Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 11 rugsėjo 2017 - 17:31

Dėl nesuderinamumo gali ne neapvaisinti, o moters organizmas sunaikinti embrionus.

Nežinau smile.gifMums kiaušialąstės apsivaisindavo, tai sueities ar pan. testų neskyrė.

Atsakyti

O kaip tas tyrimas vadinasi? Kaip atliekamas? Kur atlieka? Ypač domina Kaune. Kokia kaina? Rašau apie tyrimą, kur moters organizmas naikina embrionus. Ačiū.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikivikiviki: 11 rugsėjo 2017 - 17:44

Dėl nesuderinamumo gali ne neapvaisinti, o moters organizmas sunaikinti embrionus.

gal teko dometis daugiau tuo klausimu, idomu man skirtingos nuomones. 

Ka siulo gydytojai? kokia iseitis? 

imuniteto slopinimas viena is ju?

Atsakyti

Prieš kelis metus Bykova man skyrė kilerių CD56/CD16 tyrimą, jos pas mane dukart viršijo normą. Sakė, kad tai reiškia, kad mano imunitetas per daug aktyvus ir sunaikina embrionus. Ir mano patirtis - visi nėštumai nutrūkdavo apie 6 savaitę.

Karpenko sakė, kad čia per mažas tyrimas, daromas platesnis kilerių/helperių tyrimas, pvz. Gėlių gatvėje. Pasižiūrėsiu, kaip jis tiksliau vadinasi. Ten daug tų visokių "CD", o ką reiškia, neišgėręs nesuprasi :D per daug visko.

Bykova visoms skiria LIT injekcijas (vyro arba donoro linficitų), tas jos gydymas biški kaip būrimas iš tirščių - padės arba ne. Man kileres numušdavo iki normos.

Kiti gydymai - imunoglobulino injekcijos pastoviai, arba į veną lašinami intralipidai (tai irgi panašūs vaistai, tik vienkartinės injekcijos).

Turiu mokslinį straipsnį, kur nagrinėjami visi šie gydymo būdai, ir rezultatai. 

Straipsnio išvados - kad su imunitetu reikia atsargiai, ir kad rezultatų pagerėjimas nedidelis. 

Bet aš už pagerėjimą :D

Lietuvoj vaisingumo daktarams imunitetas dzin. Tik Karpenko ir Adas kažką daro...

Dar Kauno klinikose atliekamas tyrimas "Kryžminės donoro-recipiento dermės mėginys su vienu serumu (linfocitotoksiniu metodu) - vyro ir moters suderinamumsas.

Ir sueities testą verta pasidaryti ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 12 rugsėjo 2017 - 17:03
QUOTE(maugute156 @ 2017 07 30, 19:25)
Sveikos  4u.gif

Gal kam reikia, turkiskom kainom parduodu 5 dezutes crinone ir 9 dezutes progestan, rasykit i PM.

Sveika,crinone nupirkciau parasiau asmeniskai.
Atsakyti
Apsižiūrėjau kad turiu užsilikusio turkiško progestan 50mg/ml ir %8 crinone... užsipirkau daugiau, bet po nesėkmių taip ir nesunaudojau.. o šiais metais jau ir nebepanaudosiu, tai jeigu kažkas šiuo metu startuoja su IVF, galėčiau perleisti už lb mažą sutartinę kainą, nes galiojimas eina į pabaigą.. bet gal kam dar pravers žengiant sėkmės link..
Progeston galioja iki 2017-11 turiu 7dėž. X5ampulės
Crinone galioja iki 2017-12 turiu 15vnt...

Į AŽ
Atsakyti

Apsižiūrėjau kad turiu užsilikusio turkiško progestan 50mg/ml ir %8 crinone... užsipirkau daugiau, bet po nesėkmių taip ir nesunaudojau.. o šiais metais jau ir nebepanaudosiu, tai jeigu kažkas šiuo metu startuoja su IVF, galėčiau perleisti už lb mažą sutartinę kainą, nes galiojimas eina į pabaigą.. bet gal kam dar pravers žengiant sėkmės link..
Progeston galioja iki 2017-11 turiu 7dėž. X5ampulės
Crinone galioja iki 2017-12 turiu 15vnt...

Į AŽ

Perku! Parašiau Tau :4u: 

Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2017 09 14, 21:54)
Apsižiūrėjau .....

Mergaitės, nebeturiu... greitai čia jūs..

Sėkmės visoms šiame nelengvame kelyje..
Atsakyti
Sveikos mergaites
Parduodu Crinone turiu 4 pilnas dezutes ir vienos puse.
Parduosiu turkiskom kainom.
Atsakyti

Labas, 

Gavau tyrimų rezultatus. Teigiams Raudoniukes tyrimas. Bandau išskaityt info internete. kaip ir randu, kad viskas gerai...bet gal galit pakomentuot?

Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2017 09 15, 09:03)
Mergaitės, nebeturiu... greitai čia jūs..
Sėkmės visoms šiame nelengvame kelyje..

Mes prisimenam ir galvojam apie tave smile.gif
Atsakyti