Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(matrioska @ 2017 12 09, 09:54)
buvau kazkada pas ji konsultacijoj, tai neduok dieve, pirma ne mane konsultavo, o atidziai zymejo kaininika, kiek cia daugiau nulupus. ir nulupo kosmosa, lyginant su oficialiom internetinem kainom.

Ir kaip specas nuvyle- sedi , tyli, tipo- jei kazkas domina, klausk, pats nieko issamiai neaiskina, net tyrimu rezultatu.
Ir kisa savo ivf, neziurint, kad AMH beveik 0, ko pasekoj pastot su paprastu IVF prilygsta stebuklui.

Nerekomenduociau niekam

Dėl to, kad kiša savo ivf, nors amh yra 0, tai pritariu. Ir dar papildau, kad kiša gazdindamas, kad va pažiūrėk kiek tau metų. Kiša, nors žino, kad pastoti be ah šansų nulis, o jų klinika ah nedaro. Kiša, nors žino, kad dėl amh porai šisivf gal paskutinis, kai jų klinika blastukų nešaldo. Bet nemanau, kad jis kainas konsultacijos metu žymi. Jis vienintelus gydytojas, kurį man lt pavyko sutikti, kuris anamnezę renkasi. T.y. užsipildo dokumentus , susirašydamas poros tyrimus
Atsakyti

Sveiko, esu po IUI ir HCG pirmadieni(12.11) buvo 616U/I o siandien (12.13)998. Kaip suprantu jis nepadvigubejo :hmm: , ar galima itarti kad nesivysto? :cry2: labai bijau :cry2:​ o echo paskirtas tik kita penktadieni 12.22d. Ka galit pasakyti apie tai 

Atsakyti
QUOTE(_violka_ @ 2017 12 13, 19:22)
<p>Sveiko, esu po IUI ir HCG pirmadieni(12.11) buvo 616U/I o siandien (12.13)998. Kaip suprantu jis nepadvigubejo hmm.gif , ar galima itarti kad nesivysto? cry.gif labai bijau cry.gif​ o echo paskirtas tik kita penktadieni 12.22d. Ka galit pasakyti apie tai </p>

Kol mažas skaičius, dvigubinasi kas 48-72 valandas. Tai manau viskas čia gerai. nestuke.gif
O nuo 1200 jau nesidvigubina taip greit, kazkur kas 96 valandas, ir rezultatas stebimas echoskopu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 13 gruodžio 2017 - 21:23
O man IVF BAK pas OK nepavyko.... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Gal kam reikia Gonalio, man liko 400, tik viena karta suleista 200. Praimas, taciau manau kokis 3 sav laisvai galima naudoti. Papildomu adateliu yra, laikau saldytuve. Man dabar pertrauka bus tai as jo negalesiu sunaudoti.
Atsakyti

Suprantu, abejoju, kad ir uzsieny pades unsure.gif

Tik pikta, kad atseit vienas geriausiu gydytoja galvoja, kaip cia bapkes isspaust suprasdamas, kad sansu ner. Kors zinant LT gydytoju kompetencija, gal it to nesupranta....

Na galit pabandyti ne lietuvį gydytoją, aš du kart pas latvį kaune buvau, sakyčiau labai neblogai. aišku aš tik pirmą kartą pradėjau kelią link vaikučio, todėl dar tik tyrimus daro ir turėjau konsultacijas, bet kiek teko domėtis apie Egils gerų atsiliepimų ir su mamyte kalbėjau kuri sūnelį augina jau 6 metukai.

Atsakyti

Man BAK nei pas OK 3 kartus nei pas RG 3 kartus nepavyko. Pavyko Northway. Bet po 3 men įvyko persileidimas, prieš 2 savaites. Nesustosiu ir eisiu iki galo, kol pavyks. Man genetikė paterė pakeisti kliniką, pakeisti laboratoriją. Dabar turiu vilties- pastoti galiu :) 

Atsakyti
QUOTE(keke @ 2017 12 18, 15:18)
<p>Man BAK nei pas OK 3 kartus nei pas RG 3 kartus nepavyko. Pavyko Northway. Bet po 3 men įvyko persileidimas, prieš 2 savaites. Nesustosiu ir eisiu iki galo, kol pavyks. Man genetikė paterė pakeisti kliniką, pakeisti laboratoriją. Dabar turiu vilties- pastoti galiu smile.gif </p>

Labai gaila kad jums taip nutiko.
Na kartais ne gydytojo rankose viskas, as neprarandu vilties su gyd. OK, eisiu toliau su jos pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irbyte: 18 gruodžio 2017 - 14:46
Sveikos,
Hcg 196,8
Prg 59,31
Pakankamas prg ar reiktu kelti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2017 12 18, 21:27)
Sveikos,
Hcg 196,8
Prg 59,31
Pakankamas prg ar reiktu kelti?  unsure.gif