Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW tema

QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 28, 14:56)
Gal pas J. Girskį buvot kuri? [aš čia paskui pratrinsiu tą klausimą, kad nespamint]

Che, radau -
va:

kelnės tai visgi ne mano skonio, nežinau net kodėl smile.gif
aš čia neseniai pranešiojau tas margas kelnes, kur tokių pat raštų kaip tavo pirmoje foto bliuzelė. Tai ką tu ką tu doh.gif laikiau jas ilgiausiai spintoje ir vis galvojau reik man jų ar ne. O kai apsirengiau gavau tieeeeeeeeeeeeek daug komplimentų wub.gif pirmiausia vyras nustebino, nors iš jo apie tokias kelnes tikėjausi kažko tokio ale "iš močiutės lovatiesės pasisiuvai?" hihihi.gif bet sakė wou wou wou, jau senai mano jokio naujo rūbo negyrė unsure.gif dvimetė dukra irgi pasakė "labai graži tavo kelnės, nu labai graži", bet jai viskas gražu, kas marga biggrin.gif o ir darbe kolegos visą dieną žarstė komplimentus. Pirmas rūbas sulaukęs tiek pagyrų ax.gif nors buvau nukišus jį giliai giliai biggrin.gif

o dėl Girskio, mano vyras pas jį buvo. Kad neteršt temoj galim až susirašyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 28, 15:06)
O aš sijono kaip Airedos norėčiau, navy, su kišenėm, midi, taip gražiai paklostuotas priekyje kur. Geltonas dar toks buvo. Dabar nematau jau. Na, ar kažką panašaus.

Tas plevesuojantis? Mazytem klostem? g.gif

Stuleju nice wub.gif patinka man tie visokie nerinukai,taip moteriskai..

Man kelenes eitu "ant prasukimo" , nonono. Spalvos nepatinka man schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 28 birželio 2016 - 15:17
QUOTE(AstaRaud @ 2016 06 28, 14:58)
Gal kas tokią pirko ir gali dydžius pakomentuot bei kokybę. Ačiū
https://www.jcrew.co...p;bmUID=lkAlOrI

user posted image

As pirkau. Vakare pakomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
Rastafarinas, kitose foto geriau tos kelnes guli, gal tikrai isaugai jau g.gif biggrin.gif

O tas jaquard kaip tavo palaidine, vis kaupiuosi pranesioti ir nesiryztu doh.gif Carlin, geras padrasinimas mirksiukas.gif biggrin.gif

Stuleju, mielas tikrai megztukas wub.gif Aha, visos norim buti paciausios mirksiukas.gif biggrin.gif

Cocainna, sijonas toks, rodziau kazkada, kuklus sakyciau ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 28, 16:39)
As pirkau. Vakare pakomentuosiu  4u.gif

4u.gif lauksiu
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 06 28, 16:39)
As pirkau. Vakare pakomentuosiu  4u.gif

Labai grazi suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 15:52)
Labai grazi suknele wub.gif

Kuklus bet toks labai stylish 4u.gif

Ech,noreciau ir as tokias aptemptukes nesioti,ale figura neleidzia biggrin.gif
suknele laaabai grazi wub.gif spalviskai idomi
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2016 06 28, 15:06)
Oi Rastafarinai, kad prisijuokiau, nu faina tu ziauriai biggrin.gif  4u.gif

Sakai rodytis? biggrin.gif Rodausi su Factory megztuku kur klausinejo praeitoje temoje, neblogas jis man toks atrodo bigsmile.gif

Puikiai atrodo. O figūra 10 balų! (iš 10 smile.gif)

QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 15:15)
Tas plevesuojantis? Mazytem klostem?  g.gif

Stuleju nice  patinka man tie visokie nerinukai,taip moteriskai..

Man kelenes eitu "ant prasukimo" , nonono. Spalvos nepatinka man schmoll.gif

Taip, tas.
QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 15:44)
Rastafarinas, kitose foto geriau tos kelnes guli, gal tikrai isaugai jau g.gif  biggrin.gif

O tas jaquard kaip tavo palaidine, vis kaupiuosi pranesioti ir nesiryztu doh.gif Carlin, geras padrasinimas mirksiukas.gif 
Stuleju, mielas tikrai megztukas wub.gif  Aha, visos norim buti paciausios  mirksiukas.gif biggrin.gif

Cocainna, sijonas toks, rodziau kazkada, kuklus sakyciau  ax.gif 

Normaliai - ir spalva, ir ilgis, is ypač tos klostės.
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 16:45)
Kuklus bet toks labai stylish 4u.gif

Ech,noreciau ir as tokias aptemptukes nesioti,ale figura neleidzia biggrin.gif
suknele laaabai grazi wub.gif spalviskai idomi

Čia tu aptemtų negali nešiot? - Na jau na jau smile.gif
Atsakyti
Parodysiu jcrew marskinius ilgus. Pirkau dar praeita sezona. Paprasti, bet man ziauriai faini butent del to ilgio, nugara dar ilgesne ax.gif Aisku, daug mieste dabar tokiu, bet sitie jcrew biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 06 28, 15:14)
kelnės tai visgi ne mano skonio, nežinau net kodėl smile.gif
aš čia neseniai pranešiojau tas margas kelnes, kur tokių pat raštų kaip tavo pirmoje foto bliuzelė. Tai ką tu ką tu  doh.gif  laikiau jas ilgiausiai spintoje ir vis galvojau reik man jų ar ne. O kai apsirengiau gavau tieeeeeeeeeeeeek daug komplimentų  wub.gif  pirmiausia vyras nustebino, nors iš jo apie tokias kelnes tikėjausi kažko tokio ale "iš močiutės lovatiesės pasisiuvai?" hihihi.gif bet sakė wou wou wou, jau senai mano jokio naujo rūbo negyrė  unsure.gif  dvimetė dukra irgi pasakė "labai graži tavo kelnės, nu labai graži", bet jai viskas gražu, kas marga biggrin.gif o ir darbe kolegos visą dieną žarstė komplimentus. Pirmas rūbas sulaukęs tiek pagyrų  ax.gif  nors buvau nukišus jį giliai giliai biggrin.gif

o dėl Girskio, mano vyras pas jį buvo. Kad neteršt temoj galim až susirašyt wink.gif

Labai gražios tos kelnės drinks_cheers.gif
Parašiau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 17:18)
Parodysiu jcrew marskinius ilgus. Pirkau dar praeita sezona. Paprasti, bet man ziauriai faini butent del to ilgio, nugara dar ilgesne ax.gif Aisku, daug mieste dabar tokiu, bet sitie jcrew biggrin.gif

thumbup.gif
Super. Labai gražu.

O dažnai šitą derinį dėvi?

Papildyta:
Tas užbaigimas ir man labaigražu.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 28, 18:30)
O dažnai šitą derinį devi?

Geras klausimas biggrin.gif Siandien pirma karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 06 28, 16:54)
Čia tu aptemtų negali nešiot? - Na jau na jau  smile.gif

Gal ir galiu,bet mano galva su tokiom suknem nu jau idealus pilvuzas turi buti,man dar yr kur pasistiprint biggrin.gif Del to ir apeinu tokias suknes,labai jau ipareigoja...

QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 17:18)

Super,turiu ir as juos bigsmile.gif Pirkau irgi 2015,ir va 2015 metu renginys,aisku ju cia taip nesimato,kaip pas Tave,bet myliu irgi juos,nes jcrew biggrin.gif Medziaga labai faina.
user posted image

Mano du pirkiniai siandien pasiimti labai vyke. Jcrew 100balu wub.gif
https://i.s-jcrew.com/is/image/jcrew/E9508_...pdp_fs418$
Emiau S,idealiai (skaiciau atsiliepimuose del to emiau ne xs,o s) prie baltu dzinsu bus wub.gif
https://2.bp.blogspo...40/IMG_3482.JPG
apyranke bus devima daug dazniau negu galvojau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 28 birželio 2016 - 18:04