IVF privalumas, kad tikimybė pastoti dvigubai-trigubai didesnė. Tačiau brangus ir moteriai reikia vartoti daug vaistų.oBūtent dėl to kad atliekama operacija mane ir gąsdina. Be to vaistai stipresni jeigu brangiausiojo turtas geras gal ir to užtenka🤔? Na žinoma žiūriu iš savo varpinės nes pas mus tik ta problema 😟 . O jus jau daret ivf ir ar pavyko ? Nepykit nestebėjau temos😶
Taip labai maza tikimybe su iui mums bent buvo. Ir visas iui kiekis kartojant ir kartojant praktiskai susidaro ivf kaina...Jūs jau darėte ivf ar pavyko? Nepykt nestebėjau temos 😶
QUOTE(k-y-c-i-a @ 2017 11 20, 15:27)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*MiStreSS*" data-cid="71894397" data-time="1511173472"> Taip labai maza tikimybe su iui mums bent buvo. Ir visas iui kiekis kartojant ir kartojant praktiskai susidaro ivf kaina...</blockquote> Jūs jau darėte ivf ar pavyko? Nepykt nestebėjau temos 😶
Darėmės IVF, kadangi pas mane buvo bėdos su kiaušintakiais, tai kito kelio nebuvo. Pavyko tik po 4 IVF.
Linkiu sėkmės!
QUOTE(k-y-c-i-a @ 2017 11 20, 15:27)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="*MiStreSS*" data-cid="71894397" data-time="1511173472"> Taip labai maza tikimybe su iui mums bent buvo. Ir visas iui kiekis kartojant ir kartojant praktiskai susidaro ivf kaina...</blockquote> Jūs jau darėte ivf ar pavyko? Nepykt nestebėjau temos 😶
1. Ivf nepavyko
2. FET pavyko auginu sunu
3- ia fet dariausi dabar bet nepavyko.
Bandysim toliau dar yra smaiguciu
QUOTE(KriuKriu @ 2017 11 20, 11:54)
Nea, AMH jau turi būti ištirtas dar prieš pradedant IVF, o ne jau pradėjus.
Bijau suklyst, bet lyg E2, LH, FSH, progesteroną.
Bijau suklyst, bet lyg E2, LH, FSH, progesteroną.
E2 ir fsh tikrai daro. Kai kurios dar klinikos prg daro ir žiūri ar tą d jis jau žemas. O dėl lh aš nžn. Man nedarė. Amh tikrai nedaro startuojant su ivf
QUOTE(LaMona @ 2017 11 21, 02:08)
E2 ir fsh tikrai daro. Kai kurios dar klinikos prg daro ir žiūri ar tą d jis jau žemas. O dėl lh aš nžn. Man nedarė. Amh tikrai nedaro startuojant su ivf
LH daro pries IUI ziuri ar vyksta ovuliacija
Papildyta:
Merginos kelintoje ciklo dienoje panasiai reikalingas vyras pries IVF? Maniskis issikomandiruoja kelioms dienoms, tai reik suderinti grafikus jam.
QUOTE(irbyte @ 2017 11 21, 11:05)
Papildyta:
Merginos kelintoje ciklo dienoje panasiai reikalingas vyras pries IVF? Maniskis issikomandiruoja kelioms dienoms, tai reik suderinti grafikus jam.
Papildyta:
Tą pačią dieną kai daroma punkcija... tiksliai nežinosi, priklausys kaip foliai augs ir t.t... didžiausia tikimybė kad punkcija bus daroma 9-10-11cd
Papildyta:
Papildyta:
vyras reikalingas punkcijos dieną
aš turėjau 8IVF, o punkcijos diena svyravo, anksčiausiai buvo 11cd, vėliausiai 15cd.
Papildyta:
Papildyta:
Vyras reikalingas punkcijos metu. O kada bus ta punkcija, tai žiūrint kur ivf darote. Mano pastebėjimas, kad lt kai kuriose klinikose dažniausiai 13 cd punkciją daro. O šiaip ji gali būti kažkur gal net nuo 9cd (retais atvejais) iki kokios 17 cd. Mb per antrą ivf su manim taip pat nebuvo, tai aš jam buvau liepusi nuo 10 cd būti su manimi. Tada punkcija man gal kokią 15 ar 16 cd buvo. Prieš tai kai lt ivf dariau, tai stimuliacijos pradžioje jau pasakė, kad punkcija bus 12 cd, nes pagal gydytojos darbo grafiką derino. Tai tada 12 cd ir punktavo.
QUOTE(LaMona @ 2017 11 21, 19:36)
Vyras reikalingas punkcijos metu. O kada bus ta punkcija, tai žiūrint kur ivf darote. Mano pastebėjimas, kad lt kai kuriose klinikose dažniausiai 13 cd punkciją daro. O šiaip ji gali būti kažkur gal net nuo 9cd (retais atvejais) iki kokios 17 cd. Mb per antrą ivf su manim taip pat nebuvo, tai aš jam buvau liepusi nuo 10 cd būti su manimi. Tada punkcija man gal kokią 15 ar 16 cd buvo. Prieš tai kai lt ivf dariau, tai stimuliacijos pradžioje jau pasakė, kad punkcija bus 12 cd, nes pagal gydytojos darbo grafiką derino. Tai tada 12 cd ir punktavo.
Oho... kur čia taip punkciją derina prie gydytojos darbo grafiko? juk čia svarbi kiekviena diena... kai man darė, tai buvo 10cd.. išpuolė sekmadienis, bet niekas į tai nežiūrėjo kad visiem ne darbo diena buvo, reikia, vadinasi dirba....
Ačiū Jums. Užsirašiau į Emrions gruodžio mėnesį ir nežinau, kokia ciklo diena bus, pagal abartinį kalendorių turėtų išeiti ketvirta c.d. ,tai galvoju tada pati pasidarysiu reikiamus tyrimus antrą c.d.
Dėl IUI, tai galiu pasakyti, kad mūsų problema taip pat vyro turtas, procedūras atliekam su donoru, tačiau 6 IUI nepavykę.... Kaip sako KriuKriu, išleidom dar daugiau pinigų su visais važinėjimais, na bet žinoma, pabandyt kelis kartus verta, bet manau, kad jei kelis kartus nepavyko, tada ir žaisti su IUI neapsimoka