QUOTE(Girl. @ 2016 06 28, 10:09)
Rastafarinai, gerai, kad gyvinat tema, bet derinys mano skoniu

ir kelnes jums mazokos atrodo, negraziai ziurisi.
QUOTE(Aireda @ 2016 06 28, 10:19)
Rastafarinas, smagu, kad pasirodei
O kokios cia kelnes? Tokiu neprisimenu

Man atrodo, kad jeigu tai jaquard tipo kelnes, tai noretusi laisvesniu
Palaidine atskirai faina, bet nerandu del ko pagirti bendro vaizdo, nera vientisumo derinyje

Gal realiai kazkaip kitaip ziurisi, bet foto tai yra kaip yra
Tikejausi pagyru

Nebus si karta, bandyk dar
Ane
Čia Cafe capri in jacquard. Gali būt, kad per žiemą pasidarė kiek aptemptos (šlaunis užkačalinau), bet kažkaip keistai - kai laisvos tai sudribę tos capri, čia dar pas siuvėją "užapakalio" bile kiek iškirpta (dydis 4).
Pagyrų tai jau nesitikėjau, nesijaučiu čia ko tais išsičiusčius

Bet jei atvirai - man patinka geltona siu violetine, margumas tieisog 100 balų - niekas neperkalbės
Man tai gal ta bliuskė per plati labiau kliūva - 6 dydis, palaida.
Bet, na, man kaip visada tik mano nuomonė svarbiausia, tai ką jau čia
Papildyta:
Žiūriu šnd GERS
papildymas !
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 28, 10:34)
As irgi kelnes ir toliau isleisciau "atostogu",vasara gi!!! Kur sijonai bei sukneles?
Palaidine man si laaabai grazi,pati neturiu,bet kiek maciau nuotrauku visur gerai atrodo!
As tai laukiu savo palto,papuosalo bei megztinio,nors ir labai si karta greitai atejo,bet jau spejau persigalvoti,kad nebenoriu jo

moterys....
Leksiu pasiimt
P.S. O kodel kitos nesirodo?Pasirodykit,ka
Papildyta:
Ne Jus viena liudyt(piniginiu klausymu,as isvis dar brangiau negu Jus pirkot

)as bandau dar gaudyt savo spalva dar viena

Kelis kartus maciau,kad buvo ir spalva ir dydis,bet nebuvo susirinkes uzsakymas,o del 1prekes moket siuntima nenorejau,butu kelios,pirkciau asmenini,bet del 1megztinio... Isgyvensiu
Kaip noriu
sio sijono
Tai čia kaip tik yra iššūkis kelnės vasarą - nes aš ir taip iš suknelių ir sijonų neišlipu.
Žodžiu.
O tas sijonas man tai faina deriny su ta mėlyna maike, ir batai geltoni lb gerai.
Rodykitės rodykitės - o čia tik kritikuojat

- Pažiūrėsim figūrikes po žiemužės