Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveiki,

kadangi dalinausi visais nerimais su jumis, noriu pasidalinti ir rezultatais šio IVF. Deja, jie nedžiuginantys. 6sav.nustojo vystytis. Savaitę nutarėm laukti, jei nieko neįvyks - abrazija. Daug klausimų ir "namų darbų" atlikt turim prieš 3 IVF. 

Ačiū, kas mane skatino nenuleist rankų tada. Nenuleisim ir dabar.

Atsakyti

Labai gaila  :unsure:  Bet labai džiuginantis Tavo optimizmas ir nenuleidimas rankų. Na o gal dar ir šį kartą yra vilties? Nesusidūrus, todėl negaliu pakomentuoti Tavo situacijos.

Sėkmės Tau  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 27, 17:06)
<p>Sveiki,</p><p>kadangi dalinausi visais nerimais su jumis, noriu pasidalinti ir rezultatais šio IVF. Deja, jie nedžiuginantys. 6sav.nustojo vystytis. Savaitę nutarėm laukti, jei nieko neįvyks - abrazija. Daug klausimų ir "namų darbų" atlikt turim prieš 3 IVF. </p><p>Ačiū, kas mane skatino nenuleist rankų tada. Nenuleisim ir dabar.</p>

Stiprybės 4u.gif
Atsakyti

Aguonyte, as jusu vietoje bent nuvaziuociau pasikonsultuoti pas turkus, nu jie tikrai stiprus sioje srityje !

Atsakyti

Su viena forumo dalyve irgi apie tai kalbam, kad gal reikėtų pabandyti turkiją.. Šią šalį buvau iškarto atmetus, kai Tesos metu buvo nustatyta, kad nėra spermatoziodų pas vyrą, o Turkija su donoru nedaro, bet kaip suprantu, nuvykus ten gal būtų atlikti kažkokie tyrimai man?

O kaip Jūs manot, jei Lietuvoje Tesa parodė neigiamą rezultatą, yra vilties, kad Turkijoje rezultatas bus kitoks? Ar teko girdėti tokių istorijų?

Ir dar vienas klausimas dėl Tr, kokia kalba kalba gydytojai? Ar tik anglų?

Atsakyti

Paskaitykit Stambulo foruma, pirma lapa, atsimenu tikrai buvo viena seima kuriai dare Tesa ir rado! Dabar jie supuoja jau antra mergaite ;)

Kalba angliskai ir rusiskai. 

Atsakyti

Ačiū. Mergaitės, prašau pagalbos

Šiandien man 18  DPĮ. Pilvą maudė ir skaudėjo kaip prieš mėnesines, dariau testą - neigiamas. Prieš keturias dienas atėjo mėnsinės, bet labai negausios, tokios sakyčiau labiau patepliojimai. Na galvojau, kad jau viskas, kad nepavyko, bet tas patepliojimas baigėsi ir normalaus kraujavimo neubo. Pilvą skaudą ir maudžia. Pasidariau dar vieną testą - neigiamas. Palaukiau dar kelias dienas ir šiandien nuėjau padaryti kraujo tyrimą, na ir ką, HCG 84,9, progesteronas 7,12. Nuskubėjau pas savo ginekologę, ji sako, kad pasakyti kažką sunku. Bandžiau prisiskambinti savo gydytojui į Bocianą, bet jis atostogauja ir susisiekti su juo nėra galimybės :frusty:

Mano ginekologė išrašė man utrogestan. Aš pati nuėjusi į vaistinę nusipirkau dar ir duphostan ir nežinau ar galiu taip savavališkai gerti, ar geriau negerti. Norisi rėėėkti :cry2:  Nesuprantu, ar čia reiškia užkibimą? Gydytojas mano Lenkijoje grįš tik po dviejų savaičių, mano ginekologė nežino, ką reikėtų varoti. PAsidariau šiandien testą, vėl neigiamas....

Gal galit kažką patart? Rytoj bandysiu lėkti į VK ir užsirašyti pas vaisingumo gydytojus, gal jie galės kažką plačiau pasakyti. Norėtųsi ir džiaugtis, bet kartu ir toks nerimas ir pyktis, nežinau ką naudoti, ką gerti ar čia jau galima džiaugtis ar dar nė... PAgal HCG lyg ir viskas gerai, progesteronas žemiau normos :mad2:

Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2017 10 30, 20:59)
<p>Ačiū. Mergaitės, prašau pagalbos
</p><p>Šiandien man 18  DPĮ. Pilvą maudė ir skaudėjo kaip prieš mėnesines, dariau testą - neigiamas. Prieš keturias dienas atėjo mėnsinės, bet labai negausios, tokios sakyčiau labiau patepliojimai. Na galvojau, kad jau viskas, kad nepavyko, bet tas patepliojimas baigėsi ir normalaus kraujavimo neubo. Pilvą skaudą ir maudžia. Pasidariau dar vieną testą - neigiamas. Palaukiau dar kelias dienas ir šiandien nuėjau padaryti kraujo tyrimą, na ir ką, HCG 84,9, progesteronas 7,12. Nuskubėjau pas savo ginekologę, ji sako, kad pasakyti kažką sunku. Bandžiau prisiskambinti savo gydytojui į Bocianą, bet jis atostogauja ir susisiekti su juo nėra galimybės frusty.gif
</p><p>Mano ginekologė išrašė man utrogestan. Aš pati nuėjusi į vaistinę nusipirkau dar ir duphostan ir nežinau ar galiu taip savavališkai gerti, ar geriau negerti. Norisi rėėėkti cry.gif  Nesuprantu, ar čia reiškia užkibimą? Gydytojas mano Lenkijoje grįš tik po dviejų savaičių, mano ginekologė nežino, ką reikėtų varoti. PAsidariau šiandien testą, vėl neigiamas....
</p><p></p><p>Gal galit kažką patart? Rytoj bandysiu lėkti į VK ir užsirašyti pas vaisingumo gydytojus, gal jie galės kažką plačiau pasakyti. Norėtųsi ir džiaugtis, bet kartu ir toks nerimas ir pyktis, nežinau ką naudoti, ką gerti ar čia jau galima džiaugtis ar dar nė... PAgal HCG lyg ir viskas gerai, progesteronas žemiau normos mad.gif
</p>

18 d po įdėjimo hcg 84,9? Žinok nenoriu tavęs liūdinti, bet čia yra blogai. Toks skaičiukas turi būti 9-10d po įdėjimo. Gerai padarei, kad į vk užsireginai - reikia žiūrėti kas ten yra. O dabar hcg pakartok lygiai po 48 val - reikia pažiūrėti ar dvigubėja. Ir prg aš gerčiau ar net susileisčiau, kol nepasakė niekas, kad nebevartoti prg. O kokiais matavimo vnt jūsų prg?
Atsakyti

Pavyko prisiskambinti kita gydytojui į kliniką, tai sakė, vartoti progesteroną, nesvarbu kokį. Susileisti norėčiau, tačiau neturiu ką, nes ką gydytojas buvo išrašęs, tai susileidau pirmą savaitę. Na bandysiu patekti VK pas gydytoją, gal pasakys ką nors daugiau.

LaMona, o ką reiškia tas HCG? Juk kaip suprantu, tai kibimas buvo kažkoks? Nes jis gan aukštas..

PRG nmol/l, tok matavimo vienetas parašytas.

Kaip galvojat, ar duphostaną gerti? Po 48 valandų bus trečiadienis, ne darbo diena, tad klausimas ar pasidarysiu kažkur kraujo tyrimą, turbūt reikės laukti ketvirtadienio

Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2017 10 30, 21:31)
<p>Pavyko prisiskambinti kita gydytojui į kliniką, tai sakė, vartoti progesteroną, nesvarbu kokį. Susileisti norėčiau, tačiau neturiu ką, nes ką gydytojas buvo išrašęs, tai susileidau pirmą savaitę. Na bandysiu patekti VK pas gydytoją, gal pasakys ką nors daugiau.
</p><p>LaMona, o ką reiškia tas HCG? Juk kaip suprantu, tai kibimas buvo kažkoks? Nes jis gan aukštas..
</p><p>PRG nmol/l, tok matavimo vienetas parašytas.
</p><p>Kaip galvojat, ar duphostaną gerti? Po 48 valandų bus trečiadienis, ne darbo diena, tad klausimas ar pasidarysiu kažkur kraujo tyrimą, turbūt reikės laukti ketvirtadienio
</p>

Gepretix vaistinėje geriau nusipirkti. Jis geriau, nei duphas. O leidžiamo nw sako turi, tik kaina kosminė. Dar turkų temoje užklauskit gal kas turės. O hcg yra hormonas, kuris nėštumo pradžioje intensyviai auga. Pradeda augti kažkur trys d po implantacijos. Ir turi kas 2-3 d dvigubėti. Po to nuo kokio 1000 nmol/l jau lėčiau auga ir nedvigubėja, kol nustoja augti. Jei nėštumo pradžioje jis nedvigubėja, tai kažkas negerai su nėštumu: arba persileidimas įvyko, arba negimdinis nėštumas. Nors prie negimdinio sako, kad bina net trigubėja hcg. Taigi, imlantacija gali įvykti 6-12 d po apvaisinimo ir po 3 d nuo implantacijos hcg paauga. Ne nėštumo metu hcg yra 0-1. Dažniausiai implantacija vyksta 8-9d po apvaisinimo. 12 d impantuojasi tik 1%, o 11 d - 3%. Kad ir kaip aš skaičiuočiau, bet iki tokio skaičiaus jums hcg galėtų pridvigubėti tik nuo 15 d po punkcijos. Bet tą dieną jau tikrai neįmanoma imokantacija, tai panašu, kaf jums nedvigubėja. Bet kol echo nesimato, tai nieko atmesti negalima, todėl dabar reikia vartoti prg, kad nesuklysti
Atsakyti

LaMona, buvai teisi, skaičiukai yra per maži.. Vakar buvau Northwejuj pas gydytoją Žiobaką, tai jis vilties daug nedavė. Žinoma, rytoj dar karrtą eisiu tikrinti kraują ir tada jau bus aišku. Na bet kokiu atveju kalbėjau su juo, gydytojas labai patiko. Pasiūlė prieš važiuojant kitam IVF atlikti visus tyrimus. NEsvarbu, kad problema vyro, bet siūlo ir man pažiūrėti kiaušintakių praeinamumą ir t.t., na o tada ir jis siūlo keisti kliniką ir pabandyti Embrionas pas gydytoją Treisą. Skaičiau daug atsiliepimų apie jį, ne visi geri, tačiau bandyti vertą, nes pas savo gydytoją Bociane, kur dariau 6 IUI ir 2 IVF, daugiau nebegrįšiu.

Žiobakas sako, kad dėl tokių skaičių kaltas mano gydytojas iš Bociano, nes jis man išrašė progesterono tik pirmai savaitei po apvaisinimo, bet pasirodo, kad progesteroną reikia vartoti min 2 savaitės po įsodinimo. Na žodžiu, kaltų nebeieškau, bet bandysiu kažą keisti.

Ačiū labai už patarimus, tikrai tikrai buvo naudingi, nes pasirodo, kad dar daug ko nežinau, nors jau metus laiko domiuosi, skaitau, važinėju pas gydytojus :blink:

Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2017 11 01, 20:13)
<p>LaMona, buvai teisi, skaičiukai yra per maži.. Vakar buvau Northwejuj pas gydytoją Žiobaką, tai jis vilties daug nedavė. Žinoma, rytoj dar karrtą eisiu tikrinti kraują ir tada jau bus aišku. Na bet kokiu atveju kalbėjau su juo, gydytojas labai patiko. Pasiūlė prieš važiuojant kitam IVF atlikti visus tyrimus. NEsvarbu, kad problema vyro, bet siūlo ir man pažiūrėti kiaušintakių praeinamumą ir t.t., na o tada ir jis siūlo keisti kliniką ir pabandyti Embrionas pas gydytoją Treisą. Skaičiau daug atsiliepimų apie jį, ne visi geri, tačiau bandyti vertą, nes pas savo gydytoją Bociane, kur dariau 6 IUI ir 2 IVF, daugiau nebegrįšiu.
</p><p>Žiobakas sako, kad dėl tokių skaičių kaltas mano gydytojas iš Bociano, nes jis man išrašė progesterono tik pirmai savaitei po apvaisinimo, bet pasirodo, kad progesteroną reikia vartoti min 2 savaitės po įsodinimo. Na žodžiu, kaltų nebeieškau, bet bandysiu kažą keisti.
</p><p>Ačiū labai už patarimus, tikrai tikrai buvo naudingi, nes pasirodo, kad dar daug ko nežinau, nors jau metus laiko domiuosi, skaitau, važinėju pas gydytojus blink.gif
</p><p></p>

O ar liko kas nors Bociane šaldymui po 1 ir po 2 IVF? Gal tikrai laboratorija gerai nepadirbėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 01 lapkričio 2017 - 20:58