QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 14, 15:10)
Man prieš savaitę atrodė, kad iškris, bijodavau iki tualeto nueiti, kažkaip situacija dabar pasikeitė, taip nebespaudžia klyno ir galiu normaliau pavaikščioti. Pas mane santykis su kauliniu dubeniu įrašyta 100/28. Neįsivaizduoju ar čia gerai ar blogai?
Aš su antra negulėjau. Tada 30 savaitę gimdos kaklelis buvo 3 cm, na ir po poros savaičių stovint parduotuvėje eilėje nubėgo vandenys ir viskas. Jaučiausi puikiai, gimda nekietėdavo...
Aš dabar į TA einu kas dvi savaites. Tiesa sakant mielai eičiau kas savaitę, nes kai man pasako, kad viskas gerai, aš iškart geriau pasijaučiu😁
Aš su antra negulėjau. Tada 30 savaitę gimdos kaklelis buvo 3 cm, na ir po poros savaičių stovint parduotuvėje eilėje nubėgo vandenys ir viskas. Jaučiausi puikiai, gimda nekietėdavo...
Aš dabar į TA einu kas dvi savaites. Tiesa sakant mielai eičiau kas savaitę, nes kai man pasako, kad viskas gerai, aš iškart geriau pasijaučiu😁
Aha, pas mane kitaip zymi... Siaip tokiu nemaloniu maudimu atsirado, mmm pobudzio. Sugelia gaktos sryty. Ir net grizus is wc jauciasi kazkas nemalonaus. Su pirmuoju buvo tik amzinas kietejimas.
Tai vat, kad man vakar taip netiketai ir nepasake, jog ok bet tikiuosi bent stabilumo. Arba labai leto progreso
Pranesk kaip seksis TA, man aktualu