Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

Tai,kai gumbas issoksta,tai jo- vaikutis duodasi. O, kai gimda kieteja, tai pilvas kaip akmuo pasidaro ir taip tempia, kad vos paeit gali. Nu, bent pas mane taip.
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 08 25, 12:37)
Sveikos!! Prisijungsiu ir as 4u.gif  . Mums 36 sav. Terminas rugsejo 20, bet kadangi mes laukiames dvynuku, tai terminas turetu buti 37-38 sav :). Kaip sakant- ranka pasiekiama :) bet tai antra diena nezmoniskas pilvo kietejimas prasidejo. Gal kuriai panasiai darosi ?

Labas dvynukams. Ir as su dvynukais. Jau guliu klinikose. Ryt sueis 38 savaites ir operuos.
Man kietejimai pries keleta dienu tik prasidejo. 36 savaiciu jau normalu pakietejimai. Tikrai nemalonus jausmas. Bet jei uzeina ir praeina tai viskas cia ok.
Kiek kartu per diena?
Papildyta:
QUOTE(Proteja @ 2016 08 25, 13:34)
aš tiesą sakant nesuprantu, kada pas mane gimda kietėja, gal nekietėja :) kartais būna kad gumbas šone iššoksta, bet aš manau, kad čia vaikelis ridinėjasi ... :)

Manau dar nekieteja. Kai sukieteja visas pilvas kaip akmuo pasidaro. Labai nemalonus jausmas. As nieko daryti negaliu tuo metu. Laukiu kol atleis.
Ne sone gumbas issoksta, o visas pilvas (didzioji dalis) kaip kietas gumbas pasidaro. Ir labai tempia gal reiketu ta jausma vadinti.
Atsakyti
O, kaip faina!!! Tai musu dvynukai sveikina jusu dvynukus drinks_cheers.gif . Ka turesit ? Nu man kietejimas toks net pastovus sakyciau. Kol guliu nieko, bet kai tik atsistoju ir kaip akmuo. Ir atrodo, kad susirgsiu tuoj tuoj g.gif . Tai jau ryt laikysi savo grozius rankose ??
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 08 25, 19:11)
O, kaip faina!!! Tai musu dvynukai sveikina jusu dvynukus  drinks_cheers.gif . Ka turesit ? Nu man kietejimas toks net pastovus sakyciau. Kol guliu nieko, bet kai tik atsistoju ir kaip akmuo. Ir atrodo, kad susirgsiu tuoj tuoj  g.gif . Tai jau ryt laikysi savo grozius rankose ??

Berniukas ir mergaite pas mus. Ir man yra toks jausmas kaip pries menesines. Jau senokai taip. Bet vis nesusergu :)

Jau rytoj vakare turetume buti visi kartu.

Ko jus laukiat?
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 25, 19:04)
Berniukas ir mergaite pas mus. Ir man yra toks jausmas kaip pries menesines. Jau senokai taip. Bet vis nesusergu :)

Jau rytoj vakare turetume buti visi kartu.

Ko jus laukiat?

Pas mus irgi poryte wub.gif o, tai gal ir as datrauksiu iki 38 sav :). Kaip jums pavydziu as- rytoj jau visi kartu busit. Kiek priaugot kg?
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 08 25, 21:09)
Pas mus irgi poryte  wub.gif o, tai gal ir as datrauksiu iki 38 sav :). Kaip jums pavydziu as- rytoj jau visi kartu busit. Kiek priaugot kg?

As 18 priaugau. Jau nedaug liko iki 38, tai gal ir datrauksi.

Vardus jau sugalvojot?
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 25, 20:00)
As 18 priaugau. Jau nedaug liko iki 38, tai gal ir datrauksi.

Vardus jau sugalvojot?

Keleta variantu turime. Kai gims ziuresime,kurie prie vaikuciu tinka :) o gal savo koki atsines. Kai jau galesi rasyti,tai informuok kaip viskas praejo.ir linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
o man dar įdomus toks dalykas atrodo - mano turimoje užsienietiškoje knygoje rašo, kad normalu gimdyti 38-41 sav., tuo tarpu lietuviškuose tinklalapiuose ir paskaitoje mums sakė, kad išnešioti skaitosi nuo 37 sav.
Atsakyti
Laba...aš po TA..... ax.gif ...Šiandien 37sav +3d. Mažylės svoris apie 3.5kg wub.gif ....vandenų norma...placenta nepasenusi...galvytė jau žemai...žodžiu viskas norma
Kad ir kaip norėčiau greičiau laikyti pagrandukę teks dar palaukti rolleyes.gif
Atsakyti
Mane pasigulde tai dar nebuvo pilnai 38. Ir gydytoja sake : sulaukiam pilnu 38 ir tada. .....

O mes jau visi kartu.
Siandien 9:29 gime sese su 3,2 kg .
9:30 gime brolis su 3,6 kg.
Visiems viskas gerai.
As aisku kaip po operacijos tai gerai jauciuosi. Bet laukiu kol galesiu normaliai vaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 26, 21:02)
Mane pasigulde tai dar nebuvo pilnai 38. Ir gydytoja sake : sulaukiam pilnu 38 ir tada. .....
O mes jau visi kartu.
Visiems viskas gerai.
As aisku kaip po operacijos tai gerai jauciuosi. Bet laukiu kol galesiu normaliai vaikscioti.

Sveikinimai didžiausi su dviguba laime victory.gif
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2016 08 26, 21:02)
O mes jau visi kartu.
Visiems viskas gerai.

Sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti