Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(VP @ 2016 07 20, 08:50)
Na as tai tokiu minciu neturejau  lotuliukas.gif epidura tikrai pirksiu, nereikes nenaudosiu. Bet as kazkaip nesu is tu SUPER mamu  lotuliukas.gif jei atrodys kad reikia tikrai prasysiu epiduro, o jei reikes skatinamuju- tai be kokiu kalbu tik su epiduru  cool.gif

Esu girdejusi tokiu pasisakymu is naturalisciu kad jei naudojai epidura reiskia negimdei, nu tipo nezinai kas tas yra  doh.gif drinks_cheers.gif  na gerai kad mano tikslas ne isjausti ka reiskia gimdymas o susitikti su savo mazyle  wub.gif

drinks_cheers.gif del tikslo, tik va kad epiduras turi veikimo pradzia ir deja, pabaiga, todel manyciau, speja pasijusti ir visi "malonumai" rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo very_berry: 20 liepos 2016 - 09:11
Na as tai tokiu minciu neturejau  lotuliukas.gif epidura tikrai pirksiu, nereikes nenaudosiu. Bet as kazkaip nesu is tu SUPER mamu  lotuliukas.gif jei atrodys kad reikia tikrai prasysiu epiduro, o jei reikes skatinamuju- tai be kokiu kalbu tik su epiduru  cool.gif

Esu girdejusi tokiu pasisakymu is naturalisciu kad jei naudojai epidura reiskia negimdei, nu tipo nezinai kas tas yra  doh.gif na gerai kad mano tikslas ne isjausti ka reiskia gimdymas o susitikti su savo mazyle  wub.gif

ax.gif imsim ir epidura ir cezari jau sutarem del datos. Nebenoriu zaist kaip pirma nestuma su bandymais paciai pagimdyt.,
Tegul pjauna, greitai ir be pasizaidimu....
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Epiduro neimsiu, pagimdziau du kartus be jo, tai ir trecia kaip nors issisuksiu (tipo super mamyte pabusiu biggrin.gif). O ir siaip pas mane tendencija tokia, kad nuvaziavau pirma karta su pilnu atsidarymu, antra karta su 6 cm, tai nelabai jau ten kas ir butu ta epidura dares doh.gif

na gerai kad mano tikslas ne isjausti ka reiskia gimdymas o susitikti su savo mazyle  wub.gif

drinks_cheers.gif

Kaip prisiverst susikraut tases? Nu kaip? doh.gif Kazkodel vis atidelioju sita darba, lyg cia butu koks zygdarbis doh.gif Pampersu mazajam futbolistui idejau ir tuo baigesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 07 20, 10:11)
drinks_cheers.gif del tikslo, tik va kad epiduras turi veikimo pradzia ir deja, pabaiga, todel manyciau, speja pasijusti ir visi "malonumai" rolleyes.gif

na bet bent jo veikimo laikotarpiu speji siek tiek atsigauti ir susikaupti pries "malonumus" 4u.gif siaip nesu as 100% nusiteikus kad tikrai ji naudosiu, bet sakau, jei atrodys kad alpstu is skausmo tai tikrai prasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2016 07 20, 15:16)
na bet bent jo veikimo laikotarpiu speji siek tiek atsigauti ir susikaupti pries "malonumus"  4u.gif siaip nesu as 100% nusiteikus kad tikrai ji naudosiu, bet sakau, jei atrodys kad alpstu is skausmo tai tikrai prasysiu  smile.gif

As irgi tokio nusistatymo, nes po epiduro yra siokiu tokiu "nemalonumu" sakykim, pvz. nuga gali skaudeti kuri laika, galvos skausma sake irgi "isigyjo" doh.gif tai noretusi tos intervencijos tik krastutiniu atveju. Bet bent jau dabar man atrodo kad tikrai reiks jo lotuliukas.gif
O tos, kurios su diideliu atidarymu atvaziavo i ligonine, tai gaunasi kad ilgai namie kentejot, ar kaip ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 07 20, 16:16)
O tos, kurios su diideliu atidarymu atvaziavo i ligonine, tai gaunasi kad ilgai namie kentejot, ar kaip ? g.gif

Man pirma karta 3 ryto saremiai prasidejo, bet negi vaziuosi iskart? Dar bandziau miegot, su mintim, kad gal paruosiamieji, po to jau supratau, kad jokiu miegu nebebus.. Palindau po dusu, pazadinau vyra, sulaukiau, kol tetis darba baige ir buvo, kam nuvezt biggrin.gif Ligoninej buvom apie 8. O antra karta apie 4 ryto vandenys nubego, tai dar teko sulaukt, kol atvaziuos sese su vyresnele pabut ir gal kokia 6 val. is namu isvaziavom, faktiskai dar net be saremiu ar visai lengvuciais. Toks tas ir ilgai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

kviečiu visas pasirašyti peticiją
Dėl išmokų didinimo nėščiosioms,esančioms dekrete iki 2017m.ir išmokų atstatymo iki kriziniam laikui

http://www.peticijos...krete_iki_2017m
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 07 20, 17:16)
As irgi tokio nusistatymo, nes po epiduro yra siokiu tokiu "nemalonumu" sakykim, pvz. nuga gali skaudeti kuri laika, galvos skausma sake irgi "isigyjo"  doh.gif  tai noretusi tos intervencijos tik krastutiniu atveju. Bet bent jau dabar man atrodo kad tikrai reiks jo lotuliukas.gif

Na del nugaros skausmo kazin ar galima viska nurasyti epidurui g.gif beveik visos nestukes skundziasi nugaros skausmu, ypac pries gala, tai kodel staiga pagimdzius jo turetu nelikti? rolleyes.gif cia aisku kaip visada yra skirtingu variantu, bet turiu ne viena pazystama nestuke gimdziusia be epiduro, bet jas taip pat kankino nugaros skausmai po gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 07 19, 13:49)
As ir renkuosi Santariskes, nes ten dirba mano gyd wink.gif
34 sav svajone dabar mano  lotuliukas.gif o dabar 31 kaip tik... Kiekviena diena man svente!
Guliu absoliuciai. Net ne sedziu. Nebent kol pavalgau, lovoje irgi smile.gif kieteja gal ir maziau, kaip uzeina. Bet man vis sudiegia, suduria klyna, maudzia kaip per menesines nugara. Vat situ jausmu daugiau net nei kietejimo. Sianakt pabudau nuo tiesiog astraus skausmo pilve. Toks tvyyynk, po keliu min vel tvyyynk. Su pirmuoju, man tik kietejo velniskai. O dzbar kieteja maziau, bet va tokiu nepaaiskinamu, nepatirtu visokiu jutimu. O tau tik kieteja?
Ir per TA kai kas dvi sav eini tikrina ant kedes kaskarta kakleli ar per vaginalini scana?

Laba diena,

Man kietėja mažai, taip grubiai kokius 4 kartus per dieną. Tik pora vakarų buvo, kai ištisai kietėjo. Mano problema ta, kad progesterono žvakutės, kurias naudoju į makštį išbėga atgal, o kai jos pradeda bėgti man vis atrodo, kad bėga vandenys, o tada aš labai išsigąstu ir susinervinu, tada jau prasideda visokie skausmai, kurie stebuklingai dingsta vos gydytoja pasako, kad viskas gerai😁 Va taip va šiandien jau 8 savaitės kaip leidžiu lovoje. Noriu ištempti dar 4 ir tada kelsiuosi.
Papildyta:
QUOTE(JackJack @ 2016 07 20, 10:11)
Su TA smile.gif Sveikos smile.gif As megstu sakyt, kad tik taip jausciausi visada, tai negaliu skustis. Man ilgiau pavaiksciojus toks tempimas klyne atsiranda. Nugara pamaudzia, bet cia baikos smile.gif
Dar sakykit, imsit epidura? Is pradziu maniau busiu Maryte Melninkaite, gimdysiu be jo, bet artejant rugsejui, mano entuziazmas blesta smile.gif

Aš abu gimdžiau be epidūro. Kai pirmą kartą gimdžiau, planavau prašyti, tik visą naktį nesulaukiau nieko, kieno galėčiau paprašyti, o ryte jau buvo vėlu. Bet labai ir nepasigedau, nes man žymiai labiau skaudėjo, kai kokius 5 kartus dūrė kateterį nei pats gimdymas.
Na o antrą kartą gimdykloje atsidūriau su 6 cm bet be skausmų, kol atvažiavo mano gydytoja jau 7 cm buvo, o tada suleido tipo nuskausminamųjų nuo kurių labai svaigsta galva ( kažkodėl įtariu, kad ten skatinamieji) ir viskas pilnas atsidarymas. Dėl kokių 5 sąrėmių epidūro tikrai nebuvo verta imti.
Na o dabar vėl pradedu bijoti... labiausiai bijau, kad neatvažiuos mano gydytoja, o budinti pasitaikys žiežula😀
Atsakyti
Treciadiene, primink kiek tavo kaklelis? Vat as atsiguliau i ligonine. Tai yra maziau nei 2cm, ar 1,8~cm
Beja brandina plaucius, avdruk prasidetu. Visi kiti parametrai OK. Bet maudzia strenas labai daug ir daznai, aisku ats nera kodel-gimda auga, pleciasi... g.gif
Buski stresas del plauciu, kad gal negerai toks dirbtinas isikisimas... O tau kai 32sav gimdei spejo subrandinti?
Ir tarkim del ko nan nesiulo niekas tu prg kapsuliu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 07 22, 12:45)
Treciadiene, primink kiek tavo kaklelis? Vat as atsiguliau i ligonine. Tai yra maziau nei 2cm, ar 1,8~cm
Beja brandina plaucius, avdruk prasidetu. Visi kiti parametrai OK. Bet maudzia strenas labai daug ir daznai, aisku ats nera kodel-gimda auga, pleciasi... g.gif
Buski stresas del plauciu, kad gal negerai toks dirbtinas isikisimas... O tau kai 32sav gimdei spejo subrandinti?
Ir tarkim del ko nan nesiulo niekas tu prg kapsuliu?  lotuliukas.gif

Labas!

Laikykis Dra-cena 4u.gif
Mano kaklelis nuo 24 savaitės 2,8 cm, kai atsiguliau į lovą nebetrumpėjo, žiūrėsiu kaip bus toliau. Šiaip 32 savaitę netgi 1,8 cm dar nėra labai blogai, mažiau 1 jau blogiau. Gerai, kad brandina plaučius bus ramu. Aš kai gimdžiau antrą nespėjo subrandinti iki galo, dėl to buvo daugiau problemų. O šiaip nesijaudink 32 savaitę gimes vaikutis jau normalus ir kažkur po 3 savaičių jau namo išleidžia. Maniškė net pari iš krūties valgė. Išmaitinau iki metų kol pati krūtį spauti lauk pradėjo😀
Na o dėl progesterono, tai keista, kad neduoda. O tu Santariškėse guli?
Atsakyti
Labas rytas. Dra-cena, laikykis 4u.gif
Atsakyti