Aš lankausi Lenkijoje, Bocian klinikoje. Du IVF daryti pas gydytoją Mrugach, o šį kartą bandome pas Grygoruk. Abu gydytojai geri ir tikrai profesionalūs, tiesiog pas Mrugach turėjau blogos patirties, na bet neišku, kas buvo kaltas, gal ir aš pati per daug supanikavau, nes buvo kibimas, bet nepavyko išsaugot
Mergaitės, kaip supratau, progesteroną reikia pradėti leistis dieną po punkcijos ir kiek laiko jį leidžiatės? Sėkmės atveju visus tris mėnesius?
Paprastai taip..
Mergaitės, kaip supratau, progesteroną reikia pradėti leistis dieną po punkcijos ir kiek laiko jį leidžiatės? Sėkmės atveju visus tris mėnesius?
Iki kol placenta pilnai susiformuoja ir pradeda pilnai dirbt. Mano atveju su abiem nėštumais iki 16 sav. Mažint pradėjau anksčiau. Leidžiamą nutraukiau 12 sav. 14 sav nuėmiau vidurinę prg žvakutę, 15 sav nėmiau naktinę ir 16 nuėmiau rytinę.
P.S. trečią kart manau leidžiamo nebenaudočiau (jei nebūtų kraujavimų). Geriau jau dėtis žvakutes ir dar papildomai gerti. Aišku stebėti prg.. sėdynė dar visa mėlyna, neatsigauna niekaip. Paskutines savaites kaip skaudėjo leistis.. visa guzais nuėjus. Aišku ko tik neistversi dėl stebuklo. Bet yra ir kitų būdų..
Čia mano nuomonė ;)
Man irgi buvo mėlyna.. ir žiaurūs guzai... nesvarbu ar pati susileisdavau, ar vyras suleisdavo.. čia kai darėmės pirmą kartą ivf..
Šį kartą nusprendžiau, kad irgi nebenaudosiu, turi užtekti to ką skiria gydytoja.. juo labiau kai viskas vyko kitaip nuo pat pradžių, tai labai pasitikiu savo gydytoja ir jos sprendimais... o kaip ten bus toliau-laikas parodyt..
Papildyta:
turiu klausimą - ar galima pradėt ilgą protokolą po polipų šalinimo (lap.+hister.) tą patį ciklą? Nes punkcija gautųsi vis tiek tik kitą ciklą...Nes klinikoj sako, kad reikia laukti visą mėnesį, o po to tik pradėt tą ilgą protokolą...
Čia geriau gydytojai žino, kaip operacoja praėjo ir t.t... būna kad ir ne vieną ciklą liepia palaukt.. man po histero rekomendavo 1 ciklą..
O as be leidziamo ne dienos negaliu-iskart aleliuja prg krenta ir ate nestumui..Negaliu naudot jokiu zvakuciu-jos man sukelia kraujavima..Taigi jei pavyks issaugot nestuma-tai tik leiziamo prg deka...
O as be leidziamo ne dienos negaliu-iskart aleliuja prg krenta ir ate nestumui..Negaliu naudot jokiu zvakuciu-jos man sukelia kraujavima..Taigi jei pavyks issaugot nestuma-tai tik leiziamo prg deka...
Aš su jumis nesiginčysiu
Bet pasiliksiu prie savo nuomonės. Mes čia forumų diplomais apsikabinusios daktarės pačios sau skiriamės vaistus, o šiaip leidžiamu prg nepiknaudžiauja gydytojai. Ir visų pirma yra naudojama žvakutės, geliai,geriamas prg. Leidžiamas tik extra atveju
O yra kas prg išvis nesureikšmina. Nėra vienos nuomonės, kad jis tikrai reikalingas! Viena pažystama Švedijoj darės IVF. Prg buvo skirtas tik iki teigiamo hcg, poto nutraukt. Ji išprašė dar porai savaičių. Tai 6 ar 7 nėštumo savaičių visiškai nutraukė prg ir sėkmingai nėšioja toliau. Taip,kad čia nesuprast..
Sveikos
Turiu 3vnt crinone, 3vnt fraxiparine, 10 duphaston tableciu. Galiojimai visu geri. Keisciau i sokolada sunui. Vilnius
tylu čia paskutiniu metu, tačiau gal kas atsiras.. Ateinu su klausimu, kuris, pamenu, ne kartą aptartas ir klaustas, tačiau, kol nereikėjo, atsakymų ir nepamenu gal galit pasakyti, kokių daiktų reikės punkcijos metu?
tylu čia paskutiniu metu, tačiau gal kas atsiras.. Ateinu su klausimu, kuris, pamenu, ne kartą aptartas ir klaustas, tačiau, kol nereikėjo, atsakymų ir nepamenu gal galit pasakyti, kokių daiktų reikės punkcijos metu?
Tai kad jokių 😊 persirengti duoda klinikoje.. aš net tapkes ir chalatą šį kartą gavau 🤗 po pukcijos į lovą paguldė... bet čia turbūt nuo klinikos priklauso kur darysitės.. nes pvz pirmą kartą kai dariausi (kitoj klinikoj), tai jokio chalato ir jokių tapkių nebuvo ir nuo kėdės kai tik atsigavau, iškart į savo rūbus ir į koridorių išsiuntė laukt informacijos...