Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Be proto yra ne tik daryti 5 IVF per metus. 

Iki pat pirmojo IVF reikia kuo išsamiau išsitirti. O jeigu nepavyksta 2 arba 3, tada reikia išsitirti visus galus, ir ne LT. Nes čia pvz. beveik niekas netiria imuniteto.

Ir man teko susidurti, kad po nepavykusio IVF siūlo tik taupyti ir kartoti vėl ir vėl... o kad organizme yra problemų, dėl kurių ir vėl nepavyks, neieško.

Atsakyti
QUOTE(ChikiPau @ 2017 08 18, 13:08)
<p>Sveikos, noreciau padiskutuoti apie zala moters organizmui po IVF, apie padidinta vezio rizika. Juk gydytojai apie tai nekalba, o pavojus didziulis.</p><p>Kaip tvarkotes su tokiom mintim?</p>

Po nepavykusio IVF Turkijoj klausiau gydytojų dėl šių reikalų. Vaistai patys savaime nesukelia vėžio, - tą daro dideli estrogenų kiekiai. Nes didelės dozės nereiškia gero kiaušidžių atsako. Galima daryti prielaidą, kad moterys su didesnių kiaušialąsčių kiekiu turi didesnį polinkį, nei, sakykim, su mažu AMH, bet čia tik prielaida, jokiu būdu ne taisyklė.
Jų tyrimais, iki 4 IVF per metus turinčios moterys yra "counted to be safe". Trumpi protokolai taio pat yra mažesnės rizikos nei ilgi. Bet gi visa tai - tik teorija.

Kaip ir moterys, gydymos PHT, atsiduria rizikos zonoj dėl sukeliamo estrogenų kiekio.
Atsakyti

Gal galit primint kada taiko ilgą protokolą?

Atsakyti
Gal galite priminti kokius kraujo tyrimus reikia pries ivf darytis? Hormonus ir tt? Ar tie patys tyrimai eina ir su FET?
Atsakyti

Turbut kvailas klausimas, o kas yra FET?

Kvailų klausimų nebūna :) Frozen embryo transfer. Užšaldyto embrioniuko perkėlimas. 

Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2017 08 22, 07:48)
Gal galite priminti kokius kraujo tyrimus reikia pries ivf darytis? Hormonus ir tt? Ar tie patys tyrimai eina ir su FET?

man per FET 15-16 cd. reikia pasidaryti E2 ir PRG, pradžioj ciklo nereikia, kitoms žinau, kad ir LH skiria, pas mane estrofemas gerai veikia, folikulų tą ciklą nebūna, gal dėl to LH nereikia
dar raudonukė, citomegalas, toksoplozmozė, Živ, sifilį, ir hepatitus, reikia daryti jeigu daryti seniai

per IVF prieš pradedant stimuliaciją daro LH ir FSH ir aišku turi būti padaryti tie Živ ir tt
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 08 22, 11:44)
man per FET 15-16 cd. reikia pasidaryti E2 ir PRG, pradžioj ciklo nereikia, kitoms žinau, kad ir LH skiria, pas mane estrofemas gerai veikia, folikulų tą ciklą nebūna, gal dėl to  LH nereikia
dar raudonukė, citomegalas, toksoplozmozė,  Živ, sifilį, ir hepatitus, reikia daryti jeigu daryti seniai

per IVF prieš pradedant stimuliaciją daro LH ir FSH ir aišku turi būti padaryti tie Živ ir tt

Hmmm as galvojau ir ciklo pradzioje visus tuos hormonus reikia smile.gif nes noriu i vk nusivezti jau tyrimus. Ir kad paskirtu tik starta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2017 08 22, 13:03)
Hmmm as galvojau ir ciklo pradzioje visus tuos hormonus reikia smile.gif nes noriu i vk nusivezti jau tyrimus. Ir kad paskirtu tik starta smile.gif

aš darau TR Bahceci, tai man ciklo pradžioj nereikėjo nei karto
o jūs paklauskit VK ir viską žinosit, nes gali būti skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 08 22, 12:12)
aš darau TR Bahceci, tai man ciklo pradžioj nereikėjo nei karto
o jūs paklauskit VK ir viską žinosit, nes gali būti skirtingai  mirksiukas.gif

Pabandysiu parasyti emeila gal suteiks info bent tokia biggrin.gif nelieps atvykti konsultacijai vien del tyrimu paskyrimo
Atsakyti
QUOTE(*MiStreSS* @ 2017 08 22, 13:14)
Pabandysiu parasyti emeila gal suteiks info bent tokia biggrin.gif nelieps atvykti konsultacijai vien del tyrimu paskyrimo

tai skambinkit, bus greičiau smile.gif
Atsakyti

Merginos, gal kas turit likusio Duphastono? :)

Atsakyti

Sveikos merginos, įlindau ir aš pas Jus į temutę. Buvo daryti 3 IUI ir šį mėnesį IVF - nesėkmingai.. Dabar darau pertrauką bent 3 mėnesius ir gruodį bandysiu vėl. Bet kas keisčiausia - visi tyrimai mano ir vyro geri. Ar yra tokių pačių keistuolių kaip aš su gerais tyrimais ir nesėkmingu pastojimu? Visos temos tikrai neskaičiau, tad nepykit jei pasikartosiu su panašia situacija...

Atsakyti