Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(KriuKriu @ 2017 11 16, 11:07)
O auginimo iki blastocistų nekompensuoja?

Nekempensuoja lyg
Papildyta:
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 16, 12:00)
<p>Kaip suprantu komensacijos galima tikėtis net ir tada, kai procedūra daroma ne Lietuvoje, teisingai suprantu?</p><p>Vakar buvo atlikta histeroskopija, taigi, kiuašintakiai pratekami, patologijų, endometriozių nėra. Kraujo krešumas geras, D vitaminas normos ribose ar dar turėčiau ką nors žinoti pieš sekantį IVF?</p><p>Mergaitės, labai pagelbėjot, tikrai daug dalykų čia sužinojau, tyrimus pasidariau lyg ir visus, ką rekomendavot, tik dar gimdos nuotrauką manau pasidaryti. Labai norėčiau, kad sekantis IVF jau būtų sėkmingas, tai noriu viską pasidayti ką įmanoma, kad jausčiausi viską padariusi  unsure.gif​ </p>

Taip. Galima kažkiek atgauti iš valstybęs pinigų darantis ivf bet kurioje ES valstybėje. Tik ten reikia važiuoti su gydytoji siuntimu pagalbiniam aovaisinimui, pasidaryti procedūrą ir parsivežti visų dokumentų ir čekių kopijas, tada atrodo į teritorinę ligonių kasą kreiptis su prašymu dėl pinigų grąžinimo. Grąžins ne visus, o tik tiek, kiek pagal sveikatos aosaugos ministro įsakymą darytos pricedūros yra įkainuotos. . Bet reikia sąlygas atitikti tas pačuas, kurias lt turėtumėte atitikti. Viena jų - būti susituokus. Galite užsiklausti teritorinės ligonių kasos kaip ir ką jums daryti
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 11 16, 12:37)
Nemanau, kad valstybė kompensuotų gydymą užsienyje.

Su ne ES yra sudėtingiau. Bet taip pat galimybė yra. Kodėl manote, kad nekompensuotų, jei žmogus įmokas sodrai lt moja? O ES yra laisvas padlaugų judėjimas. Taigi galim rinktis kurią norim gydymo įstaigą, jei gydytojo siuntime nenurodyta: ar lt kliniką, ar kitos ES narės kliniką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 16 lapkričio 2017 - 20:33

ačiū labai, pasidomėsiu  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 11 16, 21:29)

Papildyta:
Su ne ES yra sudėtingiau. Bet taip pat galimybė yra. Kodėl manote, kad nekompensuotų, jei žmogus įmokas sodrai lt moja? O ES yra laisvas padlaugų judėjimas. Taigi galim rinktis kurią norim gydymo įstaigą, jei gydytojo siuntime nenurodyta: ar lt kliniką, ar kitos ES narės kliniką

Aha, pavarčiau internetą, lyg ir galima gydytis svetur ES šalyse ir kompensuotis gavus išankstinį leidimą iš valstybės sveikatos draudimo įmonės.
Bet už Europos ribų įdomu kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 11 17, 13:13)
Aha, pavarčiau internetą, lyg ir galima gydytis svetur ES šalyse ir kompensuotis gavus išankstinį leidimą iš valstybės sveikatos draudimo įmonės.
Bet už Europos ribų įdomu kaip  g.gif

Kita tvarka. Aš tiksliai nžn, bet lyg esu girdėjusi, kad išankstinį sveikatos draudimo fondo leidimą reikia gauti, norint gydytis ne ES valstybėje, o jis duoda sutikimą tik tokiais atvejais, kai reikia procedūros, kurios lt nedaro. Galiu klysti
Atsakyti

Sveikos merginos aš esu po antro iui laukimo režime viskas paaiškės gruodžio pirmą dieną. Ar jums nuo ovitreles ir duphaston nebuvo iržlios..? Aš nesuprantu kas man darosi bet toks jausmas kad visus užmušti norisi. Ir ašarų pakalnės. Problema vyro turte. Spermatozoidų kiekis buvo 1.4 ml ir gydytojai vienareikšmiškai teigė tik ivf bet mūsų pastangų dėka ( vaistai profertil sperma trop - jam netiko, bet pradėjo valgyti austres, morkas, salierų stiebų riešutus ir dar vykom pas energoterapeuta, vaistai fertilovit mpius ) nežinau kas padėjo bet pasiekėm svajonės iui su rezultatais 15mln spermatozoidų. Nors gydytoją pasakė kad tai paskutinis iui jei nepasiseks tada ivf. Baisu be galo. Viliuosi ir meldžiuosi kad visom pavyktų turėti savo angeliukus

Atsakyti
QUOTE(k-y-c-i-a @ 2017 11 20, 09:33)
<p><span>Sveikos merginos aš esu po antro iui laukimo režime viskas paaiškės gruodžio pirmą dieną. Ar jums nuo ovitreles ir duphaston nebuvo iržlios..? Aš nesuprantu kas man darosi bet toks jausmas kad visus užmušti norisi. Ir ašarų pakalnės. Problema vyro turte. Spermatozoidų kiekis buvo 1.4 ml ir gydytojai vienareikšmiškai teigė tik ivf bet mūsų pastangų dėka ( vaistai profertil sperma trop - jam netiko, bet pradėjo valgyti austres, morkas, salierų stiebų riešutus ir dar vykom pas energoterapeuta, vaistai fertilovit mpius ) nežinau kas padėjo bet pasiekėm svajonės iui su rezultatais 15mln spermatozoidų. Nors gydytoją pasakė kad tai paskutinis iui jei nepasiseks tada ivf. Baisu be galo. Viliuosi ir meldžiuosi kad visom pavyktų turėti savo angeliukus</span></p>

Na tai hormoniniai vaistai zinoma kad su nuotaikom gali buti visko! O jums linkiu selmes kad neprireiktu IUI! Nors mums kai siule darytis IUI as atsisakiau ir iskart ememes ivf
Atsakyti

Gal žinot kokius tyrimus iš kraujo daro 2-4 ciklo dieną prieš IVF?

Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 20, 11:07)
<p>Gal žinot kokius tyrimus iš kraujo daro 2-4 ciklo dieną prieš IVF?
</p>

E2 ir AMH
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2017 11 20, 11:33)

Nea, AMH jau turi būti ištirtas dar prieš pradedant IVF, o ne jau pradėjus.

Bijau suklyst, bet lyg E2, LH, FSH, progesteroną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 20 lapkričio 2017 - 10:56

MiStreSS 

O kodėl nedarete iui?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k-y-c-i-a: 20 lapkričio 2017 - 10:57
QUOTE(k-y-c-i-a @ 2017 11 20, 11:56)
<p><span style="font-weight:900;">MiStreSS </span></p>
<p>O kodėl nedarete iui?</p>

IVF privalumas, kad tikimybė pastoti dvigubai-trigubai didesnė.
Tačiau brangus ir moteriai reikia vartoti daug vaistų.
Atsakyti
QUOTE(k-y-c-i-a @ 2017 11 20, 11:56)
<p><span style="font-weight:900;">MiStreSS </span></p>
<p>O kodėl nedarete iui?</p>

Taip labai maza tikimybe su iui mums bent buvo. Ir visas iui kiekis kartojant ir kartojant praktiskai susidaro ivf kaina...
Atsakyti