Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu priimti teisingiausią sprendimą

QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 04, 13:18)
Jus mastote labai pavirsuttiniskai. Visame tame zaidime yra daugiau dedamuju. Santuoka tai nera labiausiai tinkamu zmoniu sajunga. Tai sajunga zmoniu kurie zino kas yra isipareigojimas ir zino, kas yra isipareigojimas visam gyvenimui (na nepradedam apie ektremalu neigiama sutuoktinio elgesi)

Tai kaii tik jus taip pasamprotautumet, kaip auksciau, tai mano i jus poziuris pasikeistu, kaip i nepatikima. Tada jus nebutumet nusipelniusi net doro saziningo elgesio. Jums galima butu pameluot, kad gerai jau gerai. O tylomis planuot kaip JUMIS ATSIKRATYT ir gal but susirasti prastesne bet PATIKIMA moteri.
Nepatikimi zmones balais aplamai nevertinami - jie nurasomi.

Taip pat atskratyciau nepatikimo gero automobilio, mainais i prastesni bet patikima.

Mielas mano/miela mano, patikimumas ir yra tas 10/10 mirksiukas.gif
Atsakyti
Santuoka - yra pasirinkimas, o ne duotybė. Tai taip pat ir ne kalėjimas.

Ir. Jeigu myli žmogų, bet matai, kad jis su tavim nelaimingas, tai arba stengsiesi jį tokiu padaryti arba supratęs, kad tai ne tavo jėgoms, palinkėsi susirasti tokį, su kuriuo būtų laimingas. Taip kad kai kuriais atvejais skyrybos - kelias į laimę. Gal net abipusę.

Negalėčiau gyvent su tokiu diedu kaip IDOMUCIA. Žinočiau, kad esu jam ta prastesnė, bet patikimesnė, tai kokia čia laimė? Kad esu reikalinga jam tik jo paranojas išgydyt? Fu.

Dar paskaičiau. Tas žodis. Žmogum "atsikratyt". Kaip kokiu daiktu. Kaip puikiai atsiskleidžia tamstos vartotojiškas požiūris. Pats taip paranojiškai bijo būti suvartotas, kad geriau pats vartos. Dukart fu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 04 liepos 2016 - 14:55
QUOTE(dewofsoul @ 2016 07 04, 14:53)
Santuoka - yra pasirinkimas, o ne duotybė. Tai taip pat ir ne kalėjimas.

Dar paskaičiau. Tas žodis. Žmogum "atsikratyt". Kaip kokiu daiktu.

Santuoka yra pasirinkimas VISAM GYVENIMUI, o ne " kol bus gerai".
"Kol bus gerai" pasirenkanciu rastas platus, tai gali buti sugyventines, meiluzes ir net prostitutes.
Logiska, kad prostitute isgirdus, kad kazkas moka daugiau - nueis kur daugiau.
Nes ji pasirinko tam tikram sandoriui.

" Žmogum "atsikratyt". Kaip kokiu daiktu. "

Ne kaip daiktu o kaip siuksle. Nepatikimas zmogus yra siuksle santuokos kotekste.
Gi daiktai paprastai turi kazkokia verte ir juos galima parduot, dovanot ar net priduot kaip antrines zaliavas.
Atsakyti
Bet kokią sutartį galima nutraukti, jei jau labai kankina kažkokios detalės ir t.t.t
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 04, 15:27)
Bet kokią sutartį galima nutraukti, jei jau labai kankina kažkokios detalės ir t.t.t

Siaip santuoka tai sutartis su savimi ir su savo sazine.
Galime nutraukti sutarti ir su savimi ir su sazine ir net su sveiku protu kiti issiskiria.

Paprastai yra sutarties nutaukimo kaina. Ji kartais buna labai didele
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 04, 17:16)
Siaip santuoka tai sutartis su savimi ir su savo sazine.
Galime nutraukti sutarti ir su savimi ir su sazine ir net su sveiku protu kiti issiskiria.

Paprastai yra sutarties nutaukimo kaina. Ji kartais buna labai didele

Tai kodėl jūs skyrėtės? Aš tai pvz. dar nesiskyriau, o jūs jau man ant sąžinės varote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 04, 16:22)
Tai kodėl jūs skyrėtės? Aš tai pvz. dar nesiskyriau, o jūs jau man ant sąžinės varote ax.gif

As nesiskyriau, ex skyresi.
O jus varote panasia propoganda.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 04, 18:42)
O jus varote panasia propoganda.

Tai turėtumėte suvokti, kad ne visi tokie kaip jūs, žmonės skirtingi.
Beje, nežinau kokia durnė turi būti, kad paliktų gerą vyrą g.gif Tada dėl durnių neapsimoka verkti, nervintis ir vis į juos baksnoti. Reikia tada padėkoti likimui, kad atlaisvino kelią sutikti naują, protingą ir gerą žmogų, nes prieš tai turėtas buvo kvailokas, falšyvas ar dar koks. Arba tada pasikapstyti ir savyje, gal ant savęs rąstas užkritęs liko nepastebėtas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 04, 20:03)
Tai turėtumėte suvokti, kad ne visi tokie kaip jūs, žmonės skirtingi.
Beje, nežinau kokia durnė turi būti, kad paliktų gerą vyrą g.gif Tada dėl durnių neapsimoka verkti, nervintis ir vis į juos baksnoti. Reikia tada padėkoti likimui, kad atlaisvino kelią sutikti naują, protingą ir gerą žmogų, nes prieš tai turėtas buvo kvailokas, falšyvas ar dar koks. Arba tada pasikapstyti ir savyje, gal ant savęs rąstas užkritęs liko nepastebėtas mirksiukas.gif

Del durniu verkti neapsimoka, bet jei tas durnius nusinesa tavo praeiti - tada jau kitas variantas.

Mane tiesiog glumina posakiai: "sutikti nauja protinga ir gera zmogu". Sutinkii ne zmogu, sutinki visa jo gyvenima su praeitimi. Ir matyt tas zmogus bus su sudirbtu gyvenimu ir praeitimi kuria verciau neprisiminti.
Tai yra to zmogaus gerumas bus atskiestas visokiomis problemomis.

Sakysim SVETIMAIS VAIKAIS, kazkieno padarytomis skriaudomis ir isugdytais kompleksais,
Nusivylimu, ir t.t.

O jus cia - apie kazkokius naujus zmones - is gyvenimo savartyno. Naujas automobilis 3 savininku ir po avarijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 04, 23:16)
Sutinkii ne zmogu, sutinki visa jo gyvenima su praeitimi. Ir matyt tas zmogus bus su sudirbtu gyvenimu ir praeitimi kuria verciau neprisiminti.
Tai yra to zmogaus gerumas bus atskiestas visokiomis problemomis.

Sakysim SVETIMAIS VAIKAIS, kazkieno padarytomis skriaudomis ir isugdytais  kompleksais,
Nusivylimu, ir t.t.

Ai, tai vadinasi dabartinei Jūsų žmonai labai ir labai nepasisekė?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 04, 17:42)

Akivaizdu, kad santuokoje vien tik sutarti su savimi ir su savo sąžine nepakanka. Dar reikia tokio paprasto ir žemiško dalyko kaip sutarimo su sutuoktiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 07 05, 10:31)
Akivaizdu, kad santuokoje vien tik sutarti su savimi ir su savo sąžine nepakanka. Dar reikia tokio paprasto ir žemiško dalyko kaip sutarimo su sutuoktiniu  biggrin.gif

"Beje, nežinau kokia durnė turi būti, kad paliktų gerą vyrą. Tada dėl durnių neapsimoka verkti, nervintis ir vis į juos baksnoti. "

Su durniais susitarti neimanoma. Visuomet lieka neapibreztumas. Ir begalinis jausmu diapazonas nuo beprotiskos meiles iki beprotisko abejingumo net savo vaikams.

SU durniais galima tik durnavoti kartu.
Atsakyti