Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 01, 20:13)
.
</p><p>Žiobakas sako, kad dėl tokių skaičių kaltas mano gydytojas iš Bociano, nes jis man išrašė progesterono tik pirmai savaitei po apvaisinimo, bet pasirodo, kad progesteroną reikia vartoti min 2 savaitės po įsodinimo. Na žodžiu, kaltų nebeieškau, bet bandysiu kažą keisti.
</p><p></p>

Nusikalba ir Žiobakas smile.gif Progesteroną reikia vartoti ne 2 savaites, o IVF atveju iki 12 nėštumo savaitės. Dažniausiai paskiria supurškiamą Crinone gelį 2x per dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 01 lapkričio 2017 - 23:36
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 01, 20:13)
<p>LaMona, buvai teisi, skaičiukai yra per maži.. Vakar buvau Northwejuj pas gydytoją Žiobaką, tai jis vilties daug nedavė. Žinoma, rytoj dar karrtą eisiu tikrinti kraują ir tada jau bus aišku. Na bet kokiu atveju kalbėjau su juo, gydytojas labai patiko. Pasiūlė prieš važiuojant kitam IVF atlikti visus tyrimus. NEsvarbu, kad problema vyro, bet siūlo ir man pažiūrėti kiaušintakių praeinamumą ir t.t., na o tada ir jis siūlo keisti kliniką ir pabandyti Embrionas pas gydytoją Treisą. Skaičiau daug atsiliepimų apie jį, ne visi geri, tačiau bandyti vertą, nes pas savo gydytoją Bociane, kur dariau 6 IUI ir 2 IVF, daugiau nebegrįšiu.
</p><p>Žiobakas sako, kad dėl tokių skaičių kaltas mano gydytojas iš Bociano, nes jis man išrašė progesterono tik pirmai savaitei po apvaisinimo, bet pasirodo, kad progesteroną reikia vartoti min 2 savaitės po įsodinimo. Na žodžiu, kaltų nebeieškau, bet bandysiu kažą keisti.
</p><p>Ačiū labai už patarimus, tikrai tikrai buvo naudingi, nes pasirodo, kad dar daug ko nežinau, nors jau metus laiko domiuosi, skaitau, važinėju pas gydytojus blink.gif
</p><p></p>

Kaip gaila, kad aš teisi verysad.gif . Bet dabar pasidaryk hcg ir, jei skaičiukai mažės, tai reiškia jau viskas, o jei augs, bet per mažai, tai gal dar neskubėk - stebėk save ar skausmai neužeina (jei pajausi, tai lėk į ligoninę) ir lauk kol iki 1000 hcg užkils, o tada dar nueik echo pasitikrinti. Bet tai tu dabar prg nevartoji? Mergaitės teisios. Reikia prg 12-14 savaičių vartoti. Nžn gal jei šaldytus kelia, tai gal tada nebūtina. Nesu tikra. Jei jums čia šviežiame cikle ivf, tai greičiausiai įvyko persileidimas dėl per žemo prg. Nors jei nekraujuojate dar, tai pabandykite didelę dozę suvartoti ir vartoti prg - gal dar įmanoma būtų išgelbėti. Nors mažai tikėtina, kai hcg jau žemas. O dėl Treiso, tai pastaruoju metu labai daug blogų atsiliepimų apie jį. Tikrai nevažiuokite pas jį. Jau kiek jis nesąmonių mergaitėms, kurios forumuose, yra pridaręs... Dabar visi giria ivfRiga gydytoją Fodiną. Tai jei lv nuspręsit bandyti, tai geriau ten. Bet gal jums čia šansas pabandyti biologinių vaikų susilaukti? Jūs nuskriskite su vyru į Turkiją konsultacijai. Tikrai su skrydžiais ir viešbučiais į 1 tūkst € išsiteksite. Tegu jie pažiūri ar galima kažką daryti..ten ligoninėje tikrai jums pasakys tiesą: verta bandyti, ar ne. Tada į tą lv nuskrisite, jei pasakys, kad tikrai 0. Laikykitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 11 02, 00:35)
Nusikalba ir Žiobakas smile.gif Progesteroną reikia vartoti ne 2 savaites, o IVF atveju iki 12 nėštumo savaitės. Dažniausiai paskiria supurškiamą Crinone gelį 2x per dieną.

Šiaip tikrai esu girdėjusi ne tik iš mergaičių, kurios ivf darosi, bet ir iš gydytojų, kad pagal naują teoriją, kad išpunktuotų folių likučiai geltonkūniais virsta ir org gamina, todėl uk ir kitose valstybėse jau per ivf org skiriamas iki 6 nėštumo savaitės. Kad taip skiria, tai tikrai, tik aš netikiu, kad persileidimai neįvyksta, nebent tos mergaitės slapta prg vartoja, nes pilni forumai to, kaip prg yra svarbus.
Atsakyti

Ne, šaldymui nebeliko nieko, nors buvo išpunktuota daug, bet apvaisino tik 6, o išgyveno vos keli :mad2:

Na aš manau, kad jei po dviejų savaičių atlieki tyrimą ir matai, kad užkibo, gal tuomet ir Žiobakas išrašo toliau vartoti vaistus, kaip supratau iš jo, tai dvi savaitės yra būtinos naudoti vaistus iki tol, kol padarai kraujo tyrimą.

Atsakyti

Ačiū, LaMona, tikrai labai daug sužinojau iš šito forumo ir iš Jūsų komentarų.

Šiandien pasidariau kraujo tyrimą iš ryto, laukiu atsakymo ir tada jau bus viskas aišku. Dabar naudoju prg, bet pradėjau naudoti tik pirmadienį, po apsilankymo pas savo ginekologę :)

Dėl Turkijos jau kalbėjau su vyru, įžiebiau ir jam vilties, tad tikrai svarstom nuvykti pasidaryti bent Tesą dar kartą, na o aš tikiuosi pasidaryti visus reikiamus tyrimus pas Žiobaką ir tada jau bandyti startuoti su IVF, kai žinosiu, kad padariau viską, kas įmanoma.

Kadangi turėjau atostogas po šio IVF, nes labai tikėjau, kad po tokios procedūros reikia gerų emocijų ir nesresuoti, tai išsinaudojau visas atostogas, dėl to dabar reikia luktelt ir manau, kad po naujų metų galėsim bandyt vykti į Turkiją.

Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 02, 11:11)
<p>Ačiū, LaMona, tikrai labai daug sužinojau iš šito forumo ir iš Jūsų komentarų.
</p><p>Šiandien pasidariau kraujo tyrimą iš ryto, laukiu atsakymo ir tada jau bus viskas aišku. Dabar naudoju prg, bet pradėjau naudoti tik pirmadienį, po apsilankymo pas savo ginekologę smile.gif
</p><p>Dėl Turkijos jau kalbėjau su vyru, įžiebiau ir jam vilties, tad tikrai svarstom nuvykti pasidaryti bent Tesą dar kartą, na o aš tikiuosi pasidaryti visus reikiamus tyrimus pas Žiobaką ir tada jau bandyti startuoti su IVF, kai žinosiu, kad padariau viską, kas įmanoma.
</p><p>Kadangi turėjau atostogas po šio IVF, nes labai tikėjau, kad po tokios procedūros reikia gerų emocijų ir nesresuoti, tai išsinaudojau visas atostogas, dėl to dabar reikia luktelt ir manau, kad po naujų metų galėsim bandyt vykti į Turkiją.
</p>

Kraujo tyrimus, tai geriau lt pasidaryti, o gimdos nuotrauką bei jūsų atveju spermotogramą (gal diagnostinę tesą) geriau pas turkus per konsultaciją darytis
Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 02, 11:11)
Dėl Turkijos jau kalbėjau su vyru, įžiebiau ir jam vilties, tad tikrai svarstom nuvykti pasidaryti bent Tesą dar kartą, na o aš tikiuosi pasidaryti visus reikiamus tyrimus pas Žiobaką ir tada jau bandyti startuoti su IVF, kai žinosiu, kad padariau viską, kas įmanoma.

O jums ne geriau pirma i Turkija nuvykti konsultacijai. Arba bent jau jiems email parasyti. Jie susakytu kokiu tyrimu reikia. Nes jei is daugybes tik 6 apsivaisino tai su kokybe irgi kazkas blogai.
Atsakyti

Na pagal Lenkijos įstatymą tik 6 ir galėjo apvaisinti.

Jei yra galimybė, jog parašius laišką jie pasakys, kokius tyrimus reikia pasidaryti, tai tikrai pirmiausia parašysiu jiem, tik ar tikrai nenuvažiavus konsultacijai jie atsakys į laišką ir parašys, ką reikia pasidaryti?

Iki Turkijos reikia palaukti, nes išsinaudojau visas atostogas darydama IVF ir po procedūros buvau išvykusi, todėl į Turkiją dabar nuvykti neturiu galimybės, tačiau laukti irgi negaliu, labai noriu tirtis, tvarkytis ir startuoti su trečiu IVF  :ax: 

Todėl manau, kad tyrimus pasidarysiu čia ir tada vžiuosim pakartoti Tesą, tai jei sakot, kad jie atrašo laiškus, tuomet sėdu ir parašysiu. :)​ 

Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 11 02, 21:18)
Kraujo tyrimus, tai geriau lt pasidaryti, o gimdos nuotrauką bei jūsų atveju spermotogramą (gal diagnostinę tesą) geriau pas turkus per konsultaciją darytis

Brangu pas turkus gimdos nuotrauka... Kokie 270 eur. memorial ligoninėj, LT pigiau, bet reik žiūrėti kur kokybiškai, kad turkams tiktų ir nelieptų kartoti.
Atsakyti

Katik perskaičiau istoriją moters, kuri rašė turkijos temoje, kai Rygoje jiems pasakė, kad nebeišeis nieko, nes bloga vyro sperma, bet jie visgi turėjo tris proc spermiukų, todė ir vilties jie turėjo ir turkai sugebėjo apvaisinti, mūsų atvejis kiek kitoks, pas vyrą visiškas nulis, nėra nei vieno judraus spermatozoido, tad manau, kad ir tikslo nėra važiuoti į turkiją, nebent tik pasidaryti tyrimus man  :( 

Tad manau, kad teks apsistoti ir toliau vargti su kaimyninėmis klinikomis.... Parašysiu dar laišką į memorialą, žiūrėsiu, koks jų atsakymas bus.

Ar galit dar paaiškinti man, kam yra reikalinga gimdos nuotrauka? Nes apie tokią procedūrą pirmą kartą išgirdau iš Jūsų  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 11 02, 21:38)
O jums ne geriau pirma i Turkija nuvykti konsultacijai. Arba bent jau jiems email parasyti. Jie susakytu kokiu tyrimu reikia. Nes jei is daugybes tik 6 apsivaisino tai su kokybe irgi kazkas blogai.

Ir aš taip manau
Papildyta:
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 02, 23:13)
<p>Na pagal Lenkijos įstatymą tik 6 ir galėjo apvaisinti.</p><p>Jei yra galimybė, jog parašius laišką jie pasakys, kokius tyrimus reikia pasidaryti, tai tikrai pirmiausia parašysiu jiem, tik ar tikrai nenuvažiavus konsultacijai jie atsakys į laišką ir parašys, ką reikia pasidaryti?</p><p></p><p>Iki Turkijos reikia palaukti, nes išsinaudojau visas atostogas darydama IVF ir po procedūros buvau išvykusi, todėl į Turkiją dabar nuvykti neturiu galimybės, tačiau laukti irgi negaliu, labai noriu tirtis, tvarkytis ir startuoti su trečiu IVF  ax.gif </p><p>Todėl manau, kad tyrimus pasidarysiu čia ir tada vžiuosim pakartoti Tesą, tai jei sakot, kad jie atrašo laiškus, tuomet sėdu ir parašysiu. smile.gif​ </p>

Turkams parašykit savo istoriją ir viską, ką turit, nusiųskit. Turėtų jie atrašyti ko trūksta. O konsultacijai tik poros dienų pakanka. Mes ketvirtadienį išskridom, o sekmadienį grįžom. Galima per mūsų kokias šventines dienas skristi, nes gi jie musulmonai ir mūsų religinės šventinės dienos pas juos nėra išeiginės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 11 02, 23:20)
Brangu pas turkus gimdos nuotrauka... Kokie 270 eur. memorial ligoninėj, LT pigiau, bet reik žiūrėti kur kokybiškai, kad turkams tiktų ir nelieptų kartoti.

Brangu, bet kad turkams lt darytų gn kokybė netinka. Na dabar Lumea darė Grybo g, tai tiko. Bet kaip man Mastura aiškino, kodėl jiems netinja, tai sakė, kad tinka tų gn darytos lt, kurių kiaušintakiuose ir gimdoje yra viskas idealu. O tų, kurių nėra idealu, tai turkai nori žinoti kuriame tyrimo momente toks vaizdas matosi, kuris nuotraukoje: kiek kontrastinio skysčio buvo suleista, po kurio laiko toks vaizdas. O Memorialas gn jau nebedaro. Jie į kažkokią kitą kliniką siunčia ir ten yra pigiau.
Papildyta:
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 02, 23:45)
<p>Katik perskaičiau istoriją moters, kuri rašė turkijos temoje, kai Rygoje jiems pasakė, kad nebeišeis nieko, nes bloga vyro sperma, bet jie visgi turėjo tris proc spermiukų, todė ir vilties jie turėjo ir turkai sugebėjo apvaisinti, mūsų atvejis kiek kitoks, pas vyrą visiškas nulis, nėra nei vieno judraus spermatozoido, tad manau, kad ir tikslo nėra važiuoti į turkiją, nebent tik pasidaryti tyrimus man  verysad.gif </p><p>Tad manau, kad teks apsistoti ir toliau vargti su kaimyninėmis klinikomis.... Parašysiu dar laišką į memorialą, žiūrėsiu, koks jų atsakymas bus.</p><p>Ar galit dar paaiškinti man, kam yra reikalinga gimdos nuotrauka? Nes apie tokią procedūrą pirmą kartą išgirdau iš Jūsų  4u.gif​ </p>

Na, aš galvoju, kad jūsų vyrą pas turkus reikėtų patikrinti ar tikrai ten nulis. Nes technika pas turkus kita, nei lt. Aišku jie po tyrimų su jumis atsisveikins, jei pas vyrą nulis. Bet tarkim aš, kai buvau turkijoje, buvo pora, kuriai 5 spermiukus rado. Na gaila, kad jų nėštumas persileidimu baigėsi, bet tai jie žino, kad turi šansa biologinių vaikų susilaukti, bet čia jau jiems soręsti, aišku. O jūs galvojate, kad pas jus nulis. O gal ne nulis? Gal kokius penkis taip pat ras.
O gimdos nuotrauką daro tam, kad pažiūrėti ar geri kiaušintakiai, ar hidrosalpingsas nesikaupia, kas būtų nekibimo ar persileidimo priežastis
Atsakyti
Aš irgi sakyčiau pas turkus tirti vyrą smile.gif
Va, ir mano situacija stipriai kirto LT vaisingumo gydytojams, nes jie hidrosalpingso nerado, nors 3 laparoskopijos darytos, gn nuotrauka, 3 IVF nesėkmingi, o turkai, su savo prietaisais darydami gimdos nuotrauką, rado, nors ir nedidelį, ir liepė tą kiaušintakį išpjauti. Nors lietuviai vėl spardėsi, kam čia to reik, kam pjaut, lyg žudytis eičiau. Ir tada po to TR darė IVF, taip pajudino visus mūsų reikalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 03 lapkričio 2017 - 11:18

Ačiū Jum, jau parašiau laišką, lauksiu atsakymo. Na taip, gal Jūs ir teisingai sakot, bent žinosiu, kad padariau viską.

KriuKriu, o kokia Tavo istorija? Turbūt jau esi rašiusi, bet gal gali dar trumpai priminti? Ar teisingai suprantu, kad šį IVF darote pas turkus?

Atsakyti