QUOTE(AstaRaud @ 2016 06 28, 15:49)
lauksiu
QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 15:52)
Labai grazi suknele
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 18:04)
Gal ir galiu,bet mano galva su tokiom suknem nu jau idealus pilvuzas turi buti,man dar yr kur pasistiprint
Del to ir apeinu tokias suknes,labai jau ipareigoja...
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 28, 18:32)
Dėl tų visų pilvų tai pasakysiu iš patirties - audinys svarbu. Būna, kuris išryškina net ir minimalią ale "rinkę", uždeda 'akcentą'. Jei standesnis, storesnis audinys - dažniausiai viskas būna ok.
Tai va del tos sukneles. Pirkau ja jau anksciau kai dar nebuvo nuolaidos tokios dideles ir niekaip nesuprantu kaip ju iki siol neispirko uz tokia kaina
Cia apie pilvus snekejot, tai ji gi ne trikotazine, kad viska isryskintu
Ji gan storo audinio, tokio kaip tankiai suaustas tvidas ir dar su pamusalu, nieko ten neisryskina, sakyciau dar atvirksciai suformuoja figura. Bet itariu, kad ji ne visiems figuros tipams tinkama. Man, kriausei, sakyciau idealiai tiko. Ir atsiliepimuose rase, kad apacia didesne nei virsus, pas ka didesne krutine mazesnis dydis spaudzia, o jeigu ima didesni, tada apacioj per daug vietos lieka. Tai su savo ~85-70-96/98 emiau 4 dydi. Tai man ji tokia tik tik, storet negaliu, bet ir didesnes nereikia, ties krutine tai dar ir daugiau siek tiek tilptu. Dar ji del savo pasiuvimo konstrukcijos ir audinio tvirtumo nera is patogiuju, tokia ireminanti siek tiek, ipareigojanti netgi sakyciau, bet labai tinkama i darba kai labai skeryciotis nereikia arba i koki rimta rengini
Ir ta spalva pilka su ipintu neonu man labai lux
Pirkini uzskaitau, tik dar isejus nebuvau