Įkraunama...
Įkraunama...

Pletkai ir diskusijos apie dienos aktualijas

Tai ką, policijos alkotesteriai šš? smile.gif http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai
Papildyta:
QUOTE(Sirenete @ 2016 06 29, 09:14)
Aš savęs tamsuma nelaikau ax.gif (vienas iš mano išsilavinimų yra biomedicinos mokslai), kas tai yra tas dirbtinis apvaisinimas turiu šiokį tokį supratimą, bet esu prieš embrionų šaldymą ir visokias manipuliacijas gyvybe, tai ne tik bažnyčios reikalas, bet ir kiekvieno žmogaus pagarba gyvybei. Noras susilaukti vaikų negali būti sprendžiamas bet kokioms priemonėmis. Man visiškai nesuprantamas abortų smerkimas, o iš kitos pusės prigaminimas embrionų iš kurių tinkamas bus koks vienas ar du. O kur dėti kitus nepanaudotus: išmesti, laikyti užšaldytus šimtus metų, parduoti ir t.t. g.gif
Aš suprantu, kad vaikų gaminimas dirbtiniu būdu yra pelningas verslas, tačiau net ir netinkinčiam žmogui turėtų galioti tam tikros moralinės ir etinės normos.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2016 06 28, 23:20)
Pamanykit, kaip paprasta daryti poveikį: suskambinai ir didžioji dalis vykdo. Ai ne, ne visi - dar koks keliasdešimt kai ateina laikas balsuot (galutinis balsavimas) apskritai kažkur dingsta, nors rytiniuos posėdžiuos buvo. Matyt irgi laukė kol kas paskambins ir ką lieps.  Patikslinimas: arba išvis nedalyvavo balsavime (ko gero didesnė dalis nei susilaikiusių ar balsavusių prieš). Neskani realybė, kurios šitame kontekste tradiciškai nelabai norima pastebėt.
http://www.lrs.lt/si..._bals_id=-23757

Jau geriau nedalyvaut, nei balsuot už tokius įstatymus. Ir kada gi vyrai su sijonais nustos patarinėti moterims kaip jos gyventi. Taip einant, sekantis žingsnis bus abortų draudimas doh.gif

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos Seime vienbalsiai balsavo „už“. Sutapimas, išimtis iš taisyklės? Ne, tokia tradicija.

Matau tebesitęsiančią tendenciją – šio Seimo dauguma ir atskiri savo šventumu įsitikinę politikai ir toliau sėkmingai imituoja sąlygų šeimoms gerinimą. Kai realybėje nepadaryta nieko. Įžūlu, kai valdžia visus Lietuvos žmones bando „sukišti“ į savo riboto supratimo rėmus.Kodėl Seimo nariai, rodantys apsimestinį susirūpinimą šeima, nuo pat 2006 metų nepriima naujo Vaiko teisių apsaugos pagrindų įstatymo? Kodėl besižudantys paaugliai negali gauti ir nesulaukia deramos psichologinės pagalbos? Kodėl šeimos, ypač socialinės rizikos šeimos, iki šiol negauna pakankamos paspirties ištrūkti iš dugno? Sąrašas nepadarytų darbų ilgas. Būtent čia reikia nukreipti jėgas, vietoj to, kad dešimtmečius ir toliau tuščiai ginčytumės dėl paprasto ir aiškaus šeimos apibrėžimo.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...i.d?id=71674528
drinks_cheers.gif

o iš kitos pusės prigaminimas embrionų iš kurių tinkamas bus koks vienas ar du. O kur dėti kitus nepanaudotus: išmesti, laikyti užšaldytus šimtus metų, parduoti ir t.t. g.gif
Aš suprantu, kad vaikų gaminimas dirbtiniu būdu yra pelningas verslas, tačiau net ir netinkinčiam žmogui turėtų galioti tam tikros moralinės ir etinės normos.

Tai šeimos reikalas kur padėti juos, kaip ir moters ar šeimos reikalas spręsti ar daryti abortą ar ne (tai irgi žudymas, jau užsimezgusios gyvybės), o ne Seimo dagių ir vyrų su suknelėmis...
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2016 06 29, 08:14)

Tai yra ne pelnas visu pirma, o galimybe susilaukti vaiku nevaisingoms poroms.
Atsakyti
Aš savęs tamsuma nelaikau ax.gif (vienas iš mano išsilavinimų yra biomedicinos mokslai), kas tai yra tas dirbtinis apvaisinimas turiu šiokį tokį supratimą, bet esu prieš embrionų šaldymą ir visokias manipuliacijas gyvybe, tai ne tik bažnyčios reikalas, bet ir kiekvieno žmogaus pagarba gyvybei. Noras susilaukti vaikų negali būti sprendžiamas bet kokioms priemonėmis. Man visiškai nesuprantamas abortų smerkimas, o iš kitos pusės prigaminimas embrionų iš kurių tinkamas bus koks vienas ar du. O kur dėti kitus nepanaudotus: išmesti, laikyti užšaldytus šimtus metų, parduoti ir t.t. g.gif

Labai labai teisingai ir graziai parasete 4u.gif Pritariu visu 110 proc.

QUOTE(Maja Di @ 2016 06 29, 08:32)
kaip ir moters ar šeimos reikalas spręsti ar daryti abortą ar ne (tai irgi žudymas, jau užsimezgusios gyvybės), o ne Seimo dagių ir vyrų su suknelėmis...

ogogo bigsmile.gif pratesiant minti, tai bet ko zudymas yra kiekvieno noru, interesu ir siaip, tai tiesiog eilinis asmeninis reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 28, 22:19)
Į Dagį negaliu žiūrėt, televizorių išjungiau, tamsumų tamsuma doh.gif . Šlykštus tipas, negana, kad nustatinėja kas gali būt šeima, dar trukdo žmonėms susilaukt vaikų, kad jis paspringtų moterų ašarom... Pasirodo bažnyčios atstovai skambino skystablauzdžiams seimūnams ir patarinėjo kaip balsuot doh.gif . Vien dėl to už konservus negalima balsuot. Socdemai ir liberalai susilaikė ar buvo prieš.

Ta prasme jei jo nuomonė kitokia nei tamstos, tai tamsumų tamsuma? g.gif

Pritariu, man taip pat nėra suprantamas dar vienas dalykas - atrinkti genetiškai tobuliausią embrioną doh.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 06 29, 09:30)
Tai ką, policijos alkotesteriai šš? smile.gif http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai

Tą juk pripažįsta ir patys pareigūnai. Todėl kiekvienas vairuotojas turi teisę nesutikti su parodymais ir išsitirti kraują. Bet ar visais atvejais pasitvirtina, kad alkotesteris rodo viena, o kraujo tyrimas kita? Be to, sutinku su šituo: „Automobilyje aš prašiau duoti pakartoti, pakartoti nedavė, ir yra pareigūno paaiškinimas, kodėl jis nedavė pakartoti. Pareigūnas sakė – nu, dabar įsivaizduok, tu įpūsi nulį, tai aš kaltas liksiu, sakys, kad draugą sustabdžiau girtą, pats įpūčiau ir paleidau. Sakė, nuvažiuosi į narkologinį ir pasitikrinsi viską“, – yra sakęs vilnietis.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 29, 09:39)
Tai yra ne pelnas visu pirma, o galimybe susilaukti vaiku nevaisingoms poroms.

Jau seniai tai virtę pelnu, niekas nedaro dirbtinio apvaisinimo labdaros tikslais.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2016 06 29, 08:46)
Jau seniai tai virtę pelnu, niekas nedaro dirbtinio apvaisinimo labdaros tikslais.

Apendicito operacija, odontologo paslaugos irgi pelnas. Dykai nedaro. Nesinaudojat?
Atsakyti
Koks skirtumas, pelnas tai ar ne, jei tai padeda atsirasti naujai gyvybei. Kiek laimingų, mylimų vaikų galėtų išvysti pasaulį, kiek šeimų norinčių auginti vaikus dėl kažkokių biurokratinių dagių negali jų turėt. Bet kas jiems tos moterų ašaros, geriau skambiais žodžiais pasimėtyt (nužudys kas molekulę, kurių kas mėnesį ir taip kiek žuva...) Tai galėtų ir kontraceptikus uždraust...
Suvaikėjusi, jūs prieš abortus? Norit, kad juos darytų bobutės antisanitarinėm sąlygom (čia matyt ne pelnas doh.gif ) . Draudimais nieko nepasieksi .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 29, 09:52)
Apendicito operacija, odontologo paslaugos irgi pelnas. Dykai nedaro. Nesinaudojat?

Lyginat nelyginamus dalykus. Apendicito operacija daro tik būtinu atveju, kitaip komplikacijos ir mirtis. Kiek šeimų mirė dėl to, kad nesusilaukė vaikų? Pas odontologą galit eiti poliklinikoje, mokėsite tik už medžiagas.
Ir taip, medicinoje daug kas virtę pelnu, kad ir plastinės operacijos, daromos dėl grožio, kad ir to paties odontologo teikiamos dantų balinimo, implantų įdėjimo paslaugos. Tai kas nėra gyvybiškai būtina anksčiau ar vėliau virsta pelno siekiu.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2016 06 29, 09:56)
Koks skirtumas, pelnas tai ar ne, jei tai padeda atsirasti naujai gyvybei. Kiek laimingų, mylimų vaikų galėtų išvysti pasaulį, kiek šeimų norinčių auginti vaikus dėl kažkokių biurokratinių dagių negali jų turėt. Bet kas jiems tos moterų ašaros, geriau skambiais žodžiais pasimėtyt (nužudys kas molekulę, kurių kas mėnesį ir taip kiek žuva...) Tai galėtų ir kontraceptikus uždraust...

Tiek daug kalbama apie beglobius vaikus, vaikų įvaikinimą, bet ne, vis viena reikia turėti savo, tuomet tegu ir moka iš savo kišenės už tai. Galės net genetiškai tobulą naujagimį išsirinkti.
Atsakyti
esu prieš embrionų šaldymą ir visokias manipuliacijas gyvybe, tai ne tik bažnyčios reikalas, bet ir kiekvieno žmogaus pagarba gyvybei. Noras susilaukti vaikų negali būti sprendžiamas bet kokioms priemonėmis. Man visiškai nesuprantamas abortų smerkimas, o iš kitos pusės prigaminimas embrionų iš kurių tinkamas bus koks vienas ar du. O kur dėti kitus nepanaudotus: išmesti, laikyti užšaldytus šimtus metų, parduoti ir t.t. g.gif

drinks_cheers.gif Būtent, keistai atrodo isterija prieš įstatymą, ribojantį embrionų gamybą iš anksto žinant, kad dalį jų reikės nužudyti, ir tuo pat metu abortus net jei ir netoleruotinu, bet blogiu.

QUOTE(Maja Di @ 2016 06 29, 09:32)
Tai šeimos reikalas kur padėti juos, kaip ir moters ar šeimos reikalas spręsti ar daryti abortą ar ne (tai irgi žudymas, jau užsimezgusios gyvybės), o ne Seimo dagių ir vyrų su suknelėmis...

Visų pirma, tokios šeimos pačios vaikų "pasigaminti" negali, o, antra, man nevaržoma embrionų gamyba žinant, kad dalis jų bus nužudyta, tolygi sąmoningam pastojimui tam, kad būtų galima pasidaryti abortą.

QUOTE(pikkolo @ 2016 06 29, 09:58)
1. Lyginat nelyginamus dalykus. Apendicito operacija daro tik būtinu atveju, kitaip komplikacijos ir mirtis. Kiek šeimų mirė dėl to, kad nesusilaukė vaikų? P

2. Tiek daug kalbama apie beglobius vaikus, vaikų įvaikinimą, bet ne, vis viena reikia turėti savo, tuomet tegu ir moka iš savo kišenės už tai. Galės net genetiškai tobulą naujagimį išsirinkti.

1. drinks_cheers.gif

2. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2016 06 29, 09:46)
Tą juk pripažįsta ir patys pareigūnai. Todėl kiekvienas vairuotojas turi teisę nesutikti su parodymais ir išsitirti kraują. Bet ar visais atvejais pasitvirtina, kad alkotesteris rodo viena, o kraujo tyrimas kita? Be to, sutinku su šituo: „Automobilyje aš prašiau duoti pakartoti, pakartoti nedavė, ir yra pareigūno paaiškinimas, kodėl jis nedavė pakartoti. Pareigūnas sakė – nu, dabar įsivaizduok, tu įpūsi nulį, tai aš kaltas liksiu, sakys, kad draugą sustabdžiau girtą, pats įpūčiau ir paleidau. Sakė, nuvažiuosi į narkologinį ir pasitikrinsi viską“, – yra sakęs vilnietis.

Nepripažįsta ar bent jau ne visi. Jei pripažintų, tai ši byla nebūtų sukėlusi tiek atgarsio. Aš žiūrėjau visus video šios bylos tema ir puikiai girdėjau pareigūnų versijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2016 06 29, 08:46)
Ta prasme jei jo nuomonė kitokia nei tamstos, tai tamsumų tamsuma? g.gif
Pritariu, man taip pat nėra suprantamas dar vienas dalykas - atrinkti genetiškai tobuliausią embrioną doh.gif

prie ko cia tobuliausia. doh.gif tai yra atrinkimas sveiku embrionu, ir tai geriau nei pastovus persileidimai ar gime neigalus vaikai.
Atsakyti

visiškai pritariu. Negebėjimas savęs priimti tokiu koks esi t.y negalintis turėti vaikų, negali būti sprendžiamas tokiu būdu. Savas psichologines bėdas reiks spręsti kitais būdais ir kitur. Kažkaip, kai kalba būna apie lyties pakeitimo operacijas, kaip ir supranta visi jog tai ne norma, o va su dirbtiniu apvaisinimu- niekaip.
Atsakyti