Verbena34, parašiau Jums į až. Ar gavote žinutę?
Ačiū už rūpestį. Gyvenu laukimu - gyd., atlikusi US, gimdoje rado gemalinę pūslelę (GP) - 3.7mm. Pasak jos, tai atitinka 5 sav.- po sav.ieškosim ar kas formuojasi GP.
O gyd., kuris man išpranašavo ektopinį nėštumą, tikina, kad turi man būti 6 sav., tad kažin ar augs kas.
Bet viltimi gyvenu didžiausia, kokia tik gali būti. Nes stebuklas jau įvykęs - gimdoje jis
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 15, 21:20)
<p>Ačiū už rūpestį. Gyvenu laukimu - gyd., atlikusi US, gimdoje rado gemalinę pūslelę (GP) - 3.7mm. Pasak jos, tai atitinka 5 sav.- po sav.ieškosim ar kas formuojasi GP.
</p><p>O gyd., kuris man išpranašavo ektopinį nėštumą, tikina, kad turi man būti 6 sav., tad kažin ar augs kas.</p><p>Bet viltimi gyvenu didžiausia, kokia tik gali būti. Nes stebuklas jau įvykęs - gimdoje jis </p>
</p><p>O gyd., kuris man išpranašavo ektopinį nėštumą, tikina, kad turi man būti 6 sav., tad kažin ar augs kas.</p><p>Bet viltimi gyvenu didžiausia, kokia tik gali būti. Nes stebuklas jau įvykęs - gimdoje jis </p>
Kaip gera skaityti tokias naujienas
Aš savo žirniuko ieškoti taip pat pas Usonienę bėgau, nes iš pažįstamų žinau, kad jei pūslytėj yra gemaliukas, tai ji jį pamato, o jei pūslytė tuščia, tai ji taip pat tai mato, kai kitos gydytojos nelabai su echo moka dirbti ir nieko nemato. Tai jei ji jums matė, reiškia viskas ok
US - ultragarsas pas Usonienę nesilankau.
Man kol kas mate tik pūslelę. Žiūrėsim ar ką toliau ras. Labai viliuosi.
Kiek sav. Jums rado ne tik pūslelę?
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 16, 06:51)
Valio
Kai sueis 7 savaitės ir vėliau, galima pamatyti plakančią širdutę.
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 16, 11:55)
Pas kokia gydytoja lankotes? As vis del saviske abejoju... Noresiu ismegitni kita
Ateinu, merginos, vėl su prašymu padėti suprasti. Man atrodo, dinamika silpnoka:
12d. HCG - 948
16d. HCG - 2394
Ką manote?
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 16, 17:35)
<p>Ateinu, merginos, vėl su prašymu padėti suprasti. Man atrodo, dinamika silpnoka:
</p><p>12d. HCG - 948</p><p>16d. HCG - 2394 </p><p></p><p>Ką manote?</p>
Nu kodėl visada taip neigiamai nusiteikus? Kaip tik čia viskas gerai! Papuolat tiesiai į viduriuką, panašiai kaip vidurkis
https://i.pinimg.com...f-pregnancy.jpg
Po savo žinutės pati susivokiau - kiek baimės, nerimo pas mane, kad kažokią gynybą įsijungiu... Labai taikliai ir reikalingai pasaket man ką reikia ačiū, KriuKriu. Sakyt norėčiau hormonai kalti, bet
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 16, 06:51)
Mes po to širdelės ėjome klausyti aštuntą savaitę.
Ai, Usonienė mums pūslytėj penktą sav sakė, kad mato užuomazgas gemaliuko
Papildyta:
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 16, 17:35)
<p>Ateinu, merginos, vėl su prašymu padėti suprasti. Man atrodo, dinamika silpnoka:
Jau per echo gerai turi matytis. Reikia eiti echo žiūrėti. Nuo 1000 hcg jau nebeturi dvigubintis, todėl dinamikos nebereikia sekti. Viskas gerai. Kad būtų patvirtinta, kad viskas ok, reikia eiti echo. Jūs gi kaip tik ir buvote jau