniu tyrimu skiltyje atsakymo nesulaukiau :-(
Norėjau pasiteirauti vienu klausimu.
Mano Mb diagnozuota azoospermija. Gydytoja liepė pasidaryti genetinius tyrimus. Rezultatas : patalogija nerasta. Tai kaip suprantu su genetika viskas tvarkoje. Kai vyras darėsi tyrimus, genetikė sakė, jog ir man reikės tą patį pasidaryti. Aš užsiregistravau , nes eilės didelės, bet pas šeimos gydytoją siuntimo eisiu tik kitą sav. Ir dabar nežinau ko man jos prašyti . Ta prasme kokį siuntimą ji man turi duoti ? Kariotipui ?Ar daugiau kažkokių tyrimų reikia ? Mano amžius nesiekia 30m, tiesiog planuojam dirbtinį apvaisinimą (ivf) dėl vyro problemų (pas mane viskas tvarkoje). Labai laukiu Jūsų pasisakymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(April10 @ 2016 10 03, 20:50)
Sveikos  4u.gif As cia biski ne i tema,bet genetiniu tyrimu skiltyje atsakymo nesulaukiau :-(
Norėjau pasiteirauti vienu klausimu.
Mano Mb diagnozuota azoospermija. Gydytoja liepė pasidaryti genetinius tyrimus. Rezultatas : patalogija nerasta. Tai kaip suprantu su genetika viskas tvarkoje. Kai vyras darėsi tyrimus, genetikė sakė, jog ir man reikės tą patį pasidaryti. Aš užsiregistravau , nes eilės didelės, bet pas šeimos gydytoją siuntimo eisiu tik kitą sav. Ir dabar nežinau ko man jos prašyti . Ta prasme kokį siuntimą ji man turi duoti ? Kariotipui ?Ar daugiau kažkokių tyrimų reikia ? Mano amžius nesiekia 30m, tiesiog planuojam dirbtinį apvaisinimą (ivf) dėl vyro problemų (pas mane viskas tvarkoje). Labai laukiu Jūsų pasisakymų  smile.gif

Labukas,mano MB ta pati turi. Aš tiksliai neatsimenu,bet šiaip tau turėjo parašyti jūsų daktare (kur jūs seks dėl apvaisinimo) kokius spec genetinius tyrimus darytis. Pagrinde visi tokie patys kaip pas vyrą. aš dabar ne namuose velnias. Kai grisiu (svarbiausia nepamiršti ir susirasti) aš tau pabandysiu išversti ir parašyti kokius mes genetinius darėme. Tikrai žinau,kad buvo dėl fibrozes cistines. O jus jau į kokį apvaisinimo centrą kreipetes? Jums daryti turetu ( po N tyrimų) ivf+icsi+tesa
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 03, 20:03)
Labukas,mano MB ta pati turi. Aš tiksliai neatsimenu,bet šiaip tau turėjo parašyti jūsų daktare (kur jūs seks dėl apvaisinimo) kokius spec genetinius tyrimus darytis. Pagrinde visi tokie patys kaip pas vyrą. aš dabar ne namuose velnias. Kai grisiu (svarbiausia nepamiršti ir susirasti) aš tau pabandysiu išversti ir parašyti kokius mes genetinius darėme. Tikrai žinau,kad buvo dėl fibrozes cistines. O jus jau į kokį apvaisinimo centrą kreipetes? Jums daryti turetu ( po N tyrimų) ivf+icsi+tesa

Na mes kolkas tik del vyro buvom,nes as pavasari dariausi pagrindinius tyrimus,kurie parode kad pas mane viskas ok(ovuliacija vyksta,hormonai geri). Realiai problema pas vyra. Tai padarem tesa,hormonus ir genetinius. Dabar kreipsimes del pacios apvaisinimo proceduros. Lankomes Nortway klinikoj mes. Labai jau ilgai su tais genetiniais reik laukt atsakymu,tai kazkaip genetike kai pasake jog ir man reikes darytis ir patare uzsiregistruot cia ir dabar,o paskui pas seimos gyd pasiimt siuntima (eile 2men buvo) -tai kazkaip nepagalvojau,kad kazka savo seimos gyd reiks pasakyt.Maniau parasys genetiniams tyrimams del nevaisingumo,o genetike jau zinos ko reikia:-) Santariskese man taip leido suprast. Tai va ,17d vaziuoju,o dar siuntimo neturiu ir ne neisivaizduoju ka ten reik pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(April10 @ 2016 10 03, 21:23)
Na mes kolkas tik del vyro buvom,nes as pavasari dariausi pagrindinius tyrimus,kurie parode kad pas mane viskas ok(ovuliacija vyksta,hormonai geri). Realiai problema pas vyra. Tai padarem tesa,hormonus ir genetinius. Dabar kreipsimes del pacios apvaisinimo proceduros. Lankomes Nortway klinikoj mes. Labai jau ilgai su tais genetiniais reik laukt atsakymu,tai kazkaip genetike kai pasake jog ir man reikes darytis ir patare uzsiregistruot cia ir dabar,o paskui pas seimos gyd pasiimt siuntima (eile 2men buvo) -tai kazkaip nepagalvojau,kad kazka savo seimos gyd reiks pasakyt.Maniau parasys genetiniams tyrimams del nevaisingumo,o genetike jau zinos ko reikia:-) Santariskese man taip leido suprast. Tai va ,17d vaziuoju,o dar siuntimo neturiu ir ne neisivaizduoju ka ten reik pasidaryt.

Tai pasiskambink tu į Santariskes į genetinius ir pasiteiraukite tiksliai kokiu tau tyrimų reikia. Arba pasiskambink į kliniką (daktarui kur jūs prižiūri) ir jis tau pasakys tiksliai,kokiu tyrimų būtent jums reikia 😊 nes paskui jeigu kažko trūks,tai vėl reikės eilėj laukti ilgai.

Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 03, 10:30)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Mums vakar paskambino su gerom naujienom, is 3 apvaisintu visi 3 vystosi gerai, du sake tiesiog idealus, geros kokybes ir labai gerai vystosi, trecias irgi geras bet vystosi kiek leciau nei kiti du. Rytoj darys biopsija, nusprendem biopsinti visus 3 (jie klausia kiek is ju nori biopsinti). Ir treciadieni butu ikelimas rolleyes.gif

Lunatika kaip tu? jau maziau laukimo lieka  ax.gif

Kaip smagu girdėti geras naujienas Belle! O šaldyti nesiūlė nei vieno? Atšildyti embrionai geriau implantuojasi (remiantis statistika), todėl tikimybė pastoti didesnė, o be to, jei nepavyktų dabar (tfu tfu tfu), turėtumėt dar vieną šansą be papildomos stimuliacijos.
Atsakyti