Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 17:18)
Parodysiu jcrew marskinius ilgus. Pirkau dar praeita sezona. Paprasti, bet man ziauriai faini butent del to ilgio, nugara dar ilgesne ax.gif Aisku, daug mieste dabar tokiu, bet sitie jcrew biggrin.gif

super wub.gif
gal galima nuorodą? turiu kitų firmų ilgų prisipirkus, bet visi platesni, boyfriend tipo, o šitie tokie, kokių reik biggrin.gif

QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 18:04)
Gal ir galiu,bet mano galva su tokiom suknem nu jau idealus pilvuzas turi buti,man dar yr kur pasistiprint biggrin.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif turiu ir aš tokią bėda, vengiu tokių suknelių unsure.gif nors aplinkiniai sako, kad man tinka, bet pati jaučiu kompleksą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 28, 18:09)
super  wub.gif 
gal galima nuorodą? turiu kitų firmų ilgų prisipirkus, bet visi platesni, boyfriend tipo, o šitie tokie, kokių reik biggrin.gif
visiškai pritariu  drinks_cheers.gif  turiu ir aš tokią bėda, vengiu tokių suknelių  unsure.gif  nors aplinkiniai sako, kad man tinka, bet pati jaučiu kompleksą biggrin.gif

drinks_cheers.gif Nu pas mane rinkiu irgi ner,bet vos pavalgius,pupso apatine dalis,kiek nedarau metu presa,daryk nedares irnesakyk.gif tai man iskarto vaizdelis nekoks(as apie save),cia jau plokscia plokscia turi buti...
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 18:25)
drinks_cheers.gif Nu pas mane rinkiu irgi ner,bet vos pavalgius,pupso apatine dalis,kiek nedarau metu presa,daryk nedares irnesakyk.gif tai man iskarto vaizdelis nekoks(as apie save),cia jau plokscia plokscia turi buti...

Dėl tų visų pilvų tai pasakysiu iš patirties - audinys svarbu. Būna, kuris išryškina net ir minimalią ale "rinkę", uždeda 'akcentą'. Jei standesnis, storesnis audinys - dažniausiai viskas būna ok.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 06 28, 15:49)

QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 15:52)
Labai grazi suknele wub.gif

QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 18:04)
Gal ir galiu,bet mano galva su tokiom suknem nu jau idealus pilvuzas turi buti,man dar yr kur pasistiprint biggrin.gif Del to ir apeinu tokias suknes,labai jau ipareigoja...

QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 28, 18:32)
Dėl tų visų pilvų tai pasakysiu iš patirties - audinys svarbu. Būna, kuris išryškina net ir minimalią ale "rinkę", uždeda 'akcentą'. Jei standesnis, storesnis audinys - dažniausiai viskas būna ok.

Tai va del tos sukneles. Pirkau ja jau anksciau kai dar nebuvo nuolaidos tokios dideles ir niekaip nesuprantu kaip ju iki siol neispirko uz tokia kaina g.gif
Cia apie pilvus snekejot, tai ji gi ne trikotazine, kad viska isryskintu biggrin.gif Ji gan storo audinio, tokio kaip tankiai suaustas tvidas ir dar su pamusalu, nieko ten neisryskina, sakyciau dar atvirksciai suformuoja figura. Bet itariu, kad ji ne visiems figuros tipams tinkama. Man, kriausei, sakyciau idealiai tiko. Ir atsiliepimuose rase, kad apacia didesne nei virsus, pas ka didesne krutine mazesnis dydis spaudzia, o jeigu ima didesni, tada apacioj per daug vietos lieka. Tai su savo ~85-70-96/98 emiau 4 dydi. Tai man ji tokia tik tik, storet negaliu, bet ir didesnes nereikia, ties krutine tai dar ir daugiau siek tiek tilptu. Dar ji del savo pasiuvimo konstrukcijos ir audinio tvirtumo nera is patogiuju, tokia ireminanti siek tiek, ipareigojanti netgi sakyciau, bet labai tinkama i darba kai labai skeryciotis nereikia arba i koki rimta rengini smile.gif Ir ta spalva pilka su ipintu neonu man labai lux thumbup.gif
Pirkini uzskaitau, tik dar isejus nebuvau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 28, 19:56)
Tai va del tos sukneles. Pirkau ja jau anksciau kai dar nebuvo nuolaidos tokios dideles ir niekaip nesuprantu kaip ju iki siol neispirko uz tokia kaina  g.gif
Cia apie pilvus snekejot, tai ji gi ne trikotazine, kad viska isryskintu  biggrin.gif Ji gan storo audinio, tokio kaip tankiai suaustas tvidas ir dar su pamusalu, nieko ten neisryskina, sakyciau dar atvirksciai suformuoja figura. Bet itariu, kad ji ne visiems figuros tipams tinkama. Man, kriausei, sakyciau idealiai tiko. Ir atsiliepimuose rase, kad apacia didesne nei virsus, pas ka didesne krutine mazesnis dydis spaudzia, o jeigu ima didesni, tada apacioj per daug vietos lieka. Tai su savo ~85-70-96/98 emiau 4 dydi. Tai man ji tokia tik tik, storet negaliu, bet ir didesnes nereikia, ties krutine tai dar ir daugiau siek tiek tilptu. Dar ji  del savo pasiuvimo konstrukcijos ir audinio tvirtumo nera is patogiuju, tokia ireminanti siek tiek, ipareigojanti netgi sakyciau, bet labai tinkama i darba kai labai skeryciotis nereikia arba i koki rimta rengini  smile.gif Ir ta spalva pilka su ipintu neonu man labai lux  thumbup.gif
Pirkini uzskaitau, tik dar isejus nebuvau  biggrin.gif  4u.gif

ačiū už išsamų aprašymą 4u.gif
tai va pas mane juosmuo 67, o- klubai 92, o kitkas kaip pas Jus, tai kokį dydį pasirinkt kaži? 2? o aš galvojau apie 0... nes pirkau žakardinį sijoną 2 dydį, tai klubai gerai, o jau liemuo liemuo visas atvipęs...pečiai pas mane siauri gana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 28 birželio 2016 - 19:10
QUOTE(AstaRaud @ 2016 06 28, 19:10)
ačiū už išsamų aprašymą  4u.gif
tai va pas mane juosmuo 67, o- klubai 92, o kitkas kaip pas Jus, tai kokį dydį pasirinkt kaži? 2? o aš galvojau apie 0... nes pirkau žakardinį sijoną 2 dydį, tai klubai gerai, o jau liemuo liemuo visas atvipęs...pečiai pas mane siauri gana

ai va ir nepaminejau, kad ji siauriems peciams drinks_cheers.gif

su Jusu ismatavimais tai gal ir 0 uztektu g.gif arba gali but kad tarpinio reiks tarp 0 ir 2, kurio ner ax.gif
nors vis tik gal jusu vietoj imciau i didesne puse, 0 gali but labai apspaustas, paskui ranku neis pakelt, jos virsutine dalis tokia labai isformuota palei kuna gaunasi 4u.gif

nors bendrai nepatarinesiu koki dydi imti, o tai netiks tai kalta liksiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 28 birželio 2016 - 19:31
QUOTE(AstaRaud @ 2016 06 28, 19:10)
ačiū už išsamų aprašymą  4u.gif

O siaip koki dydi perkate sukneliu? Su Jusu ismatavimais tai kelnes/sijonus tik 0.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 20:19)
O siaip koki dydi perkate sukneliu? Su Jusu ismatavimais tai kelnes/sijonus tik 0.

sijonus turiu 0, o va tą žakardinį pirkau 2, tai klubai gerai, o va liemuo tai jau l. platus, bet pataisoma...suknelių neturėjus kažkaip
Atsakyti
dar prisiminiau del tu kelniu midnight floral - prisipazinkit kuria vakar su jomis maciau Naujamiestyje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2016 06 28, 19:32)
sijonus turiu 0, o va tą žakardinį pirkau 2, tai klubai gerai, o va liemuo tai jau l. platus, bet pataisoma...suknelių neturėjus kažkaip

As sau imciau 2dydi del krutines (90cm),apacia 94,liemuo gal 65 g.gif ..
Sukneles visada emiau 2dydi(del krutines),net kai klubai buvo kaip Jusu 92cm 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 20:35)
As sau imciau 2dydi del krutines (90cm),apacia 94,liemuo gal 65 g.gif ..
Sukneles visada emiau 2dydi(del krutines),net kai klubai buvo kaip Jusu 92cm 4u.gif  biggrin.gif

ačiū už pagalbą, reiks tada 2 dydžiui siųst užsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 18:25)

tai va ir pas mane rinkių nėra, nes sportuoju tikrai nemažai. Po sporto net raumenys ten matosi, bet tik pavalgai ir vėl pupso gražuolis doh.gif dar mano kai ūgis nedidelis, krūtinė maža tai išvis išryškėja ax.gif niekaip negaliu jo užmušt, reikia matyt susitaikyt su tuo biggrin.gif
Atsakyti