Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(lyn27 @ 2017 08 25, 12:20)
<p>Sveikos merginos, įlindau ir aš pas Jus į temutę. Buvo daryti 3 IUI ir šį mėnesį IVF - nesėkmingai.. Dabar darau pertrauką bent 3 mėnesius ir gruodį bandysiu vėl. Bet kas keisčiausia - visi tyrimai mano ir vyro geri. Ar yra tokių pačių keistuolių kaip aš su gerais tyrimais ir nesėkmingu pastojimu? Visos temos tikrai neskaičiau, tad nepykit jei pasikartosiu su panašia situacija...
</p>

Ar darė gimdos nuotrauką? Gali būti nepratekami kiaušintakiai kaip man, operavo hidrosalpingsą. O visi kiti tyrimai tvarkoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 25 rugpjūčio 2017 - 13:35

[attachment=246701:_20170825_201055.JPG]Ar galite pakomentuoti tyrima

Atsakyti

Darė ir nuotrauką, praeinamumas geras.

Atsakyti

Sveikos, gal kas crinone turi likuciu ir parduoda? 

Prasau i AZ 

Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2017 08 28, 09:06)
<p>
Darė ir nuotrauką, praeinamumas geras.</p>

Tuomet turėtų rekomenduoti atlikti genetinius tyrimus, išsitirti poros imuninį suderinamumą ir moters kraujo klampumą, gali būti per tirštas, trombozės faktorius. Jei ir šitie geri, belieka kaltinti gydytojus ir IVF laboratoriją.
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2017 08 28, 09:06)
<p>
Darė ir nuotrauką, praeinamumas geras.</p>

Tuomet turėtų rekomenduoti atlikti genetinius tyrimus, išsitirti poros imuninį suderinamumą ir moters kraujo klampumą, gali būti per tirštas, trombozės faktorius. Jei ir šitie geri, belieka kaltinti gydytojus ir IVF laboratoriją.
Atsakyti

Sveikos merginos, įlindau ir aš pas Jus į temutę. Buvo daryti 3 IUI ir šį mėnesį IVF - nesėkmingai.. Dabar darau pertrauką bent 3 mėnesius ir gruodį bandysiu vėl. Bet kas keisčiausia - visi tyrimai mano ir vyro geri. Ar yra tokių pačių keistuolių kaip aš su gerais tyrimais ir nesėkmingu pastojimu? Visos temos tikrai neskaičiau, tad nepykit jei pasikartosiu su panašia situacija...

yra. mano ir MB tyrimai geri, bet... dabar vel is naujo kartojam tyrimus, ieskos dar priezasciu... 

Atsakyti

Brūkštelkit po pakartotinių tyrimų ar kažką rado. Labai įdomu.

Atsakyti

Brūkštelkit po pakartotinių tyrimų ar kažką rado. Labai įdomu.

Ok :)

Atsakyti

KriuKriu, o poros imuninis suderinamums - tai kryžminės dermės tyrimas, ar sueities testas? Ar abu :)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
perleidziu nepanaudotus vaistukus:
1. Estrimax 2 mg, galioja iki 2019 04, 5 vnt po 28 tab. 1 vnt kaina- 6 eur;
2. Crinone gel 8%, galioja iki 2018 07 men. 1 dezute (15 vnt) - 30 eur ;
3. Intralipid 20 % 100 ml, galioja iki 2018 03 men, 4 vnt., 1 vnt kaina - 10 eur.
4. Cyclo-Progynova, galioja iki 2020 06, 3 vnt., 1 vnt kaina- 2 eur.

Rasykite i az.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 01 rugsėjo 2017 - 13:37
Sveikos, turiu likusio Gonal f ir Cetrotide pigiau nei vaistineje ar pas gydytoja.
Atsakyti

Sveikos. Atiduodu Gonal likutį, virš 400 likę, gal kam reikia? Atidarytas prieš 2 savaites. Vilnius

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kytė: 05 rugsėjo 2017 - 08:33