QUOTE(Maja Di @ 2016 06 28, 22:19)
Į Dagį negaliu žiūrėt, televizorių išjungiau, tamsumų tamsuma

. Šlykštus tipas, negana, kad nustatinėja kas gali būt šeima, dar trukdo žmonėms susilaukt vaikų, kad jis paspringtų moterų ašarom... Pasirodo bažnyčios atstovai skambino skystablauzdžiams seimūnams ir patarinėjo kaip balsuot

. Vien dėl to už konservus negalima balsuot. Socdemai ir liberalai susilaikė ar buvo prieš.
Ta prasme jei jo nuomonė kitokia nei tamstos, tai tamsumų tamsuma?
QUOTE(Sirenete @ 2016 06 29, 09:14)
Aš savęs tamsuma nelaikau

(vienas iš mano išsilavinimų yra biomedicinos mokslai), kas tai yra tas dirbtinis apvaisinimas turiu šiokį tokį supratimą, bet esu prieš embrionų šaldymą ir visokias manipuliacijas gyvybe, tai ne tik bažnyčios reikalas, bet ir kiekvieno žmogaus pagarba gyvybei. Noras susilaukti vaikų negali būti sprendžiamas bet kokioms priemonėmis. Man visiškai nesuprantamas abortų smerkimas, o iš kitos pusės prigaminimas embrionų iš kurių tinkamas bus koks vienas ar du. O kur dėti kitus nepanaudotus: išmesti, laikyti užšaldytus šimtus metų, parduoti ir t.t.
Aš suprantu, kad vaikų gaminimas dirbtiniu būdu yra pelningas verslas, tačiau net ir netinkinčiam žmogui turėtų galioti tam tikros moralinės ir etinės normos.
Pritariu, man taip pat nėra suprantamas dar vienas dalykas - atrinkti genetiškai tobuliausią embrioną
QUOTE(Monteverte @ 2016 06 29, 09:30)
Tą juk pripažįsta ir patys pareigūnai. Todėl kiekvienas vairuotojas turi teisę nesutikti su parodymais ir išsitirti kraują. Bet ar visais atvejais pasitvirtina, kad alkotesteris rodo viena, o kraujo tyrimas kita? Be to, sutinku su šituo: Automobilyje aš prašiau duoti pakartoti, pakartoti nedavė, ir yra pareigūno paaiškinimas, kodėl jis nedavė pakartoti. Pareigūnas sakė nu, dabar įsivaizduok, tu įpūsi nulį, tai aš kaltas liksiu, sakys, kad draugą sustabdžiau girtą, pats įpūčiau ir paleidau. Sakė, nuvažiuosi į narkologinį ir pasitikrinsi viską, yra sakęs vilnietis.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 06 29, 09:39)
Tai yra ne pelnas visu pirma, o galimybe susilaukti vaiku nevaisingoms poroms.
Jau seniai tai virtę pelnu, niekas nedaro dirbtinio apvaisinimo labdaros tikslais.