Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos, dar turiu:

lenkiško Estrofem (28 tab.), 3 dėž., po 5 €,

Cyclo-Progynova (21 tab.) (tai tas pats), 3 dėž., po 4 €.

Lenkiško Luttagen (tas pats kaip Utrogestan, tik ne 200, o 100 stiprumo) - 11 €.

Atsakyti

Sveikos.

Ryžausi ir aš IVF. Ar yra kurios darėtės vaisingumo klinikoj Kaune. Kurią gydytoją galite rekomenduoti?

Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2017 10 07, 20:56)
<p>Sveikos.</p><p></p><p>Ryžausi ir aš IVF. Ar yra kurios darėtės vaisingumo klinikoj Kaune. Kurią gydytoją galite rekomenduoti?</p>

Man atrodo Kaune pačios ivf niekas nebedaro 4u.gif punkcijai į Vilnių reikia važiuoti
Atsakyti
Sveikos. 

Esu po FET ir kupina nerimo. Labai reikia jūsų komentarų. Ar įmanoma sekminga pabaiga, jei 11DPI blastocistos HCG - 8.78. Kas antra dieną didėja trigubai, t y.:

11DPI-8.78

13DPI-32.3

15DPI-105.2

Gyd.Lietuvoje komentaras nedziuginantis - negimdinis. Pirminis HCG tai įrodo. Ieškau bet kokios informacijos jau...

Atsakyti
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 08, 10:39)
<div>Sveikos. </div>
<div> </div>
<div>Esu po FET ir kupina nerimo. Labai reikia jūsų komentarų. Ar įmanoma sekminga pabaiga, jei 11DPI blastocistos HCG - 8.78. Kas antra dieną didėja trigubai, t y.:</div>
<div> </div>
<div>11DPI-8.78</div>
<div> </div>
<div>13DPI-32.3</div>
<div> </div>
<div>15DPI-105.2</div>
<div> </div>
<div> </div>
<div> </div>
<div>Gyd.Lietuvoje komentaras nedziuginantis - negimdinis. Pirminis HCG tai įrodo. Ieškau bet kokios informacijos jau...</div>
<div> </div>

Turbūt niekas neatsako jums nė vienoje temoje, nes nenori nuliūdinti ☹
Man hcg 7dpi buvo 16,7 ir gydytojas jau liepė po kiek laiko bėgti tikrintis ar ne kiaušintakyje žirnis įsitaisęs, nes tą dieną visoms būna virš 30. Mano žirnis buvo vietoj. O jūsų skaičiukas dar mažesnis. Bet jūs po fet. Man šviežias buvo sodintas. Tai gal dar vilties ir yra, nes po feto vėliau hcg ima kilti
Atsakyti

Ačiū, kad atsakėte. Suprantu, kad situacija nėra gera, nors viltis miršta paskutinė... Žinoma, labai liūdna, tačiau imu nerimauti ir dėl savo būsenos. Kol kas nieko blogo nejaučiu. Nežinau ko griebtis. Gyd.sakė sulaukus HCG 1000 ateiti, žiūrės kur ne vietoje jis.

Atsakyti
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 08, 19:00)
<p>Ačiū, kad atsakėte. Suprantu, kad situacija nėra gera, nors viltis miršta paskutinė... Žinoma, labai liūdna, tačiau imu nerimauti ir dėl savo būsenos. Kol kas nieko blogo nejaučiu. Nežinau ko griebtis. Gyd.sakė sulaukus HCG 1000 ateiti, žiūrės kur ne vietoje jis.</p><p></p><p></p>

Vilties manau dar yra. Bet labai mažai. Implantacija 1% nėštumų atvejų įvyksta 12 d po apvaisinimo, o 3% 11 d po apvaisinimo. Po implantacijos pradeda tik augti hcg. Tai jei jums tomis d implantavosi, kas labai gali būti po fet, tai 11dpi=16dpo jums ir yra 8, nes 12-13dpo =2 ; 14-15dpo= 2×2=4; 16-17dpo=4×2=8.
O gydytoja teisingai sako - prie 1000 reikia ieškoti su echo
Atsakyti

Vilties manau dar yra. Bet labai mažai. Implantacija 1% nėštumų atvejų įvyksta 12 d po apvaisinimo, o 3% 11 d po apvaisinimo. Po implantacijos pradeda tik augti hcg. Tai jei jums tomis d implantavosi, kas labai gali būti po fet, tai 11dpi=16dpo jums ir yra 8, nes 12-13dpo =2 ; 14-15dpo= 2×2=4; 16-17dpo=4×2=8.
O gydytoja teisingai sako - prie 1000 reikia ieškoti su 

Ačiū, kad pakomentavote. Nerimo daug dėl visko. Bijau ir intervencijos fizinės, o ne tik medikamentinės.

Atsakyti
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 08, 20:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="71833137" data-time="1507483484"><div><p>Vilties manau dar yra. Bet labai mažai. Implantacija 1% nėštumų atvejų įvyksta 12 d po apvaisinimo, o 3% 11 d po apvaisinimo. Po implantacijos pradeda tik augti hcg. Tai jei jums tomis d implantavosi, kas labai gali būti po fet, tai 11dpi=16dpo jums ir yra 8, nes 12-13dpo =2 ; 14-15dpo= 2×2=4; 16-17dpo=4×2=8.
O gydytoja teisingai sako - prie 1000 reikia ieškoti su </p></div></blockquote><p>Ačiū, kad pakomentavote. Nerimo daug dėl visko. Bijau ir intervencijos fizinės, o ne tik medikamentinės.</p>

Laikykitės 4u.gif gal dar viskas bus gerai mirksiukas.gif o jei ir būtų blogai, tai po šių abiejų procedūrų nelabai mergaitės ir skundžiasi, kad sveikata suprastėtų ax.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti

Kadangi parašiau pradžioje, noriu pasidalinti toliau savo rezultatais - šiandien HCG -400 mIU/mL 

Nei pagautas nei paleistas žmogus dabar.

Atsakyti
QUOTE(Gertrūda* @ 2017 10 09, 15:19)
<p>Kadangi parašiau pradžioje, noriu pasidalinti toliau savo rezultatais - šiandien HCG -400 mIU/mL </p><p></p><p>Nei pagautas nei paleistas žmogus dabar.</p>

o gal viskas gerai? Man kai buvo negimdinis, hcg nesidvigubino.
Atsakyti

Lieka laukti trečiadienio rezultatų.

Pirmas skaičius HCG, pasak gyd. viską pasakantis. Žiūrėsim kokia baigtis.

Atsakyti