Atrodo tiek domiuosi, o imu ir "pražiūriu" kokią info. Kalbu apie dvigubinimąsi HCG. Praėjo 4 d.po daryto tyrimo ir noriu, kad būtų padvigubėję 2 k.
Dėl echoskopo - mums žiūrėjo praėjusią sav. Matė tik pūslelę. Žiūrėsim ryt ką atras ten daugiau.
Sveikos,pasidalinkite savo patirtimi. Kaip buvo po embrionų įkėlimo?Ar ėjote tą dieną į darbą? Man pirmadienį turėtų būti punkcija. Noriu pasiplanuoti dėl darbo. Ar reiks laisvą dieną imt,ar ne. Punkcijai planuoju imt. Nors irgi nežinau. Man į darbą po pietų. Gal atsigaučiau iki to laiko...
Sveikos, merginos, gyvenau Lenkijos klinikos Bocian temoje, bet nusprendžiau persikelti čia.. Katik buvo antras IVF ir jis vėl nesėkmingas... Ašaros rieda savaime, negaliu suvokt, kodėl taip nesiseka, gal aš kažką negerai darau? Gal turit patarimų? Penki IUI, du IVF ir nieko, nors bėdos pas vyrą, todėl procedūros atliekamos su donoro sperma
Labai uzjauciu Ta jausma vis dar su savimi nesioju.... Mums pavyko 7 kartas IVF, neskaitant 2 IUI ir 1 nutraukto IVF, visus isgyvenau ypac skaudziai. Bet noras tureti savo maziuka buvo toks stiprus kad nugaledavo viska. Su ta mintim linkiu atsistoti ir eiti toliau - jis to vertas
As patarciau vaziuot i Stambula