Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(very_berry @ 2016 07 07, 12:26)
Sveikos, as Jus saziningai paskaitau bet vis neprisedu normaliai smile.gif
Liepos 13d. planuojamas musu susitikimas, vieta galvojam apie Bernardinu soda, veliau galesim i kavinuke kokia persikelt:) Kas noretu ir galetu dalyvauti?  ax.gif

manau sudalyvausiu, jei nelis smile.gif tik po to ikelk laika ir tikslia vieta, nes f-booke prie grupes as neprisijungusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 07 07, 18:40)
manau sudalyvausiu, jei nelis smile.gif tik po to ikelk laika ir tikslia vieta, nes f-booke prie grupes as neprisijungusi smile.gif

Ok, butinai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, musu susitikimas ivyks liepos 13 d. prie Bernardinu sodo iejimo, susitinkam 16 h. Kas atvyks, parasykite man savo tel. nr. su vardu i a.z. ax.gif
Atsakyti
Sveikos!
Aš nuo šiandien išeinu į dekretines. Labai džiaugiuosi sulaukusi dekretinių. Laikas labai greitai bėga, o dar orai labai man patinka, nes nekaršta. Šiandien lygiai 6 savaitės kaip guliu lovoje, bet net nepastebėjau kaip jos prabėgo... Noriu paklausti auginančių vyresnius vaikus, kaip jie reaguoja į dar vieno laukimą ir kaip paaiškinate, ar domisi kaip jus atsiras?
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 11, 12:06)
Sveikos!
Aš nuo šiandien išeinu į dekretines. Labai džiaugiuosi sulaukusi dekretinių. Laikas labai greitai bėga, o dar orai labai man patinka, nes nekaršta. Šiandien lygiai 6 savaitės kaip guliu lovoje, bet net nepastebėjau kaip jos prabėgo... Noriu paklausti auginančių vyresnius vaikus, kaip jie reaguoja į dar vieno laukimą ir kaip paaiškinate, ar domisi kaip jus atsiras?

Su dekretu 4u.gif orai tikrai dziuginantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2016 07 07, 13:35)
O koki chalata imti I ligonine ? Silta koki ?

Dazniausiai ten buna silta, VGN turbut apie kokius 22 laipsnius tikrai buvo, jei ne daugiau, tai nei siltu drabuziu, nei silto chalato tikrai nereik. Man chalato reikejo tik nuo gimdyklos iki wc nueit, o palatoj po visko uzsidejau maikute su kelnem.

QUOTE(Doremina @ 2016 07 07, 14:00)
PoSiTiVe, oho, nežinojau tokio dalyko blink.gif  Laikina bėda, tikiuosi?

Pagimdzius praeina smile.gif Kai mazes savo laukiausi, irgi turejau sita "malonuma" doh.gif

QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 11, 12:06)
Noriu paklausti auginančių vyresnius vaikus, kaip jie reaguoja į dar vieno laukimą ir kaip paaiškinate, ar domisi kaip jus atsiras?

Mano mazoji 2 m. dar nelabai supranta, vienodai jai sviecia, kad pilve broliukas, pakilnoja drabuzelius, paziurineja lelias ant pampersu, tuo ir baigiasi visas domejimasis smile.gif O vyresnioji 4,5 m. jau zino turbut, ko tiketis biggrin.gif Paglosto kartais pilva, kai pilve brolis spardosi, kartais ausi prikisa ar delna. Pasakojau as jai, kad vaziuosiu i ligonine brolio parsivezt, kad tures tuo metu su mociute pabut, bet labiau nesigilino, nei kaip tas brolis atsiras, nei ka. Zino, kad auga pilve, kad is ligonines atsivesim rudeni ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 11, 13:06)
Sveikos!

Su dekretinėm 4u.gif
Mūsų vyresnėliui (taip keista jį pradėt vadint nebe mažium) ketveri su trupučiu, kai broliukas gims, bus beveik puspenktų. Kai pilvas pradėjo matytis, pradėjom sakyti, kad rudenį turės mažą broliuką. Nemažai info jis iš darželio parsinešė smile.gif Pavyzdžiui, kad broliukas verks, reiks pasupti, tūtės reikės ir panašiai. Kažkokiu momentu pasidomėjo, o iš kur tas brolis atsiras. Tada ir paaiškinau, kad dabar gyvena pilvelyje, o kai bus stiprus, rudenį išlįs iš pilvelio ir gyvens su mumis. Linksmai padėjo savo išaugtus rūbelius išrūšiuoti, kvatodamas matavosi šliaužtus biggrin.gif , išbandė tą nešiojamą autokėdutę, ar dar telpa, nes mažą vaikutį taip nešamą matė poliklinikoje. Žodžiu, kol kas yra tik smalsumas, originalūs klausimai, jo kūdikystės foto žiūrinėjimas ir komentavimas. Stengiuosi pabrėžti tai, kad iš pradžių tas mažas vaikutis verks, jam reikės daug dėmesio, kad nesitikėtų, jog tik gimęs jau bus žaidimų draugas. O jis pats visiems aiškina, kad turės brolį, ir tas jau bus tik jo, niekur neišvažiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 07 10, 11:24)
Sveikos, musu susitikimas ivyks liepos 13 d. prie Bernardinu sodo iejimo, susitinkam 16 h. Kas atvyks, parasykite man savo tel. nr. su vardu i a.z.  ax.gif

Jei neužeis toks lietus kaip vakar, planuoju sudalyvauti. Parašiau kontaktus į a. ž. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 07 12, 07:19)
Jei neužeis toks lietus kaip vakar, planuoju sudalyvauti. Parašiau kontaktus į a. ž. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 07 11, 15:05)
Dazniausiai ten buna silta, VGN turbut apie kokius 22 laipsnius tikrai buvo, jei ne daugiau, tai nei siltu drabuziu, nei silto chalato tikrai nereik. Man chalato reikejo tik nuo gimdyklos iki wc nueit, o palatoj po visko uzsidejau maikute su kelnem. 
Pagimdzius praeina smile.gif Kai mazes savo laukiausi, irgi turejau sita "malonuma"  doh.gif
Mano mazoji 2 m. dar nelabai supranta, vienodai jai sviecia, kad pilve broliukas, pakilnoja drabuzelius, paziurineja lelias ant pampersu, tuo ir baigiasi visas domejimasis smile.gif O vyresnioji 4,5 m. jau zino turbut, ko tiketis biggrin.gif Paglosto kartais pilva, kai pilve brolis spardosi, kartais ausi prikisa ar delna. Pasakojau as jai, kad vaziuosiu i ligonine brolio parsivezt, kad tures tuo metu su mociute pabut, bet labiau nesigilino, nei kaip tas brolis atsiras, nei ka. Zino, kad auga pilve, kad is ligonines atsivesim rudeni ir tiek smile.gif

Maniškiams 8 ir 5 metai, ir nuolat verda diskusijos kaip gimsta vaikai, o aš neįsivaizduoju kaip teisingai paaiškinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2016 07 12, 19:36)
Maniškiams 8 ir 5 metai, ir nuolat verda diskusijos kaip gimsta vaikai, o aš neįsivaizduoju kaip teisingai paaiškinti blush2.gif

Mano dičkis dabar 7m. ir tiek jam įdomu kaip ta sesutė iš pilvo išlįs. Dėjau į krūmus ir sakiau gydytojas prapjaus pilvą iš išims blush2.gif
Atsakyti
Treciadiene, as su tavim gulejimui i kompanija. Kaklellis trumpas, vaiko galva absoliuciai zemai isistacius. Rizika prieslaikiniam... O tavo kaklelis buvo sutrumpejes ar suminkstejes? Zodziu, grizau is TA marmuriniu veidu biggrin.gif....
Kokia tavo padetis?
Atsakyti