Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(Proteja @ 2016 09 05, 07:48)
iš karto net neradau mūsų temos :D

Pakilom i virsu wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
kažkodėl mane vėl traukia gausiau užkandžiauti ... gal čia dėl darganotų orų biggrin.gif kitavertus, gal ir gerai atsivalgyti, nes nežinia kada į ligoninę prispirs, o ten jau neduos :D
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 09 03, 15:28)

Mes jau namuose su visu turtu. Maitinu ir maitinu. Ne vienas tai kitas .......
Turiu dar beda - vaziuojant is ligonines jauciu masinoje perpute. Buvom nustate 24 laipsnius, bet man kol daejo, kad man per kakla eina tas putimas jau paveluota matomai buvo. O ir namuose jauciu kiekviena atidaryta langa net ant mikroventiliacijos. Cia gal, kad po operacijos toks jautrumas? Taip visa kakla susuko. Nakti net pulsuoja skausmas. Diena kai issivaikscioju tai visai nieko.
Gal zinot kokiu budu kaip dar gydytis ? Gydytoja skyre tik pleistriukus, Fastum geli - kurie nelabai ka padeda. Norint kazko rimtesnio, reikia nutraukti maitinima - o taip nenoriu. Noriu greiciau juos i ritma pastatyti ir su tuo pienuku susireguliuoti.

Smagu, kad jau namie su turtu wub.gif thumbup.gif Užuojauta dėl perpūtimo 4u.gif Gal pabandyk Perskindolu teptis? Mane, maitinančią, irgi buvo susukę, tai tą tepalą leido.

QUOTE(lêli @ 2016 09 03, 15:47)
wub.gif vis retai uzeinu,  bet va prisiduodam:
26rugpjucio planine cp susilaukem sunelio Luka.
51cm ir 3820g.
Jau namuciuos, t'ai tikras sportas,, kai namie dar dukra 2,5 metuku...

Sveikinimai 4u.gif Nebus kada nuobodžiauti su tokia kompanija smile.gif

QUOTE(Proteja @ 2016 09 05, 10:57)
kažkodėl mane vėl traukia gausiau užkandžiauti ... gal čia dėl darganotų orų  biggrin.gif  kitavertus, gal ir gerai atsivalgyti, nes nežinia kada į ligoninę prispirs, o ten jau neduos :D

Skanaus smile.gif Man apetitas irgi parėjo, kai nugaros skausmas aprimo.
Atsakyti
sveikos, rugsejinukes! Man gimdymo terminas jau uz poros savaiciu, bet taip ir neuzklausiau savo gydytojos ar galima
vaziuot gimdyt su geliniu manikiuru ir pedikiuru? Ar jau valyt reikia?:D
Atsakyti
QUOTE(paparcio_ziedas @ 2016 09 05, 15:35)
sveikos, rugsejinukes! Man gimdymo terminas jau uz poros savaiciu, bet taip ir neuzklausiau savo gydytojos ar galima
vaziuot gimdyt su geliniu manikiuru ir pedikiuru? Ar jau valyt reikia?:D

As taip pat su geliniu manikiuru ir pedikiuru ax.gif
Idomi neseniai gimdziusiu mamyciu nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramtom @ 2016 09 05, 15:41)
As taip pat su geliniu manikiuru ir pedikiuru  ax.gif
Idomi neseniai gimdziusiu mamyciu nuomone  rolleyes.gif

o man šiaip smalsu pasidarė - o kodėl turėtų būti negalima? manyčiau, jei ir kenksminga, tai darytis jį, bet jeigu jau pasidarėte, tai kodėl negalima su juo gimdyti? nebent, kad lūžinėti pradės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 09 05, 16:57)
o man šiaip smalsu pasidarė - o kodėl turėtų būti negalima? manyčiau, jei ir kenksminga, tai darytis jį, bet jeigu jau pasidarėte, tai kodėl negalima su juo gimdyti? nebent, kad lūžinėti pradės  blush2.gif

na, as asmeniskai galvoju, kad galima, bet paskaiciau kitam forume, kad jei nagai lakuoti, tai gydytojas gali nepastebeti, jog jie melynuoja ar kazkaip panasiai... bet galvoju, negi dabar gydytojai sprendzia ir bukle pagal nagus vertina? Gi yra visokiu aparatu...
Atsakyti
pas mane buvo geliniai nagai bet as juos nusiemiau. ne del to, kad gal kenkia ar panasiai, bet todel, kad pradzioje nebus kaip nuvaziuoti ju susitvarkyti. kai nusistoves kazkoks ritmas bus galima vel pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 09 05, 07:22)
gal negerai taip iššaukti gimdymą? :) aš tai net bijau siurblį tampyti po namus, tai grindų plovimą patikiu vyrui :D
Papildyta:
šiandien toks niūrus lietingas oras, taip džiaugiuosi, kad į darbą nereikia ...  biggrin.gif

Sveikos. Na as po biski tik :) Labai nenoreciau pernesiot :) O ir langai baisus :D
Atsakyti
būtų gerai pagimdyti kol dar orai saulėti ir šilti biggrin.gif
Atsakyti
Langus vakar nuvaliau, nes jau tikrai buvo baisūs. Gavau velnių iš mb, kam rankas kilnoju. O aš juk palengvėle, su kempine ant koto, ko čia panikuot smile.gif Užtat šiandien pusę dienos pramiegojau.
Atsakyti
Ir aš jau po truputuka tvarkinėjuos rimčiau... ax.gif ..nusišveičiau laiptus keturiom biggrin.gif vis tingėdavau o šiandien sumasčiau kad jau galima....dar liko langai rolleyes.gif
Tik kažkaip jokių artėjančio gimdymo požymių kol kas nejaučiu ,neskaitant paruošiamūjų ax.gif
Atsakyti