QUOTE(Dra-cena @ 2016 07 19, 13:49)
As ir renkuosi Santariskes, nes ten dirba mano gyd
34 sav svajone dabar mano
o dabar 31 kaip tik... Kiekviena diena man svente!
Guliu absoliuciai. Net ne sedziu. Nebent kol pavalgau, lovoje irgi
kieteja gal ir maziau, kaip uzeina. Bet man vis sudiegia, suduria klyna, maudzia kaip per menesines nugara. Vat situ jausmu daugiau net nei kietejimo. Sianakt pabudau nuo tiesiog astraus skausmo pilve. Toks tvyyynk, po keliu min vel tvyyynk. Su pirmuoju, man tik kietejo velniskai. O dzbar kieteja maziau, bet va tokiu nepaaiskinamu, nepatirtu visokiu jutimu. O tau tik kieteja?
Ir per TA kai kas dvi sav eini tikrina ant kedes kaskarta kakleli ar per vaginalini scana?
Laba diena,
Man kietėja mažai, taip grubiai kokius 4 kartus per dieną. Tik pora vakarų buvo, kai ištisai kietėjo. Mano problema ta, kad progesterono žvakutės, kurias naudoju į makštį išbėga atgal, o kai jos pradeda bėgti man vis atrodo, kad bėga vandenys, o tada aš labai išsigąstu ir susinervinu, tada jau prasideda visokie skausmai, kurie stebuklingai dingsta vos gydytoja pasako, kad viskas gerai😁 Va taip va šiandien jau 8 savaitės kaip leidžiu lovoje. Noriu ištempti dar 4 ir tada kelsiuosi.
Papildyta:
QUOTE(JackJack @ 2016 07 20, 10:11)
Su TA
Sveikos
As megstu sakyt, kad tik taip jausciausi visada, tai negaliu skustis. Man ilgiau pavaiksciojus toks tempimas klyne atsiranda. Nugara pamaudzia, bet cia baikos
Dar sakykit, imsit epidura? Is pradziu maniau busiu Maryte Melninkaite, gimdysiu be jo, bet artejant rugsejui, mano entuziazmas blesta
Aš abu gimdžiau be epidūro. Kai pirmą kartą gimdžiau, planavau prašyti, tik visą naktį nesulaukiau nieko, kieno galėčiau paprašyti, o ryte jau buvo vėlu. Bet labai ir nepasigedau, nes man žymiai labiau skaudėjo, kai kokius 5 kartus dūrė kateterį nei pats gimdymas.
Na o antrą kartą gimdykloje atsidūriau su 6 cm bet be skausmų, kol atvažiavo mano gydytoja jau 7 cm buvo, o tada suleido tipo nuskausminamųjų nuo kurių labai svaigsta galva ( kažkodėl įtariu, kad ten skatinamieji) ir viskas pilnas atsidarymas. Dėl kokių 5 sąrėmių epidūro tikrai nebuvo verta imti.
Na o dabar vėl pradedu bijoti... labiausiai bijau, kad neatvažiuos mano gydytoja, o budinti pasitaikys žiežula😀