Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Atrodo tiek domiuosi, o imu ir "pražiūriu" kokią info. Kalbu apie dvigubinimąsi HCG. Praėjo 4 d.po daryto tyrimo ir noriu, kad būtų padvigubėję 2 k.

Dėl echoskopo - mums žiūrėjo praėjusią sav. Matė tik pūslelę. Žiūrėsim ryt ką atras ten daugiau. :)

Atsakyti

Nu kodėl visada taip neigiamai nusiteikus? Kaip tik čia viskas gerai!

Neaiškiai parašiau, - rašydama dienas turėjau omenyje ne įsodinimo, o mėnesio dienas. Ir nerimavau dėl HCG dvigubinimosi.

Jei DPĮ, tai šiandien jau 26 d. Mano HCG kyla nuo 8.78.

Atsakyti

Sveikos,pasidalinkite savo patirtimi. Kaip buvo po embrionų įkėlimo?Ar ėjote tą dieną į darbą? Man pirmadienį turėtų būti punkcija. Noriu pasiplanuoti dėl darbo. Ar reiks laisvą dieną imt,ar ne. Punkcijai planuoju imt. Nors irgi nežinau. Man į darbą po pietų. Gal atsigaučiau iki to laiko...

Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2017 10 19, 09:41)
<p>Sveikos,pasidalinkite savo patirtimi. Kaip buvo po embrionų įkėlimo?Ar ėjote tą dieną į darbą? Man pirmadienį turėtų būti punkcija. Noriu pasiplanuoti dėl darbo. Ar reiks laisvą dieną imt,ar ne. Punkcijai planuoju imt. Nors irgi nežinau. Man į darbą po pietų. Gal atsigaučiau iki to laiko...</p>

Klinikos rekomenduoja punkcijos dieną ir įkėlimo dieną nedirbti, kad nebūtų streso, įtampos. Punkcijos metu daroma narkozė, praduriama makštis, jei užkliudys kraujagyslę, gali šiek tiek pakraujuoti.
Sekančią dieną galima ir keliauti, ir dirbti, gyventi įprastai, tik nesportuoti intensyviai (po punkcijos kiaušidės vis dar padidėję), nekilnoti. Tačiau gulimas režimas po įkėlimo taip pat nerekomenduojamas, reiktų ir pagulinėti, ir pavaikščioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 19 spalio 2017 - 13:46

Merginos, dovanoju: dėžutę čekiško prednizolono, 4 amp. fraxiparino, rusišką progesteroną.

Visų galiojimas geras, tik dalis rusiško progesterono iki 2017/09.

Vilniuje. Rašykit į až, retai skaitau SM.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 22 spalio 2017 - 08:36

Merginos, gal kam reikia turkiško leidžiamo Progestan?
sveiki ar dar turite progestano?
Atsakyti

Merginos, gal kam reikia turkiško leidžiamo Progestan?
sveiki ar dar turite progestano?
Atsakyti

Sveikos,  gal kuri uzsakot vitaminus is iherb? Aktyvia Folio rusti, Vit B12 ir t.t. priminkit kas su kuo ir kokios koncentracijos ten turi buti. Aciu!

Atsakyti

Sveikos, merginos, gyvenau Lenkijos klinikos Bocian temoje, bet nusprendžiau persikelti čia.. Katik buvo antras IVF ir jis vėl nesėkmingas... Ašaros rieda savaime, negaliu suvokt, kodėl taip nesiseka, gal aš kažką negerai darau? Gal turit patarimų? Penki IUI, du IVF ir nieko, nors bėdos pas vyrą, todėl procedūros atliekamos su donoro sperma  :cry2:​ 

Atsakyti

Labai uzjauciu  :unsure: Ta jausma vis dar su savimi nesioju.... Mums pavyko 7 kartas IVF, neskaitant 2 IUI ir 1 nutraukto IVF, visus isgyvenau ypac skaudziai. Bet noras tureti savo maziuka buvo toks stiprus kad nugaledavo viska. Su ta mintim linkiu atsistoti ir eiti toliau - jis to vertas  :wub: 

As patarciau vaziuot i Stambula  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2017 10 25, 22:28)
<p>Labai uzjauciu  unsure.gif Ta jausma vis dar su savimi nesioju.... Mums pavyko 7 kartas IVF, neskaitant 2 IUI ir 1 nutraukto IVF, visus isgyvenau ypac skaudziai. Bet noras tureti savo maziuka buvo toks stiprus kad nugaledavo viska. Su ta mintim linkiu atsistoti ir eiti toliau - jis to vertas  wub.gif </p><p>As patarciau vaziuot i Stambula  4u.gif </p>

Stambule si donoru nedaro, bet aš galvoju, kad ten ir su savo ląstelėm didelis šansas, kad pavyktų.
Atsakyti

Sveikos  :4u:  Gal gas turite parduoti Utrogestan 200mg?  Raškite AŽ, nes temos neseku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 26 spalio 2017 - 18:54