Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(ruth24 @ 2017 09 15, 15:27)
<p>Labas, </p><p></p><p>Gavau tyrimų rezultatus. Teigiams Raudoniukes tyrimas. Bandau išskaityt info internete. kaip ir randu, kad viskas gerai...bet gal galit pakomentuot?</p>

Reikia žiūrėti kuris raudoniukės rezultatas teigiamas. Jei teigiamas IgG, bet IgM neigiamas, tada raudoniuke persirgta anksčiau ir yra jai imunitetas.
Jei IgG ir IgM neigiami, tada raudoniuke nesirgta, bet bet kada galima susirgt, nes imuniteto nera.
Atsakyti
O jei teigiamas raudoniukės IgM, tada raudoniuke yra sergama dabar, raudoniukės infekcija yra.
Atsakyti

gal teko dometis daugiau tuo klausimu, idomu man skirtingos nuomones. 

Ka siulo gydytojai? kokia iseitis? 

imuniteto slopinimas viena is ju?

man po isodinimo skyre imuniteta slopinancius. 

bet gal cia visoms skiria? :hm:

Atsakyti

Sveiki, ar dar liko Progestano?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matira: 26 rugsėjo 2017 - 10:28

Sveiki,

skubiai reikalingas Progestanas.

Atsakyti

sveikos, mergaitės,

Turiu atlikusio Inofolic, jei kam reiktų - kreipkitės. ;)

Atsakyti

kokio jum reikia?

Atsakyti
Labas rytas,

Vaisingumo Asociacija rengia Paramos grupes moterims, negalinčioms susilaukti vaikų.
Šių metų grupėje dar liko porą laisvų vietų, kviečiame prisijungti prie mūsų šaunaus ir draugiško būrio!
Grupės yra nemokamos. Vyksta Vilniuje.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos, sakykit po punkcijos nejautet skausmingu kiausidziu? 

Atsakyti

Sveikos icon_4u.gif 
Seniai berašiau. Paskaitau tyliai ir už visas ,kurioms pasisekė labai džiaugiuosi, o kam ne - laikau kumščius,kad kitas kartas būtų tas lemtingas icon_4u.gif 

Mano situacija tokia: Vyrui azzospermija, lankomes sanatroje. Pradedam kelia link IVF. Gauti nurodymai : sulaukti mm, pasidaryti hormonus ir likus 7 d iki kitu mm gimdos pabraizym1. BET...
Mano ciklas apie 35 d. Kaip juokiausi pries mėnesį ,kad sekančios ateis per Kalėdas , tai prisijuokiau greiciausiai icon_sad.gif Šiandien 33 cd o apie ateinančias mm jokių požymių . Laukia hormonų tyrimai, gimdos pabraižymas pries kitas mm, bet blyn jaučiu startuot tik po nauju išeis . Tai noriu pasiteirauti ar galiu kažką pagerti,kad tos mm ateitų ? pvz duphaston kokį ? Iškreips man hormonų tyrimus greičiausiai ? Nes n u taip nervuoja, kad jos neateina ...

Atsakyti

Turiu nepanaudoto Progestano ir Crinono.

Atsakyti

Atsiprašau, sugebėjau supainioti vaistų galiojimas... Crinonas pasibaigusiu galiojimu. Galiu padovanoti :)

Atsakyti