Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(fasion149 @ 2016 08 26, 22:02)
Mane pasigulde tai dar nebuvo pilnai 38. Ir gydytoja sake : sulaukiam pilnu 38 ir tada. .....
O mes jau visi kartu.
Siandien 9:29 gime sese su 3,2 kg . 
9:30 gime brolis su 3,6 kg.
Visiems viskas gerai.
As aisku kaip po operacijos tai gerai jauciuosi. Bet laukiu kol galesiu normaliai vaikscioti.

Sveikinimai dideliausi 4u.gif wub.gif Ramių naktų, mamai greito atsigavimo 4u.gif

QUOTE(very_berry @ 2016 08 27, 20:06)

Ta proga as prisiduodu ir cia-08.24 00.44 gime musu dziaugsmas, 53cm ugio 4 kilu svorio, nerealiai dziaugiames kad jau bigsmile.gif

Oho, džiaugsmelis koks wub.gif Sveikinu susitikus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, smagu, kad ratas pleciasi :)
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 26, 22:02)
Mane pasigulde tai dar nebuvo pilnai 38. Ir gydytoja sake : sulaukiam pilnu 38 ir tada. .....
O mes jau visi kartu.

sveikiniami dideliausi 4u.gif kazkaip praleidau apie dvynukus forumuose ax.gif bet koks dziaugsmas teveliams bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar yra kam buvę, kad vaikelis būtų įstrižai galvute žemyn? atlikinėsiu spec. pratimus namie, tikiuosi padės :)
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 31, 09:39)
Sveikos,

ar yra kam buvę, kad vaikelis būtų įstrižai galvute žemyn? atlikinėsiu spec. pratimus namie, tikiuosi padės :)

Sveikutes, man asmeniskai neteko susidurt su tuo.
Atsakyti
Sveikinimai VeryBerry.
Na jei jau pradejom...
gimem 28d. 21.30 , 3450gr.
Po kolkas viskas gerai, pienuko randasi,tikekimes ir toliau bus.
Net nesitiki, kad jau keturiese blush2.gif
O kas dar keista,kad labai panasus i broli,jauciuos tarsi vel didiji auginciau rolleyes.gif

Bandysiu kartais cia apsilankyt, nors laiko kartais nebelieka ax.gif
Atsakyti
fasion149, sveikinimai 4u.gif wub.gif

Maniskis taip buvo isitaises, po to pasisuko zemyn galvyte nebeistrizai. O dabar vel turiu itarimu pagal judesius, kad gali but susiskersaves g.gif Sake vandenu nemazai, tai dar gali apsiverst unsure.gif

adiavtote, sveikinimai ir tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavtote @ 2016 08 31, 15:11)
Sveikinimai VeryBerry.
Na jei jau pradejom...
O kas dar keista,kad labai panasus i broli,jauciuos tarsi vel didiji auginciau  rolleyes.gif

Bandysiu kartais cia apsilankyt, nors laiko kartais nebelieka  ax.gif

Sveikinu :)
Atsakyti
Na jei jau pradejom...

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif
saldaus pienuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sveikos,

Po šiandieninės TA patvirtino, kad mano mažoji sėdi užpakaliuku man į dubenį įsistačius. Vandenų nedaug, tai ir šansų, kad versis nebais daug. Pratimus dar sakė daryt, mažu gal padės. Nu reiks bandyt. Jei ne, reiks planuot CP, nes numatoma didelė ir gimdyti sėdmenine pirmeiga visai nesinori tiek dėl pačios mano sveikatos tiek dėl galimų komplikacijų vaikui...
Atsakyti
QUOTE(ramtom @ 2016 08 31, 16:49)
Na jei jau pradejom...

Sveikinimai  4u.gif  4u.gif
saldaus pienuko  mirksiukas.gif

Sveikinu :)

QUOTE(bitarija @ 2016 08 31, 17:28)
Sveikos,
Po šiandieninės TA patvirtino, kad mano mažoji sėdi užpakaliuku man į dubenį įsistačius. Vandenų nedaug, tai ir šansų, kad versis nebais daug. Pratimus dar sakė daryt, mažu gal padės. Nu reiks bandyt. Jei ne, reiks planuot CP, nes numatoma didelė ir gimdyti sėdmenine pirmeiga visai nesinori tiek dėl pačios mano sveikatos tiek dėl galimų komplikacijų vaikui...

Geriau CP, nei pavojus vaikui ar mamai :)
Atsakyti
QUOTE(adiavtote @ 2016 08 31, 15:11)
Sveikinimai VeryBerry.
Na jei jau pradejom...
O kas dar keista,kad labai panasus i broli,jauciuos tarsi vel didiji auginciau  rolleyes.gif

Bandysiu kartais cia apsilankyt, nors laiko kartais nebelieka  ax.gif

sveikinimai :)
Atsakyti