Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Aguonyė @ 2018 01 07, 22:19)
<p>Gera skaityti apie sėkmingas istorijas, tikiuosi, kad šis, 3 IVF ir man bus sėkmingas, šiuo metu stimuliacijos viduryje esu, labai baisu  unsure.gif​ </p>

Vykit nerames mintis.. turit būt rami ir atsipalaidavus, nes stresas pliusų neprideda..
Atsakyti

Aguonye o kokios jusu bedos?

Atsakyti

Sėkmės merginos, virusuoju  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Bėdos pas vyrą... Pas mane visi tyrimai gerai, tad prieš kiekvieną procedūrą taip nuoširdžiai tikiu, kad pavyks, bet vis nepasiseka :unsure:  Na gal šis kartas bus sėkmingas :B

Dar klausimėlis, paprašiau gydytojo, kad išrašytų leidžiamo progesterono, išrašė, bet nepasakė, kaip jį naudoti. Penktadienį man punkcija, kada reikėtų pradėti leistis progesteroną?

Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2018 01 09, 18:25)
<p>Bėdos pas vyrą... Pas mane visi tyrimai gerai, tad prieš kiekvieną procedūrą taip nuoširdžiai tikiu, kad pavyks, bet vis nepasiseka unsure.gif  Na gal šis kartas bus sėkmingas cool.gif
</p><p>Dar klausimėlis, paprašiau gydytojo, kad išrašytų leidžiamo progesterono, išrašė, bet nepasakė, kaip jį naudoti. Penktadienį man punkcija, kada reikėtų pradėti leistis progesteroną?
</p>
[right][snapback]71954019[/snapback][/right]

Sekančią dieną po punkcijos.. dieną prieš sodinimą..
Atsakyti

Sveikos merginos, temutes neskaiciau, bet gal Jus zinote ar esate kur skaiciusios ar darosi kas nors IVF procedura naturaliam cikle, taip vadinama IVM, kaip kad cia raso: http://vaisingumas.l...s-apvaisinimas/. Buciau labai dekinga uz betkokia info  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(stronggirl @ 2018 01 10, 10:17)
<p>Sveikos merginos, temutes neskaiciau, bet gal Jus zinote ar esate kur skaiciusios ar darosi kas nors IVF procedura naturaliam cikle, taip vadinama IVM, kaip kad cia raso: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://vaisingumas.lt/2016/11/17/naturalus-dirbtinis-apvaisinimas/'>http://vaisingumas.lt/2016/11/17/naturalus-dirbtinis-apvaisinimas/</a>. Buciau labai dekinga uz betkokia info  4u.gif​  </p>

Kaip suprantu, čia naujas metodas ir vis tobulinamas JAV. Skirtumas nuo paprasto IVF tas, IVF folikulai auginami moters kiaušidėse, kai jie subręsta, tada išpunktuojami ir apvaisinami, o IVM procedūroj folikulai išpunktuojami ciklo pradžioje, dar nesubrendę, o toliau auginami ir brandinami laboratorijoje. Tada apvaisinami ICSI metodu. Būdas moteriai sveikesnis, nes nereikia naudoti tiek daug vaistų, kad pačiai auginti folikulus, tačiau embrionų gaunama mažiau, nes taip anksti išimti folikulai labai jautrūs ir didelė dalis neišgyvena. Todėl IVM bandomas atlikti tik jaunoms moterims (geriausia iki 30m), kurios turi daug pradinių folikulų (>15), ciklas reguliarus, AMH rezervas didelis.
Atsakyti

Bėdos pas vyrą... Pas mane visi tyrimai gerai, tad prieš kiekvieną procedūrą taip nuoširdžiai tikiu, kad pavyks, bet vis nepasiseka :unsure:  Na gal šis kartas bus sėkmingas :B

Dar klausimėlis, paprašiau gydytojo, kad išrašytų leidžiamo progesterono, išrašė, bet nepasakė, kaip jį naudoti. Penktadienį man punkcija, kada reikėtų pradėti leistis progesteroną?

Pas mus irgi vyro bedos.bet darem IMSI ir pavyko.nenorejo kazkaip to Imsi daryt bet grieztai reikalavau.db bandom su snaigutem

Atsakyti

Labai aciu! Tai cia kas kita kaip tiesiog visas IVF procesas naturaliame cikle, t.y. kai moters organizme auga vienas folis, jis nuolat stebimas ir tam tikru laiku ispunktuojamas, tada daroma ivf. Suprantu, kad tikimybe daaaaug mazesne, bet idomu ar taip daroma, ar cia tik mano fantazijos. Del tam tikru priezasciu labai noretusi isvengti dideliu hormonu doziu, todel svarstomos visos alternatyvos ...

Atsakyti
QUOTE(stronggirl @ 2018 01 10, 14:27)
<p>Labai aciu! Tai cia kas kita kaip tiesiog visas IVF procesas naturaliame cikle, t.y. kai moters organizme auga vienas folis, jis nuolat stebimas ir tam tikru laiku ispunktuojamas, tada daroma ivf. Suprantu, kad tikimybe daaaaug mazesne, bet idomu ar taip daroma, ar cia tik mano fantazijos. Del tam tikru priezasciu labai noretusi isvengti dideliu hormonu doziu, todel svarstomos visos alternatyvos ...</p>

Tokia procedūra natūraliame cikle vadinama NC-IVF (natural cycle IVF), bet jo efektyvumas ir pasisekimo tikimybė mažoka (nes natūraliai užauga maždaug tik 1 folis ir idealiu atveju gaunamas tik 1 embrionas. Iki 15% atvejų net nepavyksta folio pagauti dėl priešlaikinės ovuliacijos) ir, kadangi pastojimų procentas nedidelis (20% mažiau nei įprastas ir lengviau valdomas IVF), numatoma, kad reikės bent 3 procedūrų. Taip išeina, kad mažiau streso, nes nereikės vartoti hormonų, bet daugiau streso dėl patirtos nesėkmės, jei nepavyks išpunktuoti ta folikulo, embrionas neužaugs iki blastocistos ar nesiimplantuos įkeltas.
Rekomenduojama toms, kurių AMH rezervas mažas, nes ar stimuliuojant vaistais, ar stebint natūraliai, vistiek gaunami tik 1 ar 2 geri folikulai per ciklą.
Aš čia iš interneto platybių perskaičiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 10 sausio 2018 - 15:39

Jei ne paslaptys pas koki gyd. darete ivf?

Atsakyti

Nu nerealiai Aciu, as nesugebėjau rasti internete nieko, labai naudinga info, žodžiu tikimybe maza, bet ji egzistuoja! :)

Atsakyti