Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(Proteja @ 2016 08 31, 11:39)
Sveikos,

ar yra kam buvę, kad vaikelis būtų įstrižai galvute žemyn? atlikinėsiu spec. pratimus namie, tikiuosi padės :)

man buvo visom imanomom padetim, bet tik ne taip kaip reikia.
Gyd sake, jei kartais nubegtu vandenys, kuo maziau judeti ir kuo greiciau i ligonine su tokia padetim, nes gali iskristi virkstele. O tai kudikiui pavojinga.

QUOTE(bitarija @ 2016 08 31, 19:28)
Sveikos,
Po šiandieninės TA patvirtino, kad mano mažoji sėdi užpakaliuku man į dubenį įsistačius. Vandenų nedaug, tai ir šansų, kad versis nebais daug. Pratimus dar sakė daryt, mažu gal padės. Nu reiks bandyt. Jei ne, reiks planuot CP, nes numatoma didelė ir gimdyti sėdmenine pirmeiga visai nesinori tiek dėl pačios mano sveikatos tiek dėl galimų komplikacijų vaikui...

man su sedynine pirmeiga nei kalbu nebuvo apie naturalu gimdyva. Tik CP. Bet aisku pas mane dvyniai. Gal jei vienas - gali ir kitaip daktarai siulyti. Bet su sedynine pirmeiga vaikui komplikacijos galimos. Ir visai rimtos.

QUOTE(Proteja @ 2016 09 01, 08:06)
Sveikos,

ką manote apie virkštelės kamieninių ląstelių saugojimą? gavau reklaminį lankstinuką, tai įdomu pasidarė

Kiek dabar tai kainuoja gal raso?
Per brangu mums manau, net nesidomejau. Bet pries 4 m buvo tikrai labai didele kaina. Nemanau, kad dabar butu labai atpige.

QUOTE(Proteja @ 2016 09 02, 09:45)
dar noriu pasitikslinti: jei nubėga žalsvi vandenys, tai reikia iš karto važiuoti į ligoninę. O jei nubėgs skaidrūs vandenys, tada namie reikia laukti reguliarių sąrėmių? :)

As ir vienu ir kitu atveju vaziuociau i ligonine.

Papildyta:
Mes jau namuose su visu turtu. Maitinu ir maitinu. Ne vienas tai kitas .......
Turiu dar beda - vaziuojant is ligonines jauciu masinoje perpute. Buvom nustate 24 laipsnius, bet man kol daejo, kad man per kakla eina tas putimas jau paveluota matomai buvo. O ir namuose jauciu kiekviena atidaryta langa net ant mikroventiliacijos. Cia gal, kad po operacijos toks jautrumas? Taip visa kakla susuko. Nakti net pulsuoja skausmas. Diena kai issivaikscioju tai visai nieko.
Gal zinot kokiu budu kaip dar gydytis ? Gydytoja skyre tik pleistriukus, Fastum geli - kurie nelabai ka padeda. Norint kazko rimtesnio, reikia nutraukti maitinima - o taip nenoriu. Noriu greiciau juos i ritma pastatyti ir su tuo pienuku susireguliuoti.
Atsakyti
wub.gif vis retai uzeinu, bet va prisiduodam:
26rugpjucio planine cp susilaukem sunelio Luka.
51cm ir 3820g.
Jau namuciuos, t'ai tikras sportas,, kai namie dar dukra 2,5 metuku...
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2016 09 03, 14:47)
wub.gif vis retai uzeinu,  bet va prisiduodam:
51cm ir 3820g.

sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
[quote=fasion149,2016 09 03, 14:28]

Kiek dabar tai kainuoja gal raso?
Per brangu mums manau, net nesidomejau. Bet pries 4 m buvo tikrai labai didele kaina. Nemanau, kad dabar butu labai atpige.

brangu, apie 2400 Eur

Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2016 09 03, 14:47)
wub.gif vis retai uzeinu,  bet va prisiduodam:
51cm ir 3820g.

Sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramtom @ 2016 09 03, 10:37)
Labas rytas.O mūsų tema neturėtų būti pačiame viršuje???  g.gif

turbūt yra už mus aktyviau plepančių :D
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 09 03, 03:03)
o rankytės negali sušalti su miegmaišiu?

ziuresiu g.gif
Atsakyti
naujai iskeptom mammytem sveikinimai 4u.gif

man irgi vaikas sedi vis dar nors sake vandenu dar pakankamai gal dar apsivers .:) osiaip laukia cp be kalbu nes virkstele dar aplink kakla apsisukus ....

Atsakyti
šiandien man buvo užėjęs lizdo sukimo sindromas :D kaip beprotė ir po namus, ir po pardes laksčiau :)
Atsakyti
Labas rytas. Man ir grizta noras tvarkinetis :D Po truputi vis pasikuiciu. Laukiu kada artes terminas, langus valysiu :)
Atsakyti
QUOTE(JackJack @ 2016 09 05, 07:16)
Labas rytas. Man ir grizta noras tvarkinetis :D Po truputi vis pasikuiciu. Laukiu kada artes terminas, langus valysiu :)

gal negerai taip iššaukti gimdymą? :) aš tai net bijau siurblį tampyti po namus, tai grindų plovimą patikiu vyrui :D
Papildyta:
šiandien toks niūrus lietingas oras, taip džiaugiuosi, kad į darbą nereikia ... biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas ir aciu musu Happy Angel uz VIP'ine tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 05, 09:39)
Labas rytas ir aciu musu Happy Angel uz VIP'ine tema  4u.gif

iš karto net neradau mūsų temos :D
Atsakyti