Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(fasion149 @ 2016 08 26, 21:02)
Mane pasigulde tai dar nebuvo pilnai 38. Ir gydytoja sake : sulaukiam pilnu 38 ir tada. .....
O mes jau visi kartu.
Siandien 9:29 gime sese su 3,2 kg .  
9:30 gime brolis su 3,6 kg.
Visiems viskas gerai.
As aisku kaip po operacijos tai gerai jauciuosi. Bet laukiu kol galesiu normaliai vaikscioti.

Labas rytas. Fasion 149, sveikinu. O koki didudziai dvynukai;) man mistika, kai dvynukai tokio svorio gimsta;) stiprus svarbiausia;) oi kaip smagu. Byra rugsejinukes;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JackJack: 27 rugpjūčio 2016 - 05:50
Mane pasigulde tai dar nebuvo pilnai 38. Ir gydytoja sake : sulaukiam pilnu 38 ir tada. .....
O mes jau visi kartu.
Visiems viskas gerai.
As aisku kaip po operacijos tai gerai jauciuosi. Bet laukiu kol galesiu normaliai vaikscioti.

sveikinimai :) sveikatos ir ramių naktų!
Atsakyti
O mes jau visi kartu.
Visiems viskas gerai.

Sveikinu 4u.gif .ar labai sunku po operacijos keltis prie mazyliu? Kiek laikys ligonineje? Kaip sekasi su mp maitinimu? Oi, kaip viskas idomu.
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 26, 22:02)
O mes jau visi kartu.
Visiems viskas gerai.

sveikinuu, kokie dvynukai didziuliai!!!! mamyte pasistenge labai matyt, kad gimtu tokie kleckiukai :))
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 26, 22:02)
O mes jau visi kartu.
Visiems viskas gerai.

Sveikinimai seimos pagausejimu 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus. Viskas ok mums visiems trims. As jau vaikscioju kazkaip neskubant.
Tik labai dziaugiuosi ir stebiuosi kaip pas mane pieno jau yra. Net intensyvioje terapijoje po operacijos isspaudziau ir abu siek tiek gavo. Ir dabar yra pienuko.
Labai bijojau kad ilgai neatsirs.
Atsakyti
Sveikinimai su seimos pagausejimu :) tikrai keista ir labai saunu, kad jau tokie nemazi ir stipri dvynukai gime 4u.gif 4u.gif Tik isivaizduoju koks vargas buvo tiek pilve laikyt, o ir kur tiek vietos atsirado blink.gif , mano jau dabar labai istemptas unsure.gif
Mano pirmasis buvo 3.250kg, antrasis apie 3.4 kg prognozuojamas.

Man atrodo, kad mes daugiau "rugsejinuku" turim, daug kas nustojo rasyt...turbut uzsieme su mazyliais mirksiukas.gif

Man ryt 9dienos iki termino (rugsejo 6d.), planuojamas mini skatinimas.. oi, tikiuosi viskas bus gerai. Daktare sake problemu neturetu but, nes jau prasiveres ir minkstas gk...ziuresim :)
Atsakyti
Del vaiku svoriu tai ir visi daktarai sake vaaaaau. Kaip dvyniams cia neitiketina.
Pirma para po operacijos pragulejau. Bet vaikucius pasiemisu ps save i lova. Po slaugytojos instrukciju kaip elgtis iki kol atitirps kojos - neprasidejo galvos skausmai (kas sake daznai buna po cp). Na pertempta gimda ir oda. Sake trauksis daug ilgiau. Pilvas dabar pas mane toks liko, kaip kokiu 5 men buvo.

Papildyta:
QUOTE(KaZantipA @ 2016 08 27, 15:31)
sveikinuu, kokie dvynukai didziuliai!!!! mamyte pasistenge labai matyt, kad gimtu tokie kleckiukai :))

Kad net nezinau kaip cia reiketu pasistengti. Uz 3 tikrai nevalgiau.
Papildyta:
QUOTE(adiavtote @ 2016 08 27, 20:13)
  Tik isivaizduoju koks vargas buvo tiek pilve laikyt, o ir kur tiek vietos atsirado  blink.gif  , mano jau dabar labai istemptas

As i juos dabar ziuriu ir tikrai beina suprasti kaip jie abu ten tilpo.
Papildyta:
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 08 27, 15:08)
Sveikinu 4u.gif .ar labai sunku po operacijos keltis prie mazyliu? Kiek laikys ligonineje? Kaip sekasi su mp maitinimu? Oi, kaip viskas idomu.

Ligonineje jei visiems mums trims bus viskas ok, tai 5 paras (ar 5 dienas) laikys. O jei kazkam bus kazkokiu kabliuku tai jau pagal situacija.
Atsakyti
O mes jau visi kartu.
Visiems viskas gerai.

Diiideli sveikinimai, dvigubas dziaugsmas wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ta proga as prisiduodu ir cia-08.24 00.44 gime musu dziaugsmas, 53cm ugio 4 kilu svorio, nerealiai dziaugiames kad jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 08 27, 19:06)
Diiideli sveikinimai, dvigubas dziaugsmas wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ta proga as prisiduodu ir cia-08.24 00.44 gime musu dziaugsmas, 53cm ugio 4 kilu svorio, nerealiai dziaugiames kad jau bigsmile.gif

dideliausi sveikinimai ir jūsų šeimai Very_berry :)
Atsakyti
fasion149 ir very_berry sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 08 27, 19:06)
Diiideli sveikinimai, dvigubas dziaugsmas wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinimai !!! 4u.gif
Daug pienelio...ramiu nakteliu ...
Atsakyti