Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 09, 18:08)
<p>Lieka laukti trečiadienio rezultatų.
</p><p>Pirmas skaičius HCG, pasak gyd. viską pasakantis. Žiūrėsim kokia baigtis.</p>

Aš dar tikiu, kad viskas ok. Manau penktadienui jau galite eiti echo ieškoti žirniuko 4u.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Gal kas galėtų pakomentuoti?
17 OH progesteronas pas mane 12,48 nmol/l (normos : Mot. folikulinė fazė, 0.3-3.0; liuteininė fazė, 1.8-7.6; ovuliacija 0.9-4.6) tyrimas darytas 21 c.d. :unsure:  :blink:​ 

Atsakyti

Merginos, gal kam reikia turkiško leidžiamo Progestan?

Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2017 10 10, 10:08)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Gal kas galėtų pakomentuoti?
17 OH progesteronas pas mane 12,48 nmol/l (normos : Mot. folikulinė fazė, 0.3-3.0; liuteininė fazė, 1.8-7.6; ovuliacija 0.9-4.6) tyrimas darytas 21 c.d. unsure.gif  blink.gif </p>

Jeigu jūsų ciklas 28 d, tai jums šį ciklą nebuvo ov arba buvo ov, tačiau jums geltonkūnio nepakankamumas. Jei jūsų c ne 28 d, tai šis tyrimas nieko nereiškia. O ką reiškia 17 oh?
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2017 10 10, 10:08)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Gal kas galėtų pakomentuoti?
17 OH progesteronas pas mane 12,48 nmol/l (normos : Mot. folikulinė fazė, 0.3-3.0; liuteininė fazė, 1.8-7.6; ovuliacija 0.9-4.6) tyrimas darytas 21 c.d. unsure.gif  blink.gif​ </p>

Nežinau, paklauskit gydytojo, bet man atrodo, kad rezultatas link normalaus liuteininėj fazėj (3 - 15nmol/l)
http://perinatology....rogesterone.htm
http://www.keratin.com/ab/ab012.shtml

Tuo labiau, kad labai tiksliai pamatuoti sudėtinga, reikia tirtis nevalgius ir negėrus bent 8val., iš ryto. O paros bėgyje šokinėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 10 spalio 2017 - 14:42

17 oh progesteronas dar vadinamas 17-hydroksiprogesteronas jį man paskyrė endokrinologė. Kiek radau info, tai šis hormonas susijęs su antinksčių veika.

KriuKriu - ačiū už nuorodas.Pagal jas normos kitokios, kaip ir telpu į jas. Bet pagal laboratorijos, kurioje dariausi tyrimą, tai nušoku nuo normos visiškai (liuteininė fazė, 1.8-7.6). Dariausi nevalgius, negėrus, ryte.

Man vistiek neaišku, kaip šis hormonas susijęs su nevaisingumu (jei susijęs) ir kam apskritai jis atliekamas... :unsure: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruth24: 10 spalio 2017 - 14:55
QUOTE(ruth24 @ 2017 10 10, 15:52)
<p>17 oh progesteronas dar vadinamas 17-OKSIPROGESTERONAS, jį man paskyrė endokrinologė. Kiek radau info, tai šis hormonas susijęs su antinksčių veika.</p><p>KriuKriu - ačiū už nuorodas.Pagal jas normos kitokios, kaip ir telpu į jas. Bet pagal laboratorijos, kurioje dariausi tyrimą, tai nušoku nuo normos visiškai (<span style="background-color:rgb(249,249,249);font-style:italic;">liuteininė fazė, 1.8-7.6). Dariausi nevalgius, negėrus, ryte.</span></p><p><span style="background-color:rgb(249,249,249);font-style:italic;">Man vistiek neaišku, kaip šis hormonas susijęs su nevaisingumu (jei susijęs) ir kam apskritai jis atliekamas... unsure.gif</span><span style="background-color:rgb(249,249,249);font-style:italic;"> </span></p>

Tikrai jūsų nurodytos normos keistos. Nepastebėjau pirmiau normų. Gal čia matavimo vnt ng/ml, o ne nmol/l? Negali nmol/l liuteininėj fazėj būti norma mažiau 35.
Nevalgyti ar būtinai ryte prg tirtis nėra būtina. Šis hormonas reikalingas, kad implantuotųsi žirnis ir po to išdilaikytų. Kai prg krenta, tai mm ateina. Dar tas prg gimdos kaklelį sako augina nėštumo metu, prie hematomų jį skiria, nes greičiau gleivinė susitvarko jį vartojant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 10 spalio 2017 - 15:00
QUOTE(LaMona @ 2017 10 10, 15:57)
Tikrai jūsų nurodytos normos keistos. Nepastebėjau pirmiau normų. Gal čia matavimo vnt ng/ml, o ne nmol/l? Negali nmol/l  liuteininėj fazėj būti norma mažiau 35.
Nevalgyti ar būtinai ryte prg tirtis nėra būtina. Šis hormonas reikalingas, kad implantuotųsi žirnis ir po to išdilaikytų. Kai prg krenta, tai mm ateina. Dar tas prg gimdos kaklelį sako augina nėštumo metu, prie hematomų jį skiria, nes greičiau gleivinė susitvarko jį vartojant

LaMona, čia ne tas normalus progesteronas smile.gif O taip vadinamas 17-OH progesteronas. Susijęs su antinksčių veikla. Apie jį yra info internete kam tyrimas atliekamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 10 spalio 2017 - 15:41
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 10, 16:39)
LaMona, čia ne tas normalus progesteronas smile.gif O taip vadinamas 17-OH progesteronas. Susijęs su antinksčių veikla. Apie jį yra info internete kam tyrimas atliekamas.

Ai, tai tada tokio nžn. Atsiprašau, kad klaidinu tada
Atsakyti

Kadangi parašiau pradžioje, noriu pasidalinti toliau savo rezultatais - šiandien HCG -400 mIU/mL 

Nei pagautas nei paleistas žmogus dabar.

labai linkiu kad visgi letai, bet zirniukas augtu vietoj. 

deja, bet negimdiniu ir auga hcg iki tam tikro laiko, nenoriu pasakoti baisybiu su smulkmenom, bet visko buna :( deja gamta ne visada padaro kaip reikia. kartu gulejom ligoninej, tai moteriai buvo 6 sav" nestumas" kuris vystesi ne vietoj, kadangi anksciau niekas nedaro echo nes nerastu sirdutes,tai ir lauke nes hcg irgi nesidare daznai, nezinojo kaip auga. o pasirodo zirniukas gali augti iki tam tikro laiko kol jam nebera is ko augt ir kur :( ziauru..

bet labai tikiuos pas jumi ne ta situacija ir gal velyvesnis implantavimas.

bet echo galetu daryt jau dabar, matytu puslyte jauciu ar irgi dar ne? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 10 spalio 2017 - 17:44

Perskaičiau, atrodo, viską, ką radau apie tai. Situacijų, pasirodo, būna visokių, - vienoms nuo 1000 HCG, kitoms ir nuo didesnio sustoja augti. Išvada tik viena daugelio - HCG -8 nieko gero nežada. Kad ir kokie logiški faktai būtų ne į mano naudą, viltis užslėpta bus iki galo. Na, laukiu.

Atsakyti

bet echo galetu daryt jau dabar, matytu puslyte jauciu ar irgi dar ne?

Nuo HCG 1000 galima ieškot ko nors. 

Atsakyti