[quote=Akitta,2017 06 20, 23:50]
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lunatika" data-cid="71685913" data-time="1497981670">
<div>
<p>Sakai? 😇😇😇😇 daktare tikėjosi didesnių. Na bet pagal mūsų paskaičiavimus ( mano ir vyro) tai dauginosi kas dvi dienas visai neblogai. O Dieve, toks stresas.. šeštadienį reikės pakartoti,pažiūrėti ar vis auga. Ir išrašė leidžiamo progesterono,tai ji iškarto mane perspėjo,kad skauda kai jį leidi esi ir po jo.. </p>
<p>Kaip tavo nėštumas? Lengvai einasi?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kai šeštadienį darysies tai turėtų būtų nemažiau 414. Tai jei viršys būk rami
Dėl progesterono tai jei tau jo trūksta tai būtinai turi vartoti papildomai. Leidžiami geriausi, gerai pasisavinami. Aš naudojau Crinone kremuką 3 kartus per dieną, čia buvo man max dozė, pas mane jis labai žemas būdavo. Gali paskirti ir utrogestano, bet kad nors jo ir dozė ten rašoma didesnė, bet jį žymiai sunkiau pasisavina, o jei dar liepia jį gerti, o ne kištis tai būsi labai mieguista, nepatartina vairuoti. Tik crinone kremas vienas vnt 5 eurai (bent mano klinikoj).</p>
<p>Progesteroną reikia vartoti kažkur iki 12 sav, paskui vaikas pats gamina hormonus
Kai pajausi judesiukus (apie 16-18-20sav), tai bus žymiai ramiau paskui
Nes vis kumščiuos ir žinosi, kad viskas OK
</p>
<p> </p>
<p>Mano nėštumas tai lengvas, tik pradžia sunkoka
Nors pasisekė iš antros stimuliacijos
Nes teko IVF atlikti dėl 14 folikulų išaugimo
Nevėmiau nei karto, hormonai nesiautėja - vyro niekur nesiuntinėju su prašymais, nebūnu labai pikta
Alkis nekamuoja, valgau kaip įprastai. Tik jau dabar tokios savaitės kai kas savaitę svoris auga po 500g
Tai jau turiu apie 11kg pliuso
Kitą pirmadienį į dekretines išeinu
Bus poilsis pagaliau
Jau 7 mėn, bet kai skaičiuoji kiekvieną savaitę ir bijai, kad kas neatsitiktų, tai tas laikas labai ilgas, ypač iki 18sav, kol pajaučiau judesiukus
</p>
<p> </p>
<p>Jei kils klausimų gali ir žinute asmeniškai parašyti, esu daug išklausinėjus savo ginekologo, viskas man rūpėjo ir dabar galiu patarti
Net dėl progesterono susibarėm, kuris geresnis, utrogestan ar crinone
Nes utrogestan dozė didesnė, tai norėjau šito. Bet man paskui išaiškino kas geriau
</p>
O gal jus zinosit. Jei israsytas utrogestan 3x200 ir progesteronas vistiek krenta galima crinone papildomai naudoti? jie nesusipyktu tarpusavi?