Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu priimti teisingiausią sprendimą

QUOTE(Šiandien @ 2016 07 01, 23:01)
Taip kad, manau, išmintingiausia būtų pasukti skirtingais keliais sudarant vienas kitam galimybes sutikti TUOS žmones.

Labai teisingas sprendimas. Nuoširdžiai linkiu visokeriopos sėkmės tam vyrui ir susirast begalinės meilės vertą moterį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 07 02, 16:28)
Labai teisingas sprendimas. Nuoširdžiai linkiu visokeriopos sėkmės tam vyrui ir susirast begalinės meilės vertą moterį wub.gif

Susidaro ispudis, kad ta vyra pazistate geriau nei autore smile.gif

Ir kazin ka pati giedotumet jei jaustumetes vyro neivertinta?

O tas dievobaimingumas poroje kita lyti aptart isvis naftalinu ir siauru poziuriu trenkia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 07 02, 14:41)

Ir kazin ka pati giedotumet jei jaustumetes vyro neivertinta?

O tas dievobaimingumas poroje kita lyti aptart isvis naftalinu ir siauru poziuriu trenkia biggrin.gif

O tamsta matyt autorės advokate įsidarbinai biggrin.gif Ji gi ne naftalininė ir plaaataus požiūrio, užtat ir bliauna ant visos LT kokia ji savo diedui neįdomi ir tik 8 balais įvertinta doh.gif o tos, kurios mato jos ryškius minusus taigi siauraproootės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 07 02, 14:41)

Vyra autore ivertino tikrai teigiamai, reikia tuo tiket. Tiek ir pazistam.
O autore galima ivertinti pagal jos postingus. Nelinkeciau tokios niekam.
Problema - neadekvatumas, per gera nuomone apie save ir vidiniai priestaravimai.
Jos norai suprantami, bet situacijos analize ir isvados sukelia tik gailesti.

Kilo viena idomi mintis. Kodel toks skirtumas.
Sakysim as jei jau suradau man tinkama moteri tai prisitaikymas, kad jai butu su manimi gera - mano problema.
Jei surandu idomu darba - analogiskai prisitaikau. Nes verta.

O autore galvoja, kad kazkas kazkur jos laukia nesulaukia tokios kokia yra.
Gal kas ir laukia, bet autorei tas laukejas turbut nepatiks.
16 mete gali tik taip mastyti...
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2016 07 02, 00:01)
1. Mano draugas žino, kad man asmeniškai išvaizda nėra patrauklumo rodiklis. Jis puikiai žino, kad man yra pats pačiausias, nes mane traukia jo charizma, jo kvapas, jo tvirtas kūnas, jo elgesys. Automatiškai - jis man patraukliausias. Jo "netobula" išvaizda (lyginant su visuomenėje nusistovėjusiais standartais) MAN yra seksualumo viršūnė. O simpatiški bičai - visokie modeliukai, seksiukai, saldainiukai tik ir lieka simpatiškais bičais. Jie gali būti išvaizdžiais, gražiais, simpatiškais, bet ne patraukliais. Kaip ir simpatiškos moterys, kurias mes abu apkalbinėjam.  Nežinau, gal manasis kai kurias prisimena, gal turi seksualinių fantazijų, tačiau aš kiek esu turėjusi seksualinių fantazijų - jos buvo apie mano draugą. Nes jis man nėra pakankamai kažkoks. Jis mane tenkina visapusiškai. Manęs netenkina tik tai, kad aš jo taip netenkinu. Taip kad nebūtina taip akivaizdžiai demonstruoti savo siauraprotiškumo ne kuriais komentarais.
2. Dėl išprotėjimo... Nežinau, kiek esu susidūrusi su psichologais ir psichologiniais testais - jokių sutrikimų nenustatė. Bet jeigu jau taip sakot...
3. Kadangi mūsų santykiuose, kaip kažkas domėjosi, niekas nesikeičia, iš tikro pradėjau galvoti nebekankinti savo draugo visokiom nesąmonėm, debiliškais klausimais ir palikti jį ramybėje. Linkėdama jam susirasti tokią moterį, kuri jam būtų pati pačiausia smile.gif

1. Tai kokia prasmė tuomet komentuot vyrus ar moteris, kurie Jums atrodo gražūs? Komentuokite tuos, kurie atrodo patrauklūs, jei atrodo, kad Jūsų vaikinui tai įdomu.

2. Manyčiau, ne išprotėjusi, o tiesiog jauna, tad Jums atrodo svarbūs tokie dalykai, kurie sulaukus vyresnio amžiaus atrodys visai nebesvarbūs. Kaip suprantu, čia komentuoja vyresnio amžiaus moterys, todėl nesistebėkite, kad Jūsų širdperšos joms atrodo juokingos. Mano pačios vyras, kai už jo tekėjau prieš beveik 35 metus, buvo ypatingai gražus (bent jau taip sakė mano mama ir draugės), ir jaunystėje irgi graužiau save, ar jam esu pakankamai graži, bet jau seniai nustojau dėl to sukti galvą.

3. Na, jeigu Jums reikia žmogaus, kuris rimtai atsakinėtų į Jūsų, mano galva, kvailus klausimus, tai išties geriau palikti dabartinį vaikiną ir pasieškoti bendraamžio ar net jaunesnio.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 02, 17:06)
Vyra autore ivertino tikrai teigiamai, reikia tuo tiket. Tiek ir pazistam.
O autore galima ivertinti pagal jos postingus. Nelinkeciau tokios niekam.
Problema - neadekvatumas, per gera nuomone apie save ir vidiniai priestaravimai.
Jos norai suprantami, bet situacijos analize ir isvados sukelia tik gailesti.

Kilo viena idomi mintis. Kodel toks skirtumas.
Sakysim as jei jau suradau man tinkama moteri tai prisitaikymas, kad jai butu su manimi gera - mano problema.
Jei surandu idomu darba - analogiskai prisitaikau. Nes verta.

O autore galvoja, kad kazkas kazkur jos laukia nesulaukia tokios kokia yra.
Gal kas ir laukia, bet autorei tas laukejas turbut nepatiks.
16 mete gali tik taip mastyti...

Nesąmonės. Būtent, kad būna gyvena, ilgus metus tamposi, atrodo, kad meilė, visa kita, bet kai pašneki su vienu ar kitu, matai, kad jiems kažko trūksta vienas iš kito. Nejučia kažką išsitaria ir būtent gaunasi tas 8/10 ar net 7/10. Ir staiga pasuka skirtingais keliais. Ir abu atskirai tiesiog pražįsta. Moteris, būna atsargesnė paprastai, dar ilgai mėgaujasi laisve ir nesikabina ant kito. O vyras staiga veda kitą, nespėji nė atsikvošėti. Ir jau ir viakas staiga žiū. Ir gyvena ilgai bei laimingai smile.gif
Gyvenime ir taip daug sunkumų, negatyvo, nelaimių ir t.t., o jei dar poros vienas kitam ne 10/10, tai iš viso turėtų būti labai sunku gyventi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 03, 22:45)
Nesąmonės. Būtent, kad būna gyvena, ilgus metus tamposi, atrodo, kad meilė, visa kita, bet kai pašneki su vienu ar kitu, matai, kad jiems kažko trūksta vienas iš kito. Nejučia kažką išsitaria ir būtent gaunasi tas 8/10 ar net 7/10. Ir staiga pasuka skirtingais keliais. Ir abu atskirai tiesiog pražįsta. Moteris, būna atsargesnė paprastai, dar ilgai mėgaujasi laisve ir nesikabina ant kito. O vyras staiga veda kitą, nespėji nė atsikvošėti. Ir jau ir viakas staiga žiū. Ir gyvena ilgai bei laimingai smile.gif
Gyvenime ir taip daug sunkumų, negatyvo, nelaimių ir t.t., o jei dar poros vienas kitam ne 10/10, tai iš viso turėtų būti labai sunku gyventi g.gif

Mano ivertinimai:
Ex - 7/10
1 drauge 5/10
2 drauge 2/10
3 drauge 4/10
Zmona - 8/10

10/10 manau pasaulyje tokios nera, nes net filmuose nemaciau

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 04, 01:11)
Mano ivertinimai:
Ex - 7/10
1 drauge 5/10
2 drauge 2/10
3 drauge 4/10
Zmona - 8/10

10/10 manau pasaulyje tokios nera, nes net filmuose nemaciau

Tai tikriausiai kada dar sutiksite 10/10 ir paliksite dabartinę žmoną mirksiukas.gif
Filmai čia ne prie ko, realų gyvenimą nagrinėjame.
Dėl ko jūs manote tiek dabar skyrybų? Ir anksčiau, aišku, jų būtų, jei būtų tai populiaru, tiesiog ne tas laikmetis buvo. Bet esmė ta, kad ir gyveno/gyvena labai daug tokių ne 10 su 10, todėl ir neatlaiko sunkumų, išbandymų, išsiėda, išsidrasko. Sielos turi būti bendros, giminingos, sulipę, tada jausite 10 iš 10 ir būsite ramus/rami.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 04, 07:51)
Tai tikriausiai kada dar sutiksite 10/10 ir paliksite dabartinę žmoną mirksiukas.gif

Man nesuvokiama, kaip galima savo vyra zmona pakeisti, nes kazkas geresnis. Jei tai imanom, tai esi vienas nuo tos minutes, kai apie tai suzinai. Nes pakeleiviai kol jiems patogu, nieko neveri. Nors jie ir 10/10.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 07 04, 11:45)
Man nesuvokiama, kaip galima savo vyra zmona pakeisti, nes kazkas geresnis. Jei tai imanom, tai esi vienas nuo tos minutes, kai apie tai suzinai. Nes pakeleiviai kol jiems patogu, nieko neveri. Nors jie ir 10/10.

Kaip tai jums nesuvokiama? Niekada apie skyrybas negirdėjote?
Žmogus visada yra vienas ir mirs vienas. Nepabėgsite nuo to. Jūs turite tik save, aš turiu tik save ir tiek aš, tiek jūs turite teisę būti 100 proc. laimingas. Jei jūs laimingas su 8/10 ir viduje nesiplėšote, tai valio, bet sakykime, jei aš būčiau ta jūsiškė, kuri jaučia, kad esu jums tik 8/10, tai žinokite, kad turiu teisę pareikalauti maksimumo arba iškeisti jus į tą 10/10.
Žmonės yra laisvi, nei vienas nepriklauso nei jums, nei man.
Atsakyti
Šakės, jūs čia taip rimtai apie tuos matavimus, kad susimąsčiau, kad niekad saviškiui nesu tokio "balų" klausimo uždavus. Matyt savisauga, o tai ką... pritrūktų kokio balo iki visiškai rožinių akinių vaizdo ir tektų skirtis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 04, 11:54)
Kaip tai jums nesuvokiama? Niekada apie skyrybas negirdėjote?
Žmogus visada yra vienas ir mirs vienas. Nepabėgsite nuo to. Jūs turite tik save, aš turiu tik save ir tiek aš, tiek jūs turite teisę būti 100 proc. laimingas. Jei jūs laimingas su 8/10 ir viduje nesiplėšote, tai valio, bet sakykime, jei aš būčiau ta jūsiškė, kuri jaučia, kad esu jums tik 8/10, tai žinokite, kad turiu teisę pareikalauti maksimumo arba iškeisti jus į tą 10/10.
Žmonės yra laisvi, nei vienas nepriklauso nei jums, nei man.

Jus mastote labai pavirsuttiniskai. Visame tame zaidime yra daugiau dedamuju. Santuoka tai nera labiausiai tinkamu zmoniu sajunga. Tai sajunga zmoniu kurie zino kas yra isipareigojimas ir zino, kas yra isipareigojimas visam gyvenimui (na nepradedam apie ektremalu neigiama sutuoktinio elgesi)

Tai kaii tik jus taip pasamprotautumet, kaip auksciau, tai mano i jus poziuris pasikeistu, kaip i nepatikima. Tada jus nebutumet nusipelniusi net doro saziningo elgesio. Jums galima butu pameluot, kad gerai jau gerai. O tylomis planuot kaip JUMIS ATSIKRATYT ir gal but susirasti prastesne bet PATIKIMA moteri.
Nepatikimi zmones balais aplamai nevertinami - jie nurasomi.

Taip pat atskratyciau nepatikimo gero automobilio, mainais i prastesni bet patikima.
Atsakyti