QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 04, 13:18)
Jus mastote labai pavirsuttiniskai. Visame tame zaidime yra daugiau dedamuju. Santuoka tai nera labiausiai tinkamu zmoniu sajunga. Tai sajunga zmoniu kurie zino kas yra isipareigojimas ir zino, kas yra isipareigojimas visam gyvenimui (na nepradedam apie ektremalu neigiama sutuoktinio elgesi)
Tai kaii tik jus taip pasamprotautumet, kaip auksciau, tai mano i jus poziuris pasikeistu, kaip i nepatikima. Tada jus nebutumet nusipelniusi net doro saziningo elgesio. Jums galima butu pameluot, kad gerai jau gerai. O tylomis planuot kaip JUMIS ATSIKRATYT ir gal but susirasti prastesne bet PATIKIMA moteri.
Nepatikimi zmones balais aplamai nevertinami - jie nurasomi.
Taip pat atskratyciau nepatikimo gero automobilio, mainais i prastesni bet patikima.
Tai kaii tik jus taip pasamprotautumet, kaip auksciau, tai mano i jus poziuris pasikeistu, kaip i nepatikima. Tada jus nebutumet nusipelniusi net doro saziningo elgesio. Jums galima butu pameluot, kad gerai jau gerai. O tylomis planuot kaip JUMIS ATSIKRATYT ir gal but susirasti prastesne bet PATIKIMA moteri.
Nepatikimi zmones balais aplamai nevertinami - jie nurasomi.
Taip pat atskratyciau nepatikimo gero automobilio, mainais i prastesni bet patikima.
Mielas mano/miela mano, patikimumas ir yra tas 10/10