Na tikrai sakau, kad man V iui padarė pirmadienį ryte, nors ov turėjo būti ketvirtadienį. Bet ji antradienį ir trečiadienį Vln nebūna, o ketvirtadienį sakį bijanti, kad nespės iki ov iui padaryti. Trečiadienį vakare pasidariau ovt ir jis buvo teigiamas. U sutiko priimti, nors klinika jau užsidarinėjo. Vakaras buvo. Nulėkėm su mb. U pasakė, kad folis dar yra. Ir pati U pasiūlė iui pakartoti, sakę, kad ov dar neįvykusi, o nuo pirmadienio ryto spermiukai nebebus gyvi. Ir kartojom. O ivf, kai pas V dariau, tai ji 2 cd jau man pasakė kada punkcija bus. Dabar neoamenu - lyg ketvirtadienis išpuolė.
Na tikrai sakau, kad man V iui padarė pirmadienį ryte, nors ov turėjo būti ketvirtadienį. Bet ji antradienį ir trečiadienį Vln nebūna, o ketvirtadienį sakį bijanti, kad nespės iki ov iui padaryti. Trečiadienį vakare pasidariau ovt ir jis buvo teigiamas. U sutiko priimti, nors klinika jau užsidarinėjo. Vakaras buvo. Nulėkėm su mb. U pasakė, kad folis dar yra. Ir pati U pasiūlė iui pakartoti, sakę, kad ov dar neįvykusi, o nuo pirmadienio ryto spermiukai nebebus gyvi. Ir kartojom. O ivf, kai pas V dariau, tai ji 2 cd jau man pasakė kada punkcija bus. Dabar neoamenu - lyg ketvirtadienis išpuolė.
Aš nesakau, kad jumis netikiu. Tiesiog man teko su ja turėt "reikalų" ir niekada nekilo jokių problemų. O kodėl jūs pati nepasakėt,kad iui atliktų jum kitas gydytojas? Gal konkrečiai V norėjot? Nu čia briedas, ne kitaip. Skundą rašyčiau. O ir su U nesutinku, kad spermiukai nebegyvibingi būtų buvę,na nebent problemų su sperma turit, tada gal. Bet šiaip 2-3 dienas tai laisvai išbūna, net ir ilgiau.
Skaičiau užsienio straipsnį, kad žymiai mažiau šansų 3d. Geriausias procentas 1 d. arba tą pačią kai ovuliacija.
Na man iki ov nuo iui būtų buvę 3-4 paros, nes gi neaišku tiksliai, kelintą val ketvirtadienį ta ov įvyko, tik trečiadienį vakare folis dar buvo, o iui buvo pirmadienį ryte darytas. Aš pirmadienį V prašiau man pirmadienį iui nedaryti, o daryti ketvirtadienį. Bet ji man sakė, kad ketvirtadienį gali būti jau vėlu, o antradienį ir trečiadienį jos nebus. Aš jos neprašiau, kad būtinai ji iui darytų, bet ir neprašiau, kad kitas gydytojas padarytų. Ką aš žinojau, kad to turėjau prašyti. Pagal jų tvarką gal aš turėjau prašyti kito gydytojo, kai V man sakė, kad jos antradienį ir trečuadienį nebus, todėl iui pirmadienį. Po ivf paaiškėjo, kad aš nepaprašiau embrioskopo, nors pagal V kalbas prieš ivf aš supratau, kad mums būtent todėl ir daro ivf, kad stebėtų embrionų vystymąsi ir taip nepastojimo priežastis gal paaiškėtų
Bet juk per ivf ir taip stebi augindami embrionus, mikroskopu turbūt, nes kokybę būna nustatę kai jau įkėlimo diena ateina. Kiek žinau, embriologai 1 ar 2 kartus per dieną kasdien pasižiūri. O embrioskopas parodo jau kiekvienu paros momentu. Tai vistiek, negi ta V taip aklai viską daro, nežinodama kokios kokybės blastutė užaugo.
buvau kazkada pas ji konsultacijoj, tai neduok dieve, pirma ne mane konsultavo, o atidziai zymejo kaininika, kiek cia daugiau nulupus. ir nulupo kosmosa, lyginant su oficialiom internetinem kainom.
Ir kaip specas nuvyle- sedi , tyli, tipo- jei kazkas domina, klausk, pats nieko issamiai neaiskina, net tyrimu rezultatu.
Ir kisa savo ivf, neziurint, kad AMH beveik 0, ko pasekoj pastot su paprastu IVF prilygsta stebuklui.
Nerekomenduociau niekam
buvau kazkada pas ji konsultacijoj, tai neduok dieve, pirma ne mane konsultavo, o atidziai zymejo kaininika, kiek cia daugiau nulupus. ir nulupo kosmosa, lyginant su oficialiom internetinem kainom.
Ir kaip specas nuvyle- sedi , tyli, tipo- jei kazkas domina, klausk, pats nieko issamiai neaiskina, net tyrimu rezultatu.
Ir kisa savo ivf, neziurint, kad AMH beveik 0, ko pasekoj pastot su paprastu IVF prilygsta stebuklui.
Nerekomenduociau niekam
Bet jum LT manau niekas ir padėtų.. negaiškit laiko čia
Bet juk per ivf ir taip stebi augindami embrionus, mikroskopu turbūt, nes kokybę būna nustatę kai jau įkėlimo diena ateina. Kiek žinau, embriologai 1 ar 2 kartus per dieną kasdien pasižiūri. O embrioskopas parodo jau kiekvienu paros momentu. Tai vistiek, negi ta V taip aklai viską daro, nežinodama kokios kokybės blastutė užaugo.
Embrioskopas geriau,nes nereik jų judint kiekvieną kartą norint pažiūrėt. O žiūri ne V,o embriologas. 1 ivf dariaus 2015 galvojau,ka LT embrioskopo dar nėra,pasirodo jau buvo,bet man niekas jo nepasiūlė. Nors pastot tai nesutrugdė 2 dariaus šiais metais ir jau iškart pasiūlė, aišku sutikom.
Nerekomenduociau niekam</p></div></blockquote><p>Bet jum LT manau niekas ir padėtų.. negaiškit laiko čia </p>
Suprantu, abejoju, kad ir uzsieny pades
Tik pikta, kad atseit vienas geriausiu gydytoja galvoja, kaip cia bapkes isspaust suprasdamas, kad sansu ner. Kors zinant LT gydytoju kompetencija, gal it to nesupranta....
Aš dabar to embrionų vystymosi lapo po ranka neturiu, bet gal mums tik 3 d buvo surašyti kokie embrionai. Bijau dabar klysti. Bet dinamika ten tikrai neatsispindi ir kai klausiau V kaip vystėsi, tai ji man ir pasakė, kad ką ji žino, nes mes patys embrioskopo nepaprašėme. Beja, mums vk nė viena blastutė neužaugo. Šeštą d tik paskambinusi sužinojau, kad jau nesivysto. Nepamenu ar tame lape tai pažymėta. Penktą d, kai skambinau, visi embrionai tebebuvo