QUOTE(Doremina @ 2016 07 05, 14:11)
O kodėl liepė diržą nešioti?
Man tik rekomendavo dėl pilvo tempimo ir kietėjimo, bet pakeičiau magnį ir viskas apsitvarkė.
Man tik rekomendavo dėl pilvo tempimo ir kietėjimo, bet pakeičiau magnį ir viskas apsitvarkė.
Del varikozes liepe. Pasirodo, ji ne tik kojose buna....
QUOTE(Doremina @ 2016 07 05, 20:34)
Fuuu, baigiau rūbelius lyginti, sudėliojau. Nu nemėgstu lyginimo, geriau beveik bet kas
Ir as siandien baigiau jau lyginimus visus. Ramybe dabar, beliks tases susidet
QUOTE(Proteja @ 2016 07 06, 12:07)
po truputį perkuosi daiktus, gal kas iš ne pirmakarčių patars, ar pientraukis yra reikalingas? Jei neišeina maitinti iš krūties, tai suprantu, kad patogu į buteliuką nutraukti, bet jei gausis maitinti iš krūties, tai vaikas turbūt viso pieno neišgers ir reiks vistiek krūtis tuštinti?
Nera butinas dalykas, bet kad ji turint blogiau nebus, tai tikrai Kai pagimdziau pirma dukryte, niekaip nesiseke jai paimti kruties ir teko nusitraukineti, maitinti is buteliuko. Net prisimint nenoriu tu nusitraukinejimu, mililitru matavimo, skaiciavimo ir t.t. Antrajai dukrytei su krutim susidraugaut pasiseke geriau, tai faktiskai pientraukio isvis nenaudojau, tik pacioj pradzioj, kol dar gulejom VGN ir buvo ja isnese po lempom. Kol nebuvo jos salia, tai saziningai atidirbinejau su pientraukiu, kad tik greiciau pieno atsirastu ir greiciau sveiktu. O po to jau ir nebereikejo, kai fabrikelis uzsikure O siaip tai, jei normaliai pavyksta maitinti, nieko nusitraukineti tikrai nereik ir tustinti tuo labiau Viskas vyksta paklausos-pasiulos principu, kiek vaikui reik, tiek ir istraukia pienelio, tiek ir prisigamina sekanciam kartui. Tik reik suprast, kad tas visas procesas ne momentaliai ivyksta, o per keleta dienu susireguliuoja
Gimdziau su paprastais maikutes tipo ilgesniais siek tiek naktiniais abu kartus. Kai prireike, pasikeliau ir tiek. Po to nusileidau. Neissitepe, nesusigadino, jei dar vis tilpsiu, vaziuosiu ir trecia karta su tais paciais. Per visus gimdymus Mike Pukuotukas mane lydes