Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 14, 15:10)
Man prieš savaitę atrodė, kad iškris, bijodavau iki tualeto nueiti, kažkaip situacija dabar pasikeitė, taip nebespaudžia klyno ir galiu normaliau pavaikščioti. Pas mane santykis su kauliniu dubeniu įrašyta 100/28. Neįsivaizduoju ar čia gerai ar blogai?
Aš su antra negulėjau. Tada 30 savaitę  gimdos kaklelis buvo 3 cm, na ir po poros savaičių stovint parduotuvėje eilėje nubėgo vandenys ir viskas. Jaučiausi puikiai, gimda nekietėdavo...
Aš dabar į TA einu kas dvi savaites. Tiesa sakant mielai eičiau kas savaitę, nes kai man pasako, kad viskas gerai, aš iškart geriau pasijaučiu😁

Aha, pas mane kitaip zymi... Siaip tokiu nemaloniu maudimu atsirado, mmm pobudzio. Sugelia gaktos sryty. Ir net grizus is wc jauciasi kazkas nemalonaus. Su pirmuoju buvo tik amzinas kietejimas.
Tai vat, kad man vakar taip netiketai ir nepasake, jog ok biggrin.gif bet tikiuosi bent stabilumo. Arba labai leto progreso biggrin.gif
Pranesk kaip seksis TA, man aktualu smile.gif
Atsakyti
labukas smile.gif
vaksr buvau TA smile.gif israse tyrimu nemazai pasidaryti , antradieni i echo susitikti su mazuoju smile.gif ir kitas vizitas rugpjucio 2d. smile.gif sake pristabdyti biski arklius ir daugiau ilsetis tai dabar ta ir bandysiu daryti smile.gif

mano didzioji nesupranta kad mamos ppilvelyue gyvena....nors vakar pridejau jos rankyte prie pilvuko tai pajaute bum smile.gif))sako bum biggrin.gif sakau lele bum daro smile.gif tikriausiai tik gimus supras, kad lele atsirado nauja namuose ir gyvens su mumis:)
Atsakyti
Sveikutes. ir as sulaukiau dekreto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JackJack @ 2016 07 18, 14:34)

Sveikinu su dekretu 4u.gif
Kaip auga pilvukai? Ar jau visos nusprendėt kur gimdyti?
Aš kažkaip susimąsčiau, kad jau nebedaug beliko... nors trečias, bet nieko nebeatsimenu...
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 18, 18:16)
Ar jau visos nusprendėt kur gimdyti?
Aš kažkaip susimąsčiau, kad jau nebedaug beliko... nors trečias, bet nieko nebeatsimenu...

As Santariskese su pirmuoju ir sikart irgi.
Neturiu su kuo palyginti, bet ir nenoriu pokyciu biggrin.gif
Na jei datempsi iki termino tai gali rinktis, bet jei iki 38 sav tai vienareiksmiskai tik Santariskes ax.gif
Beja, kaip sekasi guleti? Kada TA?
Atsakyti
QUOTE(Dra-cena @ 2016 07 18, 23:23)
As Santariskese su pirmuoju ir sikart irgi.
Neturiu su kuo palyginti, bet ir nenoriu pokyciu biggrin.gif
Na jei datempsi iki termino tai gali rinktis, bet jei iki 38 sav tai vienareiksmiskai tik Santariskes ax.gif
Beja, kaip sekasi guleti? Kada TA?

Aš pirmus 2 gimdžiau Antakalnyje, na o šįkart man vienintelis variantas Santarişkės, nes šalia gyvenu, be to mano gydytoja ten dirba, na ir šiaip ... reikia 34 savaičių sulaukti, skaičiau, kad nuo 34 sav betkurie gimdymo namai priima, tik Baltijos Amerikos klinika nuo 36😀
Šianakt sapnavau, kad pagimdžiau... tai kažkaip dabar baisu net ant kito šono persiversti...
Aš į TA tik kitą trečiadienį, tai dar visa savaitė...gal kaip nors ištempsiu, dienom nieko, bet naktį dažnai prabundu.
O Tau kaip sekasi gulėti? Gal pilvukas mažiau jau kietėja?
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 19, 11:30)
Aš pirmus 2 gimdžiau Antakalnyje, na o šįkart man vienintelis variantas Santarişkės, nes šalia gyvenu, be to mano gydytoja ten dirba, na ir šiaip ... reikia 34 savaičių sulaukti, skaičiau, kad nuo 34 sav  betkurie gimdymo namai priima, tik Baltijos Amerikos klinika nuo 36😀
Šianakt sapnavau, kad pagimdžiau... tai kažkaip dabar baisu net ant kito šono persiversti...
Aš į TA tik kitą trečiadienį, tai dar visa savaitė...gal kaip nors ištempsiu, dienom nieko, bet naktį dažnai prabundu.
O Tau kaip sekasi gulėti? Gal pilvukas mažiau jau kietėja?

As ir renkuosi Santariskes, nes ten dirba mano gyd wink.gif
34 sav svajone dabar mano lotuliukas.gif o dabar 31 kaip tik... Kiekviena diena man svente!
Guliu absoliuciai. Net ne sedziu. Nebent kol pavalgau, lovoje irgi smile.gif kieteja gal ir maziau, kaip uzeina. Bet man vis sudiegia, suduria klyna, maudzia kaip per menesines nugara. Vat situ jausmu daugiau net nei kietejimo. Sianakt pabudau nuo tiesiog astraus skausmo pilve. Toks tvyyynk, po keliu min vel tvyyynk. Su pirmuoju, man tik kietejo velniskai. O dzbar kieteja maziau, bet va tokiu nepaaiskinamu, nepatirtu visokiu jutimu. O tau tik kieteja?
Ir per TA kai kas dvi sav eini tikrina ant kedes kaskarta kakleli ar per vaginalini scana?

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ojoj, moteros, baikit juokus, laikot kojas suspaudusios ir negimdot dar, dar visoms anksti 4u.gif As tai tikrai dar nesiruosiu, net minciu ner be rugsejo gimdyt, o siandien va sumasciau, kad visai neblogai butu ant vestuviu metiniu uztaikyt 08 30, nereiktu ir dovanu jokiu biggrin.gif O siaip tai jau pradedu begemotu jaustis, jau tai sona duria, tai nugara skauda, tai prie zemes traukia, tai vel kas.. Visai nesmagi ta nestumo pabaiga smile.gif

QUOTE(SweetLemon @ 2016 07 14, 07:15)
bet kiek cia uzeinu, vis neprirasyta i gretas sad.gif

O tu sauk garsiai, kad i sarasa nori ir cia duomenis visus surasyk smile.gif Stengiuosi visas sugaudyt, bet ne visada pavyksta, o jei FB grupej rasei, tai is ten isvis nieko cia nerasau, nes gal nenori cia viesintis ir pan. 4u.gif

As tradiciskai VGN ir trecia karta smile.gif Pilvas auga kaip ant mieliu, o jau judrumas vaiko.. Kai pasimale vakar vakare, tai net uzmigt negalejau, atrodo tikrai futbolo cempionata renge. Nei viena mergicka mano sitaip nesimale smile.gif O kad pasimirsta viskas, tai tikrai. Man irgi sunkiai sekasi atgaminti visa informacija, todel ketvirtadieni, jei tik pavyks, bandysiu eit i VGN paskaita ir atgaivint atminti smile.gif
Atsakyti
Sveikinu su dekretu 4u.gif

Auga tuzikas gerai, liepe valgyt man dazniau, bet po maziau. Neikirtau, nesijauciu, kad buciau kokias svorio normas virsinus. +10 kg, kol kas vis dar. Sunkiai as susisneku su savo gine. Gimdysiu Kaune, tik dar neapsisprendziu kur.

Treciadiene ir Dra-cena, auginkit dar mazylius, kol eina ir kiek tik galit. Svarbiausia, kad jau rizikingiausia praeityje smile.gif

Papildyta:
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 07 19, 12:33)
Sveikos  4u.gif

Visai nesmagi ta nestumo pabaiga smile.gif   

As ir jau laukt imu pasimatymo smile.gif Labai jau smalsu kaip mazoji atrodys smile.gif Bumsi visa diena. Nepatinka, kad darbe sedziu biggrin.gif Jau taip malas, kad sakes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JackJack @ 2016 07 18, 13:34)

Sveikinu su dekretu! 4u.gif

o as siandien jau po TA wub.gif viskas gerai, panele mano kumstukus suspaudusi cepsejo lotuliukas.gif nestuke.gif sveriam 1.8kg, o koju ilgis sake atitinka jau 33 sav (realiai dabar 31-32) lotuliukas.gif

visokie keisti pojuciai ir mane jau po truputi aplanko, pavaiksciojus ilgiau pradeda skaudeti ta kauliuka pacioj nugaros apacioj, toks jausmas kad jis sausas ir trinasi doh.gif tai suduria kurnors, tai kazka pamaudzia, bet daznai nekankina, tai dar nera ko skustis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2016 07 19, 16:50)
Sveikinu su dekretu!  4u.gif

o as siandien jau po TA  wub.gif viskas gerai, panele mano kumstukus suspaudusi cepsejo  lotuliukas.gif  nestuke.gif sveriam 1.8kg, o koju ilgis sake atitinka jau 33 sav (realiai dabar 31-32)  lotuliukas.gif

visokie keisti pojuciai ir mane jau po truputi aplanko, pavaiksciojus ilgiau pradeda skaudeti ta kauliuka pacioj nugaros apacioj, toks jausmas kad jis sausas ir trinasi  doh.gif tai suduria kurnors, tai kazka pamaudzia, bet daznai nekankina, tai dar nera ko skustis  4u.gif

Su TA smile.gif Sveikos smile.gif As megstu sakyt, kad tik taip jausciausi visada, tai negaliu skustis. Man ilgiau pavaiksciojus toks tempimas klyne atsiranda. Nugara pamaudzia, bet cia baikos smile.gif
Dar sakykit, imsit epidura? Is pradziu maniau busiu Maryte Melninkaite, gimdysiu be jo, bet artejant rugsejui, mano entuziazmas blesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JackJack @ 2016 07 20, 09:11)
Su TA smile.gif Sveikos smile.gif As megstu sakyt, kad tik taip jausciausi visada, tai negaliu skustis. Man ilgiau pavaiksciojus toks tempimas klyne atsiranda. Nugara pamaudzia, bet cia baikos smile.gif
Dar sakykit, imsit epidura? Is pradziu maniau busiu Maryte Melninkaite, gimdysiu be jo, bet artejant rugsejui, mano entuziazmas blesta smile.gif

Na as tai tokiu minciu neturejau lotuliukas.gif epidura tikrai pirksiu, nereikes nenaudosiu. Bet as kazkaip nesu is tu SUPER mamu lotuliukas.gif jei atrodys kad reikia tikrai prasysiu epiduro, o jei reikes skatinamuju- tai be kokiu kalbu tik su epiduru cool.gif

Esu girdejusi tokiu pasisakymu is naturalisciu kad jei naudojai epidura reiskia negimdei, nu tipo nezinai kas tas yra doh.gif na gerai kad mano tikslas ne isjausti ka reiskia gimdymas o susitikti su savo mazyle wub.gif
Atsakyti