Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

As jusu vietoj aiskinciaus kodel taip yra ir ar galima pagerinti. Gal kokia liga, kuria galima pagydyti, gal geru vitaminu keli kursai nors kiek pagerintu padeti ir atsiras nors tie keli geri. 

Atsakyti

Sveikos merginos,
Gal galit pakomentuoti, ar verta su tokiais rezultatsi bandyti? Gydytojas siūlo IVF+ICSI, tačiau baisu, kad neras nė to vieno ar kelių gerų...
Sperm morphology
Normal 0 ( >4 %)
Abnormal 100 %
Abnormal spermatozoides:
Head defects 97 %
Neck, midpiece defects 2 %
Tail defects 1 %

As jusu vietoj aiskinciaus kodel taip yra ir ar galima pagerinti. Gal kokia liga, kuria galima pagydyti, gal geru vitaminu keli kursai nors kiek pagerintu padeti ir atsiras nors tie keli geri. 

Atsakyti
Parduodu 9 vnt crinone. Ir dar folbiol-turkiska foline rugstis
Atsakyti
Dar turiu Neoparin 0.4, 2 dėž., galiojimas 2019/12 (tas pats kas Clexane).
Atsakyti

Sveiki, o aš priglausčiau, jeigu kas turi per daug prisipirkę šių vaistukų:

Crinone 8%
Utrogestan 200mg
Fraxiparine 0,3ml

Analogai netinka... neeksperimentuosiu.. 4u.gif

Startuoji?  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2018 01 06, 23:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Vėja-" data-cid="71948286" data-time="1515134863"><div><p>Sveiki, o aš priglausčiau, jeigu kas turi per daug prisipirkę šių vaistukų:

Crinone 8%
Utrogestan 200mg
Fraxiparine 0,3ml

Analogai netinka... neeksperimentuosiu.. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Startuoji?  wub.gif​ </p>

Dar bijau girtis.. todėl nieko nesakysiu 4u.gif
Atsakyti

Turiu 2 dėžutes turkiško Progestan, kurio galiojimas baigsis 2018 01. Pačiai neprireiks, gaila bus išmesti, gal kam praverstų? Vilniuje.

Atsakyti

Dar bijau girtis.. todėl nieko nesakysiu 4u.gif

Gerai :4u: 

Aš jau pakalbėjau su savo mažiuku, kad ir tavo pasiimtų :wub:  :4u:​ 

Atsakyti
Visas su Naujaisias Metais linkiu kad sie metai atnestu visoms po stebukleli 😊parduodu vaistukus crinona,luveri,cetrotide,gonalinis300 praimtas piestukas,menogon75,rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2018 01 07, 10:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Vėja-" data-cid="71950612" data-time="1515269855"><div><p>Dar bijau girtis.. todėl nieko nesakysiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Gerai 4u.gif </p><p>Aš jau pakalbėjau su savo mažiuku, kad ir tavo pasiimtų wub.gif  4u.gif​ </p>

Ačiū 4u.gif
Užtikrintesnių žinių bus po sausio 18d vizito..
Atsakyti

Sveikos sestadieni pasimemem is VK dvi likusias snaigutes dabar tiek dienu laukimo.lb tikimes kad ir vel pavyks nes jau turime mergyte is snaiguciu :D​ 

Atsakyti

Gera skaityti apie sėkmingas istorijas, tikiuosi, kad šis, 3 IVF ir man bus sėkmingas, šiuo metu stimuliacijos viduryje esu, labai baisu  :unsure:​ 

Atsakyti