<p>Ačiū. Mergaitės, prašau pagalbos
</p><p>Šiandien man 18 DPĮ. Pilvą maudė ir skaudėjo kaip prieš mėnesines, dariau testą - neigiamas. Prieš keturias dienas atėjo mėnsinės, bet labai negausios, tokios sakyčiau labiau patepliojimai. Na galvojau, kad jau viskas, kad nepavyko, bet tas patepliojimas baigėsi ir normalaus kraujavimo neubo. Pilvą skaudą ir maudžia. Pasidariau dar vieną testą - neigiamas. Palaukiau dar kelias dienas ir šiandien nuėjau padaryti kraujo tyrimą, na ir ką, HCG 84,9, progesteronas 7,12. Nuskubėjau pas savo ginekologę, ji sako, kad pasakyti kažką sunku. Bandžiau prisiskambinti savo gydytojui į Bocianą, bet jis atostogauja ir susisiekti su juo nėra galimybės
</p><p>Mano ginekologė išrašė man utrogestan. Aš pati nuėjusi į vaistinę nusipirkau dar ir duphostan ir nežinau ar galiu taip savavališkai gerti, ar geriau negerti. Norisi rėėėkti
Nesuprantu, ar čia reiškia užkibimą? Gydytojas mano Lenkijoje grįš tik po dviejų savaičių, mano ginekologė nežino, ką reikėtų varoti. PAsidariau šiandien testą, vėl neigiamas....
</p><p></p><p>Gal galit kažką patart? Rytoj bandysiu lėkti į VK ir užsirašyti pas vaisingumo gydytojus, gal jie galės kažką plačiau pasakyti. Norėtųsi ir džiaugtis, bet kartu ir toks nerimas ir pyktis, nežinau ką naudoti, ką gerti ar čia jau galima džiaugtis ar dar nė... PAgal HCG lyg ir viskas gerai, progesteronas žemiau normos
</p>
18 d po įdėjimo hcg 84,9? Žinok nenoriu tavęs liūdinti, bet čia yra blogai. Toks skaičiukas turi būti 9-10d po įdėjimo. Gerai padarei, kad į vk užsireginai - reikia žiūrėti kas ten yra. O dabar hcg pakartok lygiai po 48 val - reikia pažiūrėti ar dvigubėja. Ir prg aš gerčiau ar net susileisčiau, kol nepasakė niekas, kad nebevartoti prg. O kokiais matavimo vnt jūsų prg?