Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

sveikos,

grįžau po atostogų pajūryje ir atėjau pasiguosti, kaip žmogui kartais lygioj vietoj atimamas protas. Be jokių apsauginių kremų, neprisidengus pilvuko, deginausi sau porą valandų, aišku apsvilome su vyru, pilvukas mažiau, bet vis tiek. Pergyvenu, kad nebūčiau mažiuko pilvelyje iškepus
Atsakyti
Treciadiene, taip as Santariskese. Ryt kaip ir zadejo namo paleisti. Man tik idomu ar tikrai tas plauciu brandinimas toks nekaltas? Neturintis jokiu atoveiksmiu? Kodel tada tau nebrandino? Nors tavo jei kaklelis 2,8cm tai cia tiek daug atrodo pagal manaji biggrin.gif
Del progesterono, viena is nuomoniu ta, kad laukiantis vyriskos lyties beibio yra negerai sitas hormonas. Vat, as esu be nuomones, nespejau dar prigooglinti visu uz ir pries.
Labai mane teigiamai veikia valerijono lasai cia duodami, arba sutapimas, arba placebas, bet atrodo geriausias vaistas nuo kiletejimo pfu pfu pfu smile.gif ...
Tai tiek ziniu is lovos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Laikykitės, kas gulimam režime 4u.gif 4u.gif Nebe taip toli rugsėjis, jūs stiprios, išlaikysit vaikučius, kad neužskubėtų.

Proteja, nemanau, kad būtum kažkaip jau leliui pakenkusi. Pati juk neperkaitai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 07 24, 08:56)
sveikos,

grįžau po atostogų pajūryje ir atėjau pasiguosti, kaip žmogui kartais lygioj vietoj atimamas protas. Be jokių apsauginių kremų, neprisidengus pilvuko, deginausi sau porą valandų, aišku apsvilome su vyru, pilvukas mažiau, bet vis tiek. Pergyvenu, kad nebūčiau mažiuko pilvelyje iškepus

Labas,

Blogiausia kas gali atsitikti, tai pigmentinės dėmės ant pilvuko 😀 bet ir jos greičiausiai pranyks po nėštumo...
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 07 24, 10:30)
Treciadiene, taip as Santariskese. Ryt kaip ir zadejo namo paleisti. Man tik idomu ar tikrai tas plauciu brandinimas toks nekaltas? Neturintis jokiu atoveiksmiu? Kodel tada tau nebrandino? Nors tavo jei kaklelis 2,8cm tai cia tiek daug atrodo pagal manaji biggrin.gif
Del progesterono, viena is nuomoniu ta, kad laukiantis vyriskos lyties beibio yra negerai sitas hormonas. Vat, as esu be nuomones, nespejau dar prigooglinti visu uz ir pries.
Labai mane teigiamai veikia valerijono lasai cia duodami, arba sutapimas, arba placebas, bet atrodo geriausias vaistas nuo kiletejimo pfu pfu pfu smile.gif ...
Tai tiek ziniu is lovos  biggrin.gif

Labas!

Plaučių brandinimas yra geriau negu gimdyti su nesubrandintais. Nėra jis toks nekaltas, bet žymiai blogiau gimti su nesubrandintais plaučiais, kaip mano atveju, nes reikėjo daryti žymiai sudėtingesnes procedūras, kurios gali ne tik gerai baigtis, na bet šitos temos geriau nelieskim...
Mane 24 savaitę irgi siuntė brandinti plaučių arba apsiūti gimdos kaklelį. Tačiau pastebėjo savaitę ir nusprendė, kad kol kas nereikia, nes gydytoja siuntė su 2.6 cm, bet paskui kasdien matuojant išvedė vidurkį 2,8 cm, nes viena gydytoja matė ir 3,2, kita 2,9 ir t.t
Dėl progesterono, tai kai jį man skyrė gydytoja žinojo, kad laukiuosi berniuko, nes man darytas vaisiaus vandenų tyrimas. Mano gydytoja rašo straipsnius tema progesteronas ir išankstinio gimdymo prevencija, ji sako, kad tai vriksminga, bet aš kiek skaičiau, tai nuomonės įvairios. Pvz, kai aš gulėjau, šalia esančiai moteriai irgi davė progesteroną, nors ji gulėjo su 34 sav nėštumu. Įtariu viskas labai priklauso nuo gydytojos, kuri prižiūri...
O valerijonas tikrai gerai, aš namie turiu ir tinktūros, ir lašiukų, ir arbatos😀
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2016 07 20, 09:50)
Na as tai tokiu minciu neturejau  lotuliukas.gif epidura tikrai pirksiu, nereikes nenaudosiu. Bet as kazkaip nesu is tu SUPER mamu  lotuliukas.gif jei atrodys kad reikia tikrai prasysiu epiduro, o jei reikes skatinamuju- tai be kokiu kalbu tik su epiduru  cool.gif

Esu girdejusi tokiu pasisakymu is naturalisciu kad jei naudojai epidura reiskia negimdei, nu tipo nezinai kas tas yra  doh.gif na gerai kad mano tikslas ne isjausti ka reiskia gimdymas o susitikti su savo mazyle  wub.gif

O kam ji pirkti? g.gif epidurinis nuskausminimas juk apmokamas ligoniu kasu, gimdyvems uz ji moketi nereikia.
As pati net nesuku del to galvos, jei skaudes nezmoniskai zinoma didvyres nevaidinsiu, bet is tikruju tai lb noreciau apsieiti be jo. Visgi tai nemaza intervencija
Atsakyti
QUOTE(Agne08 @ 2016 07 24, 20:03)
O kam ji pirkti?  g.gif  epidurinis nuskausminimas juk apmokamas ligoniu kasu, gimdyvems uz ji moketi nereikia.
As pati net nesuku del to galvos, jei skaudes nezmoniskai zinoma didvyres nevaidinsiu, bet is tikruju tai lb noreciau apsieiti be jo. Visgi tai nemaza intervencija

Klaipedos GN jo neduoda, turi tureti savo, o jei gimdysi nakti ir ligonines vaistine nedirbs - negausi, tad visos perkasi is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2016 07 25, 09:24)
Klaipedos GN jo neduoda, turi tureti savo, o jei gimdysi nakti ir ligonines vaistine nedirbs - negausi, tad visos perkasi is anksto  4u.gif

Opa blink.gif kartais kai pagalvoji tai nezinia juoktis ar verkti. Tai jei moteriske atvaziuoja su netiketai prasidejusiu gimdymu ir dar naktis tai jau vsio- pasmerkta kancioms lyg dabar ne 21a. butu
Atsakyti
QUOTE(Agne08 @ 2016 07 25, 11:48)
Opa blink.gif  kartais kai pagalvoji tai nezinia juoktis ar verkti. Tai jei moteriske atvaziuoja su netiketai prasidejusiu gimdymu ir dar naktis tai jau vsio- pasmerkta kancioms lyg dabar ne 21a. butu

Taip doh.gif va taip ir buna kai nera jokios konkurencijos, nera kur dingti schmoll.gif yra lenta net pakabinta kurioje paraso jei kokia moteris nepanaudojo epiduro ir guli dar pogimdyviniam, tai vyrai tada bega teirautis ir perperka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2016 07 25, 18:44)
Taip  doh.gif va taip ir buna kai nera jokios konkurencijos, nera kur dingti  schmoll.gif yra lenta net pakabinta kurioje paraso jei kokia moteris nepanaudojo epiduro ir guli dar pogimdyviniam, tai vyrai tada bega teirautis ir perperka  doh.gif

O tai kokia kaina sio "malonumo"? Man tj irgi kazkas keista blink.gif
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 07 25, 21:47)

Anksčiau ir Vilniuje Antakalnio gimdymo namuose taip būdavo😀 Tik turėdavo epidūro rinkinį gydyyojai ir reikėdavo atpirkti...
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 07 25, 20:47)

Apie 15 eur. Keista ir man ir nepatikejau kol nepatvirtino ten dirbantys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 25, 21:22)
Anksčiau ir Vilniuje Antakalnio gimdymo namuose taip būdavo😀 Tik turėdavo epidūro rinkinį gydyyojai ir reikėdavo atpirkti...

Nu cia dar butu patogiau... O mes turim apie ji pagalvoti kraunant tases, vaziuot i ligonines vaistine pirkti o nepanaudojus sukti galva kam prakisti.... doh.gif
Atsakyti