QUOTE(Belle @ 2016 09 28, 19:01)
Geras
As irgi tikiuosi kad tau pirmas ir paskutinis. Prasiblaskyti gerai, nes sunku atitrukti nuo tu visu minciu.
Man surasyta grieztai 8 val nevalgyti ir negerti net vandens (pabreztinai), nevairuoti, ir po to parasyta "salyginio gulimo rezimo laikytis", tai cia isivaizduoju lieps ramiai pabuti. Darysiu tiksliai kaip gydytojai pasakys. I darba as galiu eiti galiu neiti, bet jei leis tai privaziuociau bent patikrinti, nes yra dalyku kurie nieks uz mane nepadarys.
As irgi tikiuosi kad tau pirmas ir paskutinis. Prasiblaskyti gerai, nes sunku atitrukti nuo tu visu minciu.
Man surasyta grieztai 8 val nevalgyti ir negerti net vandens (pabreztinai), nevairuoti, ir po to parasyta "salyginio gulimo rezimo laikytis", tai cia isivaizduoju lieps ramiai pabuti. Darysiu tiksliai kaip gydytojai pasakys. I darba as galiu eiti galiu neiti, bet jei leis tai privaziuociau bent patikrinti, nes yra dalyku kurie nieks uz mane nepadarys.
Pas mane buvo parašyta,kad po 12val nakties nieko nevalgyti ir negerti. Jeigu kandis troškulys iki procedūros likus 3val galima išgerti stiklinę vandens. Matai kiekvienoj klinikoj jaučiu savos taisyklės. 😊 tačiau nepergyvenk,nes ten nieko baisaus,aš pati baile esu,tai bijojau žiauriai,bet nieko baisaus nebuvo ir neskaudėjo,na nebent kai kateteri dėjo,ir nepataikė ar nerado venos ir nėjo gerai įkišti,tai tada jooo skaudėjo. Bet tik tiek 😘