Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. rugsėjinukai

QUOTE(Proteja @ 2016 08 23, 10:27)
šiandien puiki diena gaminti! kaip nekeista oras prastas, o nuotaika pakili smile30x30.png

pastebėjau, kad kartais stovint ar einant toks nemalonus trumpai trunkantis lyg suduriantis jausmelis apačioje nuvilnija ... gal vaikelis jau po biški taisosi ar spausteli kokį netinkamą mygtuką biggrin30x30.png
Papildyta:
man tai vakar kažkaip energijos nebuvo, nurašiau nepakankamam miegui ir gal krintančiam hemoglobinui. Dar kai kuriomis dienomis rūgštys kyla

Oj ta mygtuka ir man kasdien spaudineja biggrin30x30.png manau cia arba isistatineja arba kaklelis trumpeja, kazkas tokio smile30x30.png
As siandien po man8kiuro ir pedikiuro, kadangi jau laukiam siom dienom klecko wub30x30.png
Atsakyti
Kadangi dar neapsisprendžiu kur gimdyti, paskaičiau forumą ,,Tėvų darželis'' apie gimdymo namus, tai viena moteris rašė Santariškėse buvusi per didesnį nėščiųjų antplūdį ir girdėjusi kaip seselės kalbėjo, jog gydytojai tą dieną nukreipinės nėščiąsias į kt. klinikas. Įdomu, ar čia tikrai taip praktikoje gali pasitaikyti biggrin30x30.png

buvom su vyru nuvažiavę pažiūrėti kur VGN yra, tai man tas aplinkinis rajonas toks nekoks ... reiks į paskaitą nueiti, gal dar sužavės smile30x30.png
Atsakyti
Labas rytas. Proteja, Kauno klinikose yra pasitaike, kad nepriima nesciuju, nes perpildyta. Tai gal ir Santariskese tas pats gali buti.
Very bery, jau tuj supsi lele. Ir as jau laukiu biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(JackJack @ 2016 08 24, 08:10)
Labas rytas. Proteja, Kauno klinikose yra pasitaike, kad nepriima nesciuju, nes perpildyta. Tai gal ir Santariskese tas pats gali buti.
Very bery, jau tuj supsi lele. Ir as jau laukiu biggrin30x30.png

aš irgi jau gyvenu laukimu, ir įdomu kada ir kaip čia viskas prasidės ... smile30x30.png smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Proteja @ 2016 08 24, 08:27)
aš irgi jau gyvenu laukimu, ir įdomu kada ir kaip čia viskas prasidės ... smile30x30.png smile30x30.png

Reikia tase susikraut smile30x30.png Man pirmai pradziai smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(JackJack @ 2016 08 24, 08:28)
Reikia tase susikraut smile30x30.png Man pirmai pradziai smile30x30.png

aš jau daug maž susikroviau, liks tik keletą einamųjų daiktų įsimesti prieš pat važiuojant smile30x30.png gavosi pilna kuprinė ir didžiulė kelioninė tašė biggrin30x30.png
Atsakyti
Man gavosi dvi tašės, viena didesnė liks bagažinėj ir vyras į palatą galės atnešt, o mažesnę imsiu iš karto, nes ten daiktai kurių gali prireikti gimdymui ir iš karto po jo.

Galvoju jei niekas neprasidės iki sekmadienio, tai gal sudėsiu perskalbt rūbus, jau tokie truputį susigulėję unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2016 08 24, 09:43)
Man gavosi dvi tašės, viena didesnė liks bagažinėj ir vyras į palatą galės atnešt, o mažesnę imsiu iš karto, nes ten daiktai kurių gali prireikti gimdymui ir iš karto po jo.

Galvoju jei niekas neprasidės iki sekmadienio, tai gal sudėsiu perskalbt rūbus, jau tokie truputį susigulėję  unsure30x30.png

manau, kad nieko rūbams neatsitiks. Skalbiame juos labiau dėl savo šventos ramybės, bet ne dėl būtinumo smile30x30.png
Atsakyti
Idomu, kaip Treciadiene laikosi su suneliu smile30x30.png

Pas mane perskalbti rubiukai, islyginsiu pries dedant i tase. Issitraukiau lagaminuka, tikiuosi tilpt i ji. I gimdykla atskira tase susidesiu smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos!! Prisijungsiu ir as 4u.gif . Mums 36 sav. Terminas rugsejo 20, bet kadangi mes laukiames dvynuku, tai terminas turetu buti 37-38 sav :). Kaip sakant- ranka pasiekiama :) bet tai antra diena nezmoniskas pilvo kietejimas prasidejo. Gal kuriai panasiai darosi ?
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2016 08 25, 10:37)
Sveikos!! Prisijungsiu ir as 4u.gif  . Mums 36 sav. Terminas rugsejo 20, bet kadangi mes laukiames dvynuku, tai terminas turetu buti 37-38 sav :). Kaip sakant- ranka pasiekiama :) bet tai antra diena nezmoniskas pilvo kietejimas prasidejo. Gal kuriai panasiai darosi ?

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
aš tiesą sakant nesuprantu, kada pas mane gimda kietėja, gal nekietėja :) kartais būna kad gumbas šone iššoksta, bet aš manau, kad čia vaikelis ridinėjasi ... :)
Atsakyti