Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Turiu atlikusiu vaistu:
Gonal f ir Cetrotide.
Atsakyti

Sveikos marginos gal kuriai reikia Gonal 900 (ji laikau  saldytuve), Luver 75IU ar cetrotide 0,25 mg reikia? Turiu likusiu po Keliu nepavykusiu IVF skatinimu, tad mielai uz simboline kaina atiduociau. 

Atsakyti

Kivita, kaip tu jauties??

Atsakyti
Išparduodu vaistus: crinone 8% - 9-10 dėžučių, estrofem 3 dėžutės, zitrotek- antibiotikai 1 dėžutė, rulid, prednol likučiai, bet vienam protokolui po punkcijos užteks, berods reikia po 4 tabletes. Vilnius
Pirkta Turkijoj, tad žymiai pigiau nei Lt  
Pirmenybė, kas imtų viską iškart biggrin.gif     į a.ž.
Atsakyti

Sveikos, noreciau padiskutuoti apie zala moters organizmui po IVF, apie padidinta vezio rizika. Juk gydytojai apie tai nekalba, o pavojus didziulis.

Kaip tvarkotes su tokiom mintim?

Paprastai čia viskas- nori vaikų ir daraisi. Paskui gali eiti tikrintis dėl vėžio, bandyt atsigauti po nesėkmingo IVF  ar gimdymo ir toliau bandyti, jei yra noras turėti vaikų. 

Jei būtų didesnė baimė susirgti vėžiu nei kad susilaukti vaikų, tai ir nesidaryčiau, bet kadangi man buvo atliktas tik vienas IVF, tai manau organizmas taip greit neišsenka po vieno. 

Buvo per vieną laidą kalbama, kad moteris per metus pasidarė kelis IVF ir paskui susirgo vėžiu, tai jau čia tikrai negalvojimas su galva. Čia tiek IVF per metus yra žiauriai nesveika, jau tiek nualina organizmą, kad tiesiog ir išlenda vėžys. Po IVF bent minimum patarčiau 3mėn palaukti, geriau 6mėn kol organizmas vėl sustiprės, juk narkozė yra atliekama, ne taip sau procedūra.

Atsakyti

Aš taippat manau, kad reikia visją daryt su protu ir viskas bus gerai. Mačiau tą laidą, tai ta moteris ten ar ne 7 IVF pasidarė per metus??? 😮 

Aš turėjau 1 IVF, sėkmingą 😍 bet po gimdymo praėjus gal 10 mėn nuėjau pasitikrint skydliaukės. Buvo užaugęs 2 cm mazgelis, ląstelės pakitusios. Operavo. Vėžio nebuvo, bet kaip sakė "tiksinti bomba". Nežinau kiek čia susija su IVF..

Atsakyti

Sveikos, gal kas turite parduoti leidziamo progesterono? Buciau labai dekinga :) 

Atsakyti

apie kokia laida kalbat, noreciau paziuret archyva? 

del tu baimiu, tai jei bijai ir nebesidarai.. paprasta. as dariau ne viena ir ne tris, aisku ne per metus, bet kazkaip neprisileidziu tu minciu, kad va cia dabar man vezi issauks. yra begale dalyku gyvenime kurie gali itakot tai, o kartais nereikia nei to, labai tikiu likimu, jei lemta mirti nuo vezio, tai ir miri su ivf ar be, jei lemta nuo uzkritusio medzio, tai taip ir bus. aisku viskas turi but apgalvota ir kiekvienas nusprendzia kada ta riba. as dar jos nepriejau, nes nemanau kad padariau viska. 

bet jei klausyciau kitu pamokymu, tai man jau reikejo seniai sustot ir nebebandyt. bet tada, bijau, kad privestu iki psichiniu problemu, jei ne prasciau. 

Atsakyti

apie kokia laida kalbat, noreciau paziuret archyva? 

Man rodos buvo ,,Valanda su Rūta", bet jau čia minimum kokio pusmečio senumo tema, Bandžiau ieškoti archyve, matyt, praleidau tarp tokio kiekio :D

Atsakyti

Radau pagaliau tą laidą :D http://lnkgo.alfa.lt...nda-su-ruta-222      

kalba, kad atliko 5 ivf per metus laiko...

laikas kai kalbėjo maždaug 1val 7min

Atsakyti

Aciu, pasiziuresiu 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 08 06, 13:24)
<p>Kivita, kaip tu jauties??</p>

Aha tiksliai, kaip situacija?

Ar yra mergaičių, kurios darosi šiuo metu IVF? Gal kas nori man kompaniją palaikyt? smile.gif
Atsakyti