QUOTE(Šiandien @ 2016 07 02, 00:01)
1. Mano draugas žino, kad man asmeniškai išvaizda nėra patrauklumo rodiklis. Jis puikiai žino, kad man yra pats pačiausias, nes mane traukia jo charizma, jo kvapas, jo tvirtas kūnas, jo elgesys. Automatiškai - jis man patraukliausias. Jo "netobula" išvaizda (lyginant su visuomenėje nusistovėjusiais standartais) MAN yra seksualumo viršūnė. O simpatiški bičai - visokie modeliukai, seksiukai, saldainiukai tik ir lieka simpatiškais bičais. Jie gali būti išvaizdžiais, gražiais, simpatiškais, bet ne patraukliais. Kaip ir simpatiškos moterys, kurias mes abu apkalbinėjam. Nežinau, gal manasis kai kurias prisimena, gal turi seksualinių fantazijų, tačiau aš kiek esu turėjusi seksualinių fantazijų - jos buvo apie mano draugą. Nes jis man nėra pakankamai kažkoks. Jis mane tenkina visapusiškai. Manęs netenkina tik tai, kad aš jo taip netenkinu. Taip kad nebūtina taip akivaizdžiai demonstruoti savo siauraprotiškumo ne kuriais komentarais.
2. Dėl išprotėjimo... Nežinau, kiek esu susidūrusi su psichologais ir psichologiniais testais - jokių sutrikimų nenustatė. Bet jeigu jau taip sakot...
3. Kadangi mūsų santykiuose, kaip kažkas domėjosi, niekas nesikeičia, iš tikro pradėjau galvoti nebekankinti savo draugo visokiom nesąmonėm, debiliškais klausimais ir palikti jį ramybėje. Linkėdama jam susirasti tokią moterį, kuri jam būtų pati pačiausia
1. Tai kokia prasmė tuomet komentuot vyrus ar moteris, kurie Jums atrodo gražūs? Komentuokite tuos, kurie atrodo patrauklūs, jei atrodo, kad Jūsų vaikinui tai įdomu.
2. Manyčiau, ne išprotėjusi, o tiesiog jauna, tad Jums atrodo svarbūs tokie dalykai, kurie sulaukus vyresnio amžiaus atrodys visai nebesvarbūs. Kaip suprantu, čia komentuoja vyresnio amžiaus moterys, todėl nesistebėkite, kad Jūsų širdperšos joms atrodo juokingos. Mano pačios vyras, kai už jo tekėjau prieš beveik 35 metus, buvo ypatingai gražus (bent jau taip sakė mano mama ir draugės), ir jaunystėje irgi graužiau save, ar jam esu pakankamai graži, bet jau seniai nustojau dėl to sukti galvą.
3. Na, jeigu Jums reikia žmogaus, kuris rimtai atsakinėtų į Jūsų, mano galva, kvailus klausimus, tai išties geriau palikti dabartinį vaikiną ir pasieškoti bendraamžio ar net jaunesnio.