Aš vk dariausi ivf pas v, o ji ir vln , ir Kaune dirba. Kaune punkcijų nedaro. Tai punkcijas daro tik tada, kai ji Vilniuje dirba. Taip man vieną ir iui natūraluame cikle padarė 3 d iki ov, nes reikiamu laiku v Vln nebuvo.
Aš vk dariausi ivf pas v, o ji ir vln , ir Kaune dirba. Kaune punkcijų nedaro. Tai punkcijas daro tik tada, kai ji Vilniuje dirba. Taip man vieną ir iui natūraluame cikle padarė 3 d iki ov, nes reikiamu laiku v Vln nebuvo.
Siaubas Tai ko jie nori, nesuprantu kaip klinikos statistiką pagerins, jei daktarų reikiamu laiku nėra ir daro tas visas procedūras, kad bile padaryt.
Iš interneto platybių: "The highest chance of pregnancy will occur when insemination (i.e., intercourse, home insemination, or IUI) occurs 1-2 days prior to ovulation." arba dar pamini,kad geriausia tą pačią dieną kaip ovuliacija.
Sveikutes,planuoju dar karta bandyti prasytis daktaru pagalbos.gal galit pasakyti kiek prireike pinigeliu su kompensacija?
Iš interneto platybių: "The highest chance of pregnancy will occur when insemination (i.e., intercourse, home insemination, or IUI) occurs 1-2 days prior to ovulation." arba dar pamini,kad geriausia tą pačią dieną kaip ovuliacija.
Turejau ir as skaudzia patirti su VK Vilniuje, stimuliavo, stimuliavo IUI, o kai teko daryti pacia procedura, pareiskia, kad del jusu vienos savaitgali neeis, tai bus daugiau pacienciu tai tik tada ateis. Tai siule daryti anksciau savaitgalio arba veliau, bei dzin jiems buvo foliu dydziai...likau nepatenkinta ju darbu, bei teko ieskotis kitos klinikos, kad atliktu ta procedura laiku. Va kaip dirbo....nezinau, gal dabar VK pasikeite situcija. Mokejau z stimul vaistus, konsultacijas...o atlikti IUI nebuvo kam. 😞
Hmm ... net keista.. nes aš pirmą IVF dariausi VK.. bet man darė sekmadienį, ir dar prieš pasiimant ovitrelį perklausiau U, ar tikrai susileidinėt penktadienio vakare, nes gaunasi punkcija sekmadieniui-sako, taip.. reikia..
Bet daugiau VK nekartosiu IVF.. per daug man panašėjo ten viskas į konvėjerį be jokių aiškinimų ir abejingai... lyg čia paprastą gripą gydyt reikėtų...
Tai aš paskui išvakarėse prieš ov į vk nulėkiau ir Usonienė man antrą inseminaciją padarė. Aišku man teko susimokėti ir už ją, bet mums iui iš esmės negalėjo padėti, todėl nėra dar dėl tų iui taip pikta, kaip dėl to, kad vėliau ivf metu mūsų embrionukams leido mirti
Papildyta:
Bet tai inseminaciją kitoje klinikoje pasidarėte? Ir teisingai. Už inseminaciją gi didžiausią pelną iš iui klinikos gauna. Tai jei vk tingi dirbti, tai tuos pinigėlius kita klinika mielai paėmė
Papildyta:
Bet tai inseminaciją kitoje klinikoje pasidarėte? Ir teisingai. Už inseminaciją gi didžiausią pelną iš iui klinikos gauna. Tai jei vk tingi dirbti, tai tuos pinigėlius kita klinika mielai paėmė
Bet va reikejo man nervuotis, ieskoti kitos klinikos...nors tas IUI rezultatu ir nedave.
Man labai keista kodel tik penktoje dienoje dvi liko...gydytoja sako kad tai ir gali buti nepastojimo priezastis, trecioje dienoje embrionai sustojo vystytis apart dvieju kovotoju. Ar kuri esate susidurusi?
Kažkokia nesąmonė..! Aš 2 IVF pas ją dariau. Jei ji tą dieną Vilniuje nedirba, tai punkciją ar perkėlimą daro kolega. Per 1 ivf perkėlimą turėjo daryt U, nes V Kaune turėjo dirbt, bet visgi atvažiavo ir pabaigė savo darbą. Per 2 ivf perkėlimą darė U, nes V buvo išvykus iš LT, bet iš anksto perspėjo. Labai keista tokias istorijas skaityt, kai pati esu susidūrus ir neturiu priekaištų jų darbu.