Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu priimti teisingiausią sprendimą

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 07 07, 11:18)
O pagal kieno supratima moteris turi rinktis vyra?

Gal pagal jusiski? Moteriskas ar vyriskas tamstos supratimas, beje?

Pries renkantis kazka reikia pazinti, tada savo supratima priartintii prie realybes.
Pav., va vyrai viduj kitokie, bet man reikia vyro ir as prie to prisitaikau, pamegstu. Neprievartauju 10/10

Arba - taip vyrai kitokie, ir man vyru nereikia, ieskausi kazko tokio. Tai pavyzdziai kai zmogus sau nemeluoja.

Bet dazniausia yra kitaip, zmones sau meluoja. Tada kazkas jais maniuliuoja arba jie amzinai nusivyle, kad daro viska teisingai, bet rezultatai vis tiek blogi. Kaip ta muse kuri vis dauzosi i stikla ir nesugeba suprasti, kad ten kietas daiktas.

Koks mano supratimas? Pas mane speciali situacija, patyrimas gyvenant su moterimis. Jums tai gal neaktualu.
Atsakyti
Nesupratau, Idomucia - tai moteris pagal savo postus. Negi nepastebit? Postringauja tokius vėjus, su tokia moterim bet kuris vyras išprotėtų doh.gif Su kokia dar jinai žmona gyvena????

Šiandien, nesinervinkit dėl jūsų nesuprantančių. Man pvz. puikiai suprantamas noras jaustis vyrui pačiausia. Būtent JAUSTIS tokia. Jeigu jūs to nejaučiat, tikrai nieko gero. O dar ir nesusituokę, vaikų neturit. O gal jam patinka jus nuvertinti, kad vis stengtumėtės dėl jo. Gal jis gudriai žaidžia? Per tuos žaidimus gali ir prarasti, o gal galvoja, kad niekur jau nepabėgsit? Nežinau, bet sunku taip gyventi.
Atsakyti
Šiandien, gal ne kaip nuskambės, bet aš už išsiskyrimą. Jau dabar neduoda ramybės tas aspektas, o dar gyvenimo kartu pradžia. Nepažįstu Tavęs, bet bendražmogiška, kad tai įneša destruktyvo tau, įtariu, skaudina. Todėl lengviau anksčiau, nei vėliau.
Ne todėl, kad "galima bus ieškot kito". Tiesiog, nes su tuo nepriimtinu sau žinojimu kankinsies.
Atsakyti
Neskaičiau visos temos, bet puikiai suprantu autorę, nes pati išgyvenau lygiai tą patį. Galit paskaityti mano prieš kelis metus sukurtą temą. Ir vyrą tiek jūsiškį, tiek savo visiškai dabar galiu suprasti. Nebenoriu daug plėstis, galit parašyti asmenine žinute, jei domina. Reziumė, kad viskas keičiasi, kad ir kaip sunku iš pradžių bebūtų. Palyginus mano vyrą ir požiūrį į mane ir į jo buvusią žmoną, kai susipažinom ir net du metus pragyvenom kartu, ir kaip yra dabar, po beveik 7 metų kartu, tai yra nepalyginama ir sunkiai suvokiama, net sakyčiau, neįtikėtina. Ir tuo labiau neįtikėtina, kad taip viskas susiklostys, atrodė man pačiai prieš tuos kelis metus. Žinoma, kiekvieno atvejis skirtingas, bet siūlau neskubėti skirtis.
Atsakyti
Tada atsiprašau ir atsiimu savo žodžius. biggrin.gif
Deraramos visgi su patirtim, tai naudingiau į tokių žmonių nuomonę atsižvelgt.

Pati pan. patirties, ačiūdie neturiu, tik kad žinau porą atvejų, kurių 1 artimai susijęs su šeima, tai iš pasakojimų panašu, kad ten labai jau skaudūs dalykai ir pati, jei įmanoma, tokio santykio nesirinkčiau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 04, 22:16)
Del durniu verkti neapsimoka, bet jei tas durnius nusinesa tavo praeiti - tada jau kitas variantas.

Mane tiesiog glumina posakiai: "sutikti nauja protinga ir gera zmogu". Sutinkii ne zmogu, sutinki visa jo gyvenima su praeitimi. Ir matyt tas zmogus bus su sudirbtu gyvenimu ir praeitimi kuria verciau neprisiminti.
Tai yra to zmogaus gerumas bus atskiestas visokiomis problemomis.

Sakysim SVETIMAIS VAIKAIS, kazkieno padarytomis skriaudomis ir isugdytais  kompleksais,
Nusivylimu, ir t.t.

O jus cia - apie kazkokius naujus zmones - is gyvenimo savartyno. Naujas automobilis 3 savininku ir po avarijos biggrin.gif

Geras pasakymas apie zmones thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man pats baisiausias dalykas butu santykuose kur zmogus kazko ilgisi is praeitu santykiu .
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2016 06 28, 11:36)
Sveikos  4u.gif

Kokios Jūsų mintys?

nekvarsintumet del santykiu sau galvos jei is pazystmu nebutumet suzinojusi kaip jis dievino savo buvusia. zmones yra sadomazochistai - patys lenda, iesko, klausineja apie ex, kad prarastu ramybe.
jeigu vyras pats lygintu ex ir tave (ko is aprasymo suprantu nera), butu kita kalba, bet siuo atveju jeigu santykiai tenkina, tai ir buk su juo, mylek ji, puoselek tai ka turi, nekapstyk jo praeities ir nelygink saves su buvusia. visi mes turejom ar turesim didziuju meiliu, bet anaiptol ne visi su jom praleisim savo likusi gyvenima
Atsakyti
Autore, kaip susiklostė jūsų santykiai? Likote su draugu?
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2016 08 25, 12:35)
Man pats baisiausias dalykas butu santykuose kur zmogus kazko ilgisi is praeitu santykiu .

Idomiai.
Ilgisi, gal per stiprus issireiskimas, bet skirtinguose dalykuose yra visokiu teigiamumu.
Sakysim daug teigiamu dalyku buvo SSSR laikais, (bet dar daugiau negiamu).
Ir ka daryti? Neegti tai kas teigiama?

Be tai taip gyvenimiska.
Sakysim zmogus neturi darbo, finnsines problemos. bet turi daug laisvo laiko. FAKTAS.

Isidarbina ar susikuria versla, issiprendzia finansiniai reikalai - bet ruksta ziauriai laiko.
Kaip to nesiilget? Tai nereiskia, kad zmogus ant tik kvailas, kad griztu i anas problemas.

Arba zmogus gyvena vienas, po to gyvena su kazkuo. Jau reikia derintis, kazko atsiakyti. Tai minusas.
Bet gal pliusu daugiau.

O va su buvusiais jau gaunasi tabu ir apgavyste, VISKAS KAS SUSIJE SU EX TURI BUTI BLOGAI. Ir taskas.
Bet taip buti negali! Todel ex piesiami kaip velniai ir raganos, kas atrodo nerealiai ir tinka tik kito paguodimui.

Todel geriausia, kaip antra puse nieko neturejus. Tada nera ir tokiu problemu. Nes jos kaip matoma be galo sunkios ir reikalauja saviapgaules.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 08 27, 13:24)
Idomiai.
Ilgisi, gal per stiprus issireiskimas, bet skirtinguose dalykuose yra visokiu teigiamumu.
Sakysim daug teigiamu dalyku buvo SSSR laikais, (bet dar daugiau negiamu).
Ir ka daryti? Neegti tai kas teigiama?

Be tai taip gyvenimiska.
Sakysim zmogus neturi darbo, finnsines problemos. bet turi daug laisvo laiko. FAKTAS.

Isidarbina ar susikuria versla, issiprendzia finansiniai reikalai - bet ruksta ziauriai laiko.
Kaip to nesiilget? Tai nereiskia, kad zmogus ant tik kvailas, kad griztu i anas problemas.

Arba zmogus gyvena vienas, po to gyvena su kazkuo. Jau reikia derintis, kazko atsiakyti. Tai minusas.
Bet gal pliusu daugiau.

O va su buvusiais jau gaunasi tabu ir apgavyste, VISKAS KAS SUSIJE SU EX TURI BUTI BLOGAI. Ir taskas.
Bet taip buti negali! Todel ex piesiami kaip velniai ir raganos, kas atrodo nerealiai ir tinka tik kito paguodimui.

Todel geriausia, kaip antra puse nieko neturejus. Tada nera ir tokiu problemu. Nes jos kaip matoma be galo sunkios ir reikalauja saviapgaules.

nei darbas, nei laikas, nei pinigai, nei sssr neturi jausmu. gali keisti kiek nori ir kada nori. su gyvais zmonemis taio nesigauna. buvimas kartu reikalauja (ne pats zmogus, o buvimas) emocines istikimybes, kurios pasekme yra tvirti pasitenkinima nesantys santykiai. laisvas laikas niekada netaps nemalonus vien del to, kad iskeisi ji i darba.
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2016 08 25, 14:11)
nekvarsintumet del santykiu sau galvos jei is pazystmu nebutumet suzinojusi kaip jis dievino savo buvusia. zmones yra sadomazochistai - patys lenda, iesko, klausineja apie ex, kad prarastu ramybe.
jeigu vyras pats lygintu ex ir tave (ko is aprasymo suprantu nera), butu kita kalba, bet siuo atveju jeigu santykiai tenkina, tai ir buk su juo, mylek ji, puoselek tai ka turi, nekapstyk jo praeities ir nelygink saves su buvusia. visi mes turejom ar turesim didziuju meiliu, bet anaiptol ne visi su jom praleisim savo likusi gyvenima

blogai lysti ir paciam knebinetis, o ka daryti, kai zmones patys pasakoja tokius dalykus . prasai nepasakoti, o pasakoja. sadizmas, iseitu? nesuprasi,ar samoningai kankina, ar patys nesuvokia kad skaudina net po daugybes pasakymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 rugpjūčio 2016 - 12:32
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 27, 12:32)
buvimas kartu reikalauja (ne pats zmogus, o buvimas) emocines istikimybes, kurios pasekme yra tvirti pasitenkinima nesantys santykiai. l

Kad garantuoti fizine istikimybe, zmogu galima kur uzdaryti, ar grieztai kontroliuot.
Kad garantuoti emocine istikimybe, galima zmogu kontroliuot psichologinemis priemonemis.

(Sektose kontrole visuomet daroma) Tai priveda prie psichuskes o ne prie tvirtu santykiu.

Vienintelis tikras dalykas yra dvasine istikimybe, pirmiausia istikimybe savo vertybems ir ju turejimas, o jau po to galima tvarkyti jausmus emocijas ir kuna.
Senos tukstantmeciu patvirtintos tiesos.
Atsakyti