Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Taip, apie Stambulą daug gerų žodžių girdėjau, tačiau pas vyrą visiškai nėra spermatozoidų, todėl mum atpuola Stambulas dėl donoro.

Aivile, na tikrai stipri ir pasiryžusi buvai pasiekti tikslą, man po IVF depresija apima, nes tiek vaistų į save susileisti reikia prieš tai, labai baisu  :(​ 

Atsakyti

Ar labai prisižiūrėjot prieš prcedūras? Ar sveikai gyvenot, sveikai maitinotės? Aš jau ieškau visokių priežaščių, kodėl mums nepavyksta... Galvoju, gal negerai, kad sportuoju sporto salėj? Gal reikėtų pasiimti atostogas, kad nestresuočiau darbe... Nežinau ko imtis, kad tik viskas būtų gerai  :cry2: 

Šį kartą gydytojas išrašė leidžiamo progesterono, labai apsidžiaugiau, nes buvau skaičiusi, kad daug kam pavyksta išsaugot nėštumą būtent dėl leidžiamo progesterono, po procedūros sekančią dieną iškart išvažiavom atostogauti, geras oras, geros emocijos, na labai labai tikėjau sėkme, kuri vėl nuvylė

Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2017 10 26, 20:26)
<p>Taip, apie Stambulą daug gerų žodžių girdėjau, tačiau pas vyrą visiškai nėra spermatozoidų, todėl mum atpuola Stambulas dėl donoro.</p><p>Aivile, na tikrai stipri ir pasiryžusi buvai pasiekti tikslą, man po IVF depresija apima, nes tiek vaistų į save susileisti reikia prieš tai, labai baisu  verysad.gif </p>

O jums TESA darė,kai spermiukú ieško pas vyrà ne spermoje, o punktuojant?
Kartais tokiu būdu jú atranda ir galima turkijoje su savais daryti,turkai labai stiprūs
Papildyta:
QUOTE(Aguonyė @ 2017 10 26, 20:29)
<p>Ar labai prisižiūrėjot prieš prcedūras? Ar sveikai gyvenot, sveikai maitinotės? Aš jau ieškau visokių priežaščių, kodėl mums nepavyksta... Galvoju, gal negerai, kad sportuoju sporto salėj? Gal reikėtų pasiimti atostogas, kad nestresuočiau darbe... Nežinau ko imtis, kad tik viskas būtų gerai  cry.gif </p><p>Šį kartą gydytojas išrašė leidžiamo progesterono, labai apsidžiaugiau, nes buvau skaičiusi, kad daug kam pavyksta išsaugot nėštumą būtent dėl leidžiamo progesterono, po procedūros sekančią dieną iškart išvažiavom atostogauti, geras oras, geros emocijos, na labai labai tikėjau sėkme, kuri vėl nuvylė</p>

Na sportà po įsodinimo geriau sumažinti iki minimumo
Atostogos nebūtinos,bet sunkiai kelti nepatariama,laiptais ar į kalnus daug lipti vengti
Atsakyti
QUOTE(Aguonyė @ 2017 10 26, 20:29)
<p>Ar labai prisižiūrėjot prieš prcedūras? Ar sveikai gyvenot, sveikai maitinotės? Aš jau ieškau visokių priežaščių, kodėl mums nepavyksta... Galvoju, gal negerai, kad sportuoju sporto salėj? Gal reikėtų pasiimti atostogas, kad nestresuočiau darbe... Nežinau ko imtis, kad tik viskas būtų gerai  cry.gif </p><p>Šį kartą gydytojas išrašė leidžiamo progesterono, labai apsidžiaugiau, nes buvau skaičiusi, kad daug kam pavyksta išsaugot nėštumą būtent dėl leidžiamo progesterono, po procedūros sekančią dieną iškart išvažiavom atostogauti, geras oras, geros emocijos, na labai labai tikėjau sėkme, kuri vėl nuvylė</p>

Jeigu tai IVF, tai negerai intensyvi veikla, kadangi kiaušidės išsipūtę - padidėję ir gali apsiversti. Man taip aiškino Vaisingumo klinikoj. Bet kokį dviratį minti ar plaukti, tai turbūt nekenkia. O jei ruošiamas FET, tai nieko tokio, dar geriau kraujotaką palaikyti intensyvesnę.
Po įkėlimo neleido tik kilnoti, tampyti kažko per jėgą, kad nebutų persitempęs pilvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 26 spalio 2017 - 21:39
Na aš kaip tik kasdien laiptais ir į kalbą laipiojau, nes taip crinoną geriau savinasi. O dviračio minti ne tik per ivf, bet ir natūrpastojusioms negalima 4u.gif
Atsakyti

US - ultragarsas :) pas Usonienę nesilankau.
Man kol kas mate tik pūslelę. Žiūrėsim ar ką toliau ras. Labai viliuosi.
Kiek sav. Jums rado ne tik pūslelę?

Jau turėjo būt vizitas tau? Kokios naujienos?

Atsakyti

Na kai aš klausiau gydytojo, ką daryti, ko ne, tai jis sakė, kad grįžti į normalų gyvenimą ir nesielgti kitaip, nei visada. Sako stenkis pamiršti apie procedūrą iki kol ateis laikas pasidaryti testą, tai taip ir stengiuosi daryti, bet per šias atostogas (po IVF iškart išvažiavom atostogų) labai daug laipiojom laiptais, nes gyvenome ant didelio kalno, į kurį buvo tūkstantis laiptų, tai jau prisigalvojau, gal tas ir pakenkė :unsure:

Ailima, tesą mums darė, bet nei vieno spermatozoido nerado.

Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 10 26, 23:03)
Na aš kaip tik kasdien laiptais ir į kalbą laipiojau, nes taip crinoną geriau savinasi. O dviračio minti ne tik per ivf, bet ir natūrpastojusioms negalima  4u.gif

Ir dviratį galima tikrai, normaliai važiuojant.

http://www.bikeradar...d-advice-39306/
Atsakyti
gal ir galima tuos dviračius minti, bet paskui visokios hematomos atsiranda ir pan, aš tik už tai, kad pasisaugoti, gulėti nereikia, net nepatariama, bet fizinę, aktyvią veiklą apriboti
Atsakyti

Sveika.

As papasakosiu, ka dariau kitaip.

Visu pirma pries ivf siek tiek pasportavau, daug vaiksciojau.

Valgiau biciu piki.

Daugiau sexo su vyru, ypac pries snaigutes ikelima.

Aspirina geriau.

Geriau inozitolina+folis.

Daug ilsejausi ir nieko nedariau per prievarta. Norejau ilgiau pamiegot, tai pamiegodavau, ir pan.

Visiskai negalvojau apie rezultatus. Po ikelimo net kitos klinikos ieskojaus, nemaniau kad pavyks.

Ir siaip, laikausi nuomones, kad viska daryt saikingai. Tavo atveju, kad  daug laipiojai,nemanau kad i gera. 

Atsakyti

o gal gali paaiškinti, kodėl gėrei aspiriną? ir Inozitoliną?

Atsakyti

ar esat girdejus apie inofolic??? tai jo sudetyje ir yra folis+inozitolinas. o aspirinas krauja praskiesti :) O kur jus darotes vaisinima? kokios bedeles?

Atsakyti