QUOTE(magute @ 2017 11 02, 21:38)
O jums ne geriau pirma i Turkija nuvykti konsultacijai. Arba bent jau jiems email parasyti. Jie susakytu kokiu tyrimu reikia. Nes jei is daugybes tik 6 apsivaisino tai su kokybe irgi kazkas blogai.
Ir aš taip manau
Papildyta:
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 02, 23:13)
<p>Na pagal Lenkijos įstatymą tik 6 ir galėjo apvaisinti.</p><p>Jei yra galimybė, jog parašius laišką jie pasakys, kokius tyrimus reikia pasidaryti, tai tikrai pirmiausia parašysiu jiem, tik ar tikrai nenuvažiavus konsultacijai jie atsakys į laišką ir parašys, ką reikia pasidaryti?</p><p></p><p>Iki Turkijos reikia palaukti, nes išsinaudojau visas atostogas darydama IVF ir po procedūros buvau išvykusi, todėl į Turkiją dabar nuvykti neturiu galimybės, tačiau laukti irgi negaliu, labai noriu tirtis, tvarkytis ir startuoti su trečiu IVF
</p><p>Todėl manau, kad tyrimus pasidarysiu čia ir tada vžiuosim pakartoti Tesą, tai jei sakot, kad jie atrašo laiškus, tuomet sėdu ir parašysiu.
</p>
Turkams parašykit savo istoriją ir viską, ką turit, nusiųskit. Turėtų jie atrašyti ko trūksta. O konsultacijai tik poros dienų pakanka. Mes ketvirtadienį išskridom, o sekmadienį grįžom. Galima per mūsų kokias šventines dienas skristi, nes gi jie musulmonai ir mūsų religinės šventinės dienos pas juos nėra išeiginės
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 11 02, 23:20)
Brangu pas turkus gimdos nuotrauka... Kokie 270 eur. memorial ligoninėj, LT pigiau, bet reik žiūrėti kur kokybiškai, kad turkams tiktų ir nelieptų kartoti.
Brangu, bet kad turkams lt darytų gn kokybė netinka. Na dabar Lumea darė Grybo g, tai tiko. Bet kaip man Mastura aiškino, kodėl jiems netinja, tai sakė, kad tinka tų gn darytos lt, kurių kiaušintakiuose ir gimdoje yra viskas idealu. O tų, kurių nėra idealu, tai turkai nori žinoti kuriame tyrimo momente toks vaizdas matosi, kuris nuotraukoje: kiek kontrastinio skysčio buvo suleista, po kurio laiko toks vaizdas. O Memorialas gn jau nebedaro. Jie į kažkokią kitą kliniką siunčia ir ten yra pigiau.
Papildyta:
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 02, 23:45)
<p>Katik perskaičiau istoriją moters, kuri rašė turkijos temoje, kai Rygoje jiems pasakė, kad nebeišeis nieko, nes bloga vyro sperma, bet jie visgi turėjo tris proc spermiukų, todė ir vilties jie turėjo ir turkai sugebėjo apvaisinti, mūsų atvejis kiek kitoks, pas vyrą visiškas nulis, nėra nei vieno judraus spermatozoido, tad manau, kad ir tikslo nėra važiuoti į turkiją, nebent tik pasidaryti tyrimus man
</p><p>Tad manau, kad teks apsistoti ir toliau vargti su kaimyninėmis klinikomis.... Parašysiu dar laišką į memorialą, žiūrėsiu, koks jų atsakymas bus.</p><p>Ar galit dar paaiškinti man, kam yra reikalinga gimdos nuotrauka? Nes apie tokią procedūrą pirmą kartą išgirdau iš Jūsų
</p>
Na, aš galvoju, kad jūsų vyrą pas turkus reikėtų patikrinti ar tikrai ten nulis. Nes technika pas turkus kita, nei lt. Aišku jie po tyrimų su jumis atsisveikins, jei pas vyrą nulis. Bet tarkim aš, kai buvau turkijoje, buvo pora, kuriai 5 spermiukus rado. Na gaila, kad jų nėštumas persileidimu baigėsi, bet tai jie žino, kad turi šansa biologinių vaikų susilaukti, bet čia jau jiems soręsti, aišku. O jūs galvojate, kad pas jus nulis. O gal ne nulis? Gal kokius penkis taip pat ras.
O gimdos nuotrauką daro tam, kad pažiūrėti ar geri kiaušintakiai, ar hidrosalpingsas nesikaupia, kas būtų nekibimo ar persileidimo priežastis